Söz vermiştim her maaş yattığın da alışveriş yapacağım diye. Çok bir şey değil 150₺’lik bi alışveriş yaptım. Mercimek , pul biber vs… teyze de ki heyecan ve mutluluk bana geçti. burada milyonlarca üyeyiz , herkes bir teyzeden 20₺’lik bir şey alırsa evlerine boş gitmezler… bu umut tüccari dilenciler ve yabancı uyruklular canımı sıkıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yolda satış yapan yöresel teyzeler

-
-
hayret
burada da yol kenarinda bekleyen teyzeler var arabalari durdurup para isterler...tesaduf galiba..neyse
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rabbim teyzeleri doyurur siz birer vesilesiniz. Sen aç bir teyze gördün mü göremezsin rabbim doyurdu.
Onlar dolandırıcı , benim dediğim teyzeler yüzlerin de ki merhametten anlıyorsun. Soğukta şalvarıyla oturmuş. Tüm tezgahı toplasan 1000₺ etmez ama kimseden dilenmiyor
Param varken vicdanım elverdi ve aldım. Aç teyze gördüm , açlıktan titreyen de gördüm. Umarım onları da doyurur rabbimiz. Umarım sokakta aç gezen hayvanları da rabbimiz doyurur. Yada bana çok kuvvet güç ve para versin ben gördüğümü doyururum.
Helal olsun mutluluk bulaşıcıdır
Durumu iyi olan soğuk ve yağışlı havada veya çöl sıcaklarının olduğu zamanlarda tüm tezgahı satın alsın veya 1 ürün alıp 10 ürün parası versin
-
o teyzelere balık vermek yerine olta verip balık tutmayı öğretmek gerek.
nasıl mı internetten satış yapmayı öğretmeli. veyahut tüm ürünlerini %20-30 indirimle alıp kendin internette sat.
veyahut köylü kadınlar kooperatif kurup ürünlerini o kooperatife satacaklar kooperatifte hem internetten hem fiziki dükkandan satış yapacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozbey08 -- 19 Şubat 2023; 23:42:37 > -
Teyze kaç yaşında acaba.Geçen çıkışta bir teyzeye denk geldim çok üzüldüm muhtemelen 80yaşında gitti gidecek bu yaşta dilenmeye mahkum olmaları çok üzücü
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Rappim ne diyo ayeti kerime de
Nebe 33
31, 32, 33, 34. Şüphesiz takvâ sahipleri için umulanı buldukları yer, bahçeler, üzüm bağları, göğüsleri tomurcuk gibi kabarmış yaşıt kızlar, içki dolu kâseler vardır.
Aaa çok pardon bu dayılar içinmiş
yöresel teyze ne la
-
70 vardı
Organik kadın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X