Şimdi Ara

yorgun kurşun arabayı resmen deldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu gün ankarada zaman geçsin diye bi piknik alanına gitiik.... neyse biraz zaman geçti baktım bi sesler geliyor uzaktan silah sesi

belli bi süre sonra bi aile daha geldi arabaları vw transporter yanlız arkada koltuk yok kapalı kasa cam da yok tam siyah renk

arabaya baktım görünüm çok güzel sonra arabayı park etmeye gittiler bende bizim arabaya doğru gitiim bi baktım transporter in tam üzerine şaaank diye bise düştü adam içeride şok oldu benim tam 5 adım önümde oluyor olay

adam indi dedi ne oldu tabii çok şaşkın bi sekilde ben dedim arabnızın üzerine bise düştü ama ne görmedim adam benden şüphelendi taş falan atıım sandıneyse yere bi eğildi kurşun çekirdeği yerde duruyor tabi şaşkınlık iki kat oldu arabanın üzerine bi baktık kiiiiii

resmen delinmiş gibi duruyo ama tabi tam delememiş delse içeri girerdi

park ın güvenlik falan geldi ben dedim polis çağır rapor tuttur neyse geçmiş olsun dedim we oradan ayrıldık

şimdi mrk etiim bise war bu adam arabasını kaskodan nasıl yaptıracak bu olay benim de başıma gelmiş olabilirdi ne yapmamız gerekiyor

• Sanırım terör şartlarına girer bu madde--full kasko tabirinde terör de var.Toplumsal olaylar maddesi ...
  • Kaskodan bişi yaptırmak için illa tutanak gerekmiyor.

Arabamın üzerine bişi olmuş , 5 gün sonra fark ettim ne oldugunu bilmiyorum de yaptır.

Problem yok .

Alkol ve ehliyetsiz dışında her türlü ödüyorlar , tabi büyük hasarlarda mesela arabanız arkadaşın dedigi gibi terör saldırısana uğramış yanmış falan onların farklı maddleri var mebla buyuk olunca kasko dışına bi şekilde atıveriyolar...
  • hadi hepsini geçtik te o mermiyi atana ne demeli
    bu magandaların mermileri ya masumların canını alıyor yada malına zarar veriyor. isterimki şu magandaalar bir kerede kendilerini gebertsinler de toplum bunlardan bir nebze olsun temizlense.
  • quote:

Orjinalden alıntı: okyaypay

hadi hepsini geçtik te o mermiyi atana ne demeli
    bu magandaların mermileri ya masumların canını alıyor yada malına zarar veriyor. isterimki şu magandaalar bir kerede kendilerini gebertsinler de toplum bunlardan bir nebze olsun temizlense.

ewet haklısın ama elden ne gelir aslında benim piknik seçim yerim yanlıştı

ankara çubuk barajı da orada nedense oluyor böyle olaylar aslında güzel yerler rahat dinlenmek açısından ama ......
  • bunlar kendilerinide gebertseler adam olmazlar.birisi ölür bir başkası gelir.ama buna bir çare bulmak lazım.

benim anlamadığım o mermi artık düşerken aracın tavanında nasıl bir delik açtı? yada delik açtımı?
    eğer delindiyse VW yi tebrik ediyorum böyle kaliteli(?) araçlar ürettiği için..
    quote:

Orjinalden alıntı: okyaypay

hadi hepsini geçtik te o mermiyi atana ne demeli
  • hayret bişi yaaa bu kurşun ya insana denk gelseydi MAGANDALARI SONUNA KADAR LIYORUM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: nadirgurece

hayret bişi yaaa bu kurşun ya insana denk gelseydi MAGANDALARI SONUNA KADAR LIYORUM

yaw dedim ya benim tam 5 adım önümde oldu olay belki banada gelebilirdi

aryıca arabanın tawan neredeyse delinecek gibi oldu az kalmıştı biraz daha kuwwetli olsa tamam dı yani ama
    adam ın halini görmeniz lazım dı demek ki içeride ki ses ne kadar çok du

• miraz geçmiş olsun.

Başlığı görünce, "Aa Doblo'ya yine mi bir şey oldu?" dedim kendi kendime. Malum arabanın başına gelmyen kalmadı.

Ama ucuz atlatmışsınız, verilmiş sadakanız varmış.
  • Arkadaşlar, benim abim sigortacı, geçenlerde bişey anlattı; bir tanıdığımızın 2005 model bir aracı bir kazada pert oldu, tamamen kullanılamaz derecede kaza yaptı. Aracın değeri o zaman 25 milyar idi şimdi 2 milyar daha artmış. Kaskoyla araç aynen bedeli derecede para ödendi ve üstünü araç sahibi tamamlayarak aynı araçtan sıfır aldı. Yani aracın o ederini aynen sigorta ödüyor. Lütfen kasko belli bir ücretten sonrasını yapmaz atar demeyin..
  • kursun nerden cıktı ya kim sıktı nasıl sıktı nerden sıktı ?

valla gecmıs olsun . adam ucuz yırtmıs.

Ama o magandanın ........ ( siz anladınız )
  • quote:

Orjinalden alıntı: joushkun

miraz geçmiş olsun.

Başlığı görünce, "Aa Doblo'ya yine mi bir şey oldu?" dedim kendi kendime. Malum arabanın başına gelmyen kalmadı.

Ama ucuz atlatmışsınız, verilmiş sadakanız varmış.

çok tşk gerçekten doblo yu da sıyırdı diyebiliriz

tavan yine boyanacakdı neyse allahtan ucuz atlattık
  • kelime bulamıyorum o yorgun kursun ya insanın kafasına gelse.orada 3 tane it içecek sonra oraya ailesiyle gelmiş masum insanların canını yakacak.yazık ya .
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pink_Cadillac

kursun nerden cıktı ya kim sıktı nasıl sıktı nerden sıktı ?

Nerden çıkıcak sokaktaki polat alemdardan.......milletin yürüyüşü değişti bi öle diziler geleli beri......
    bide senarist siyaset meydanında bu dizi den etkilenmek cahilliktir demedimi....orda wur kafayı indir aşşa adamı.....
    Amaaa olur mu hiç türkiyede cahil insan yokki=).......

o kurşun allah korusun miraz a gelseydi.......
    geçmiş olsun arkadaş walla ramak kalmış yahu......
  • quote:

Orjinalden alıntı: Whisper911

quote:

Orjinalden alıntı: Pink_Cadillac

kursun nerden cıktı ya kim sıktı nasıl sıktı nerden sıktı ?

Nerden çıkıcak sokaktaki polat alemdardan.......milletin yürüyüşü değişti bi öle diziler geleli beri......
    bide senarist siyaset meydanında bu dizi den etkilenmek cahilliktir demedimi....orda wur kafayı indir aşşa adamı.....
    Amaaa olur mu hiç türkiyede cahil insan yokki=).......

o kurşun allah korusun miraz a gelseydi.......
    geçmiş olsun arkadaş walla ramak kalmış yahu......

çok tşk arkadaşım haklısın bi dizi ile bu duruma geliyorsak artık gerisini sen düşün

aslında ben de tam o yöne doğru gidecektim allahtan üzerime gelmedi

ilginizden dolayı herkese çok teşekkürler

• belki bu yazdığım yüzünden ceza yiycem ama olsun;

sevincini silahla yaşayıp etrafa zarar verenlerin hele de birinin canına kıyanın, tabancasının namlusunu .ıçına sokup şarjörü boşaltmak istiyorum
  • adi herifler aynısı kangoomuzun kaputuna olmuştu
  • Terör değil ama toplu ayaklanma, seferberlik, savaş durumunda ortaya çıkan arızalar kasko dışı diye biliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: uykusuz
    Terör değil ama toplu ayaklanma, seferberlik, savaş durumunda ortaya çıkan arızalar kasko dışı diye biliyorum.

nasıl yani ? Kadıköy iskelenin oraya park ettim sağcı solcu birbirine girdi benim arabayı da ters çevirip yaktılar mesela (Allah korusun) nolucak şimdi ?
  • ÖNCELİKLE TAZİYELERİ KABUL ETCEN ONDAN SONRADA ÇİLEN BAŞLIYACAK ŞAKA BİYANA ALLAH GÖSTERMESİN
    quote:

Orjinalden alıntı: Ahmey

quote:

Orjinalden alıntı: uykusuz
    Terör değil ama toplu ayaklanma, seferberlik, savaş durumunda ortaya çıkan arızalar kasko dışı diye biliyorum.

nasıl yani ? Kadıköy iskelenin oraya park ettim sağcı solcu birbirine girdi benim arabayı da ters çevirip yaktılar mesela (Allah korusun) nolucak şimdi ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.