Bildirim
Yorgan 8 kilo makinede yıkanırmı ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bozmaz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bende 9'luk Bosch makine var 9 litre mi 9 kilo mu neyse.
yorgan yıkamak falan tavsiye edilmiyor. ben battal boy battaniye yıkıyorum ama sıkma yaptırmıyorum. 3-4 kere durulama yaptırıp (her durulama sonrası suyu pompa ile boşaltıyor ama sıkma yapmıyor) sonra o yaş battaniyeyi askılık üzerine alıyorum ama askılık duşakabin içinde oluyor, birkaç saat suyu akıyor battaniyenin. ben de ara ara elimle suyunu sıkıyorum. sonra askılıkla birlikte başka odaya alıyorum kuruyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bozmaz. Ama sıkarken bak, çok dengesiz sıkıyorsa durdurup içeri 1-2 havlu falan at dengelemesi için.
-
Yardım eden herkese teşekkür ediyorum 800 devirde sıktırdım gayet normal bir şekilde sıktı herhangi olumsuz bir ses duymadım makine sıkarken titremedi bile buda boschun kalitesini gösteriyor eski beko makinem hep sallanıyordu sıkarken
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 22 Nisan 2024; 18:51:54 >
Yerli markalarin hepsine lanet olsun
Bosch profilo ve siemens grubu her alanda hepsini 20ye katlar
Yerli makineler tamamen vatandasi kaziklamak için üretiliyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
valla ben Bosch makineyi 2020 Kasım'da aldım (İstanbul'da) yani 3 buçuk sene geçti.
hiçbir zaman ağır birşey yıkamadım. ve tüm yıkalamalarda sıkmayı 400 devirde yani en düşük devirde yaptırdım.
ve makineti tek başıma kullanıyorum. haftada bir belki çalışıyodur belki çalışmıyodur.
ve hep "speed perfect" ayarında yani kısa ayarda kullanıyorum. mesela pamuklu ayarı 3 saat ise, ben onu 1 buçuk saat yaptırıyorum.
bu durumda makinenin çok temiz kullanıldığı için yıpranmamış olmasını beklersin.
ona rağmen makine 3 buçuk senede yavaş yavaş takırdamaya başladı. sıkma esnasında sallanmaya başladı yani hafiften.
Alman markası diyoz da, bence Türkiye'de satılacak Bosch'lar için birçok parçasını dandik koyuyolardır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 22 Nisan 2024; 21:13:41 >
Sık sık yapma,makineyi yakarsın.Genelde kalın kalın şeyleri makineye attıkları için makinenin ana beyni ve devresi hasar görüyor yanıyor demişti bir tamirci.
-
Almanyada aldigim bosch marka makine 2013 de neredeyse günde 1-2 defa kullanmama ragmen 9 sene bozulmadan gitmisti demekki Türkiyedeki Boschlara dandik parca koyuyorlar
Almanyada aldigim beko marka camasir makinesi ise 2 sene zor gitti ve bozuldu yikarken sürekli sallaniyordu üzerindeki dis fircasini macununu vs yere firlatiyordu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 23 Nisan 2024; 13:27:7 > -
kesinlikle Türkiye'dekine farklı parçalar koyuyorlardır hocam. fiyatı da farklıdır muhtemelen, ben 2020 Kasım ayında 3300 TL'ye almıştım. otomobilde bile bi arkadaş demişti, aynı marka ve model otomobilin Türkiye için üretileninde alttaki bi çubuğu koymuyolar demişti (modeli söyledi de şimdi ben söylemiyim)
Fatih Bank Kombi ve Beyaz Eşya Servisiyoutube
YORGAN ASLA YIKAMAYIN #çamaşırmakinesihttps://www.youtube.com/shorts/m1SXG3bR8Cw?si=8cDa9M-m7-QOAivf
Benim yıkadığım bu adamın koyduğu yorganın çeyreği kadardı içine rahat girdi
O zaman bi'şey diyemem.
yorgan programına ver, düşük sıkmada olsun, ama sıkma sırasında kazandan çok ses gelirse, sağa sola çarpma sesi, durdur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X