görelim bi, azıcık gözümüz gönlümüz şenlensin, hep kalas kalas araçlar gördük |
yokmu forumda ae86 kullanan?

-
-
sen yanlış forumdasın kardeş. burası sağ şeritten usul usul gidenlerin çoğunlukta olduğu bir forum. AE86 nedir çoğu bilmez bile
-
Benim açtığım konuda bir Levin sahibi vardı. Konu linkini de bırakayım.
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/145955587
Sanırım direkt mesajı atamıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Profes124 -- 25 Mart 2021; 16:34:23 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
valla çok şanslı biri bence. önceki aylar bi tane ae86 görmüştüm sahibinden de 80 bin TL idi. hoşuma gitti almak istedim ama sonra bir anda yayından kalktı, ya satıldı ya vazgeçti.
kırmızı bi ae86 ydı.
-
japon diyince aklına ilk 1.33 corolla gelenlerin forumu evet doğru ama has ve gerçek japonları bilen veya sahibi olanlar çıkar elbet.
-
Sanırım aynı aracı ben de gördüm. Şuanda bir tane de R30 skyline var ilanlarda. Ancak hasarlı araçlar bölümünde. Ve toplanması bayağı zorlayacak gibi duruyor. Şahsen çok hoşuma gitti. Çok güzel bir retro japon olarak toplanırdı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
link atsana hocam. nissan da bulamadım.
-
-
kasayı biliyorum. ama bu 30 fazla beğendiğim bi model değil. bana sunny yi andırıyor. r32 çok daha karizmatik bir araç.
-
2012 yılıydı yanlış hatırlamıyorsam, Subaru Bayraktarda bir (1) adet masmavi BRZ, Toyota Efede de yine bir (1) adet turuncu GT86 görmüşlüğüm var. İkisinin de kapıları kilitliydi ama. Sayılır mı bilmem.
-
Ae86 Türkiye’ye kaç tane geldi ki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Lütfen Ankara işi bilen adam sağ şeritten gideceği yere en kısa sürede varabilir. Ankara bozuk sol şerit tıkalı olup sağ şeridin bu kadar aktığı başka bir il yoktur heralde :D Bende sağ şeritçiyim kırıldım size
-
quote:
Orijinalden alıntı: Uza -00-Lütfen Ankara işi bilen adam sağ şeritten gideceği yere en kısa sürede varabilir. Ankara bozuk sol şerit tıkalı olup sağ şeridin bu kadar aktığı başka bir il yoktur heralde :D Bende sağ şeritçiyim kırıldım size
haklısın
ankarada sağ şeritten daha hızlı gidilir. soldakiler mıymıy sürüyorlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Uza -00-Lütfen Ankara işi bilen adam sağ şeritten gideceği yere en kısa sürede varabilir. Ankara bozuk sol şerit tıkalı olup sağ şeridin bu kadar aktığı başka bir il yoktur heralde :D Bende sağ şeritçiyim kırıldım size
İzmir'de de durum aynı trafik tıkalıyken sağ şerit daha iyi akıyor
-
Turkiyede kac tane vardir ki forumda kullanan olsun.
-
hocam yanlış konuma yazdınız galiba? nadir araç konusuna mı yazmak istemiştiniz? burası ae86 kullanan varmı bölümü :D
-
Kullanan değil de gören var demiştim. Ki forumun %99'unun kullanmayı geçtim aracı görmediğini düşünüyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: haluk 23Kullanan değil de gören var demiştim. Ki forumun %99'unun kullanmayı geçtim aracı görmediğini düşünüyorum.
Konu sahibinin dedigi arac o GT86 bile degil hocam.
AE86 diye bahsettigi 80lerden bir Toyota modeli. Turkiyede satildi mi bilmiyorum. Belki de hic gelmemistir. Geldiyse de yurur durumda midir mechul.
Yok mu forumda Barack Obama ile cay icen gibi bir sey
-
quote:
Orijinalden alıntı: HemicanKonu sahibinin dedigi arac o GT86 bile degil hocam.
AE86 diye bahsettigi 80lerden bir Toyota modeli. Turkiyede satildi mi bilmiyorum. Belki de hic gelmemistir. Geldiyse de yurur durumda midir mechul.
Yok mu forumda Barack Obama ile cay icen gibi bir sey
Alıntıları GösterVay be. Yılların Ae86'sını GT86 diye algılıyorum ha. İyice yaşlanmışım.
Tsuuchiya reisin aracı.
90'larda Ankarada sıkça olmasa da görürdüm.
En son Şaşmaz sanayiide denkgeldim birkaç yıl önce.
Kullanmak nasip olmadı.
Konunun gidişatına limon sıktığım için kusuruma bakmayın artık.
Selamlar.
-
Ben hic gormedim. En azindan sen gormussun hocam:) Demekki Turkiyeye gelmis haha.
Benzer içerikler
- 408 allure ve gt farkı
- tse 12047 belgeli servisler
- 103.05 ehliyet kodu nedir
- kapora geri alınır mı
- motor kompresyon testi fiyatı
- tesla kaza
- koenigsegg jesko
- yeni corolla cross
- alpine araba
- skoda elroq
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X