Şimdi Ara

YÖKSİS BİLGİLERİM GÜNCELLENMİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
2
Favori
17.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sebep nedir arkadaşlar, güncelle diyorum
    “YÖKSİS'ten alınan eğitim bilgileri ÖSYM sistemindeki veriler ile uyuşmamaktadır. Güncelleme işlemi yapılamamıştır.”

Diye hata veriyor

• Up
  • Bekle düzelir
  • E-Okul/YÖKSİS'ten alınan eğitim bilgileriyle mevcut eğitim bilgileri aynıdır. Kardeşimin kaydında da bu çıkıyo lise bilgisii var edevlette de bir ilerleme yok bi yeşillendiren cıksın ya
  • NothingMann N kullanıcısına yanıt
    Hocam ayın 3üne girer girmez saat gece 1 de başvurdum 2 gün oluyor neredeyse çoktan olmuş olması gerekmez mi
  • dogukan2834 D kullanıcısına yanıt
    Üniyi aradınız mı
    Az önce güncellemeye çalıştım, aramaya fırsatım olmadı. Bu saatte de aranmaz sanırım yarına kaldı galiba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İcloud rehber gözükmüyor
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Aynı sorunu yaşayan arkadaşlarım vardı yoğunluk sebebiyle demişler akşama doğru hallettiler
    Yarın bir deneyeyim olmazsa üniversiteyi ararım. Teşekkürler
  • hocam demek ki okulun ya da fakülten daha bilgileri yök e yollamamis. olabilir bu daha süresi oldugu icin adamlar rahat hareket ediyor. senin eger (e-devletten kayit olduysan tabii ki) elektronik kayit belgende kayit olmustur diye yaziyorsa hic sorun yok okul bilgileri yolladigi anda gelir hemen. benim de dün olmuyordu mesela ama bugün oldu. bekle en gec yarina gelir
  • Hocam aynı üniversitede aynı bölümde sadece dili farklı okuyan bir arkadaşım var. Benden sonra kayıt oldu. Onun bilgileri güncellendi o yüzden tedirgin oldum. Ama büyük ihtimal dediğiniz gibi olmazsa yarın üniversiteyi ararım.
  • Kemalist48 K kullanıcısına yanıt
    Bi değişiklik oldu mu sizde hocam
  • E devlette veya aisde hiçbirinde gözükmüyor benimde kaydım. Üniversitenin sitesine girebiliyorum kullanıcı adım şifremle. garip...
    +1 bende de aynı durum gidip kendim kayıt yaptım öğrenci belgem var fakat elimde orada verdiler.
    Duzeldi hocam geldi hepsi
  • denizyildizi345 D kullanıcısına yanıt
    Duzeldi mi
    Hayır hâlâ aynı
  • arkadaşlar ayın 3'ünde e-kayıt yaptım, fakat aisten güncelleme işlemimi tamamlayamıyorum ( YÖKSİS'ten alınan eğitim bilgileri ÖSYM sistemindeki veriler ile uyuşmamaktadır. ) hatası alıyorum.

bu güncelleme işlemini kayıtlar bitmeden yapamazsam bir sorun olur mu??
  • Hocam sen de Yıldız kazandın diye hatırlıyorum. Benim kaydım aiste gözüküyor edevlette gözükmüyor sende de aynı mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2CBD65149 -- 6 Eylül 2018; 18:38:33 >
    Bana da benzeri oldu. Endişelenme. 3 eylülde okula gidip kayıt oldum 6 eylülde yöksiste güncellendi. Oysaki benden bir gün sonra kayıt yaptıran adamın kaydı hemen aynı gün yöksiste güncellenmişti.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.