< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
yil 2004 erzurumda ogrenciyim. xxx firmasinin 15 saatte erzurumdan mersine geldigi yolu ilk ve son kez bindigim yyy firmasi 11 saatte gelmisti. 170i gordu 2500 2600 devirde 403tu otobus. ama simdiki mercedesler 2000 devir 125 130u gecemez. gecen sene de 140la giderken bir neoplan bana selektir atti yavasca suzuldu yanimdan tahminim 150 155 ile. neye borclu diye sorulmus cevap sende de 350 400 beygir olsa ulasirsin 150 160a nedir ki. jetçi diye adlandirilan tır ve kamyonlar dolu iken 150 160 gidiyor
not.: otobus 120si ile araba 120si ayni degil diyenleri direk bloklayalim |
Çıkabilir. Heleki limitörü iptal edilmiş bir otobüste sefer dışı gidiyorsanız çok rahat çıkabilir. Dip gazda boş otobüsün gidişi çok farklıdır
![]() |
Prensesler meşhurdur. 92 yılında istanbul-adana arası binmiştim ibre 140 bitirmiş daha da aşağı inip durmuştu ama hızlandığını hissediyordum. Öyleki adana ya vardığımızda 2 saat önceki sefer ile aynı anda otogarı girmiştik. Oradakiler sen ne yaptın nasıl aynı anda girdin diye şoföre söylenmişlerdi.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eko33 -- 25 Kasım 2019; 22:23:6 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polestar191 -- 25 Kasım 2019; 23:57:2 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edgar1899 -- 26 Kasım 2019; 1:20:49 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|