Şimdi Ara

yokmu forumda ae86 kullanan? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim de skyline serisinde en çok sevdiğim R32. Gerçekten çok özgün bri otomobil.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limelar

valla çok şanslı biri bence. önceki aylar bi tane ae86 görmüştüm sahibinden de 80 bin TL idi. hoşuma gitti almak istedim ama sonra bir anda yayından kalktı, ya satıldı ya vazgeçti.

kırmızı bi ae86 ydı.

Bu mu araç?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hemican kullanıcısına yanıt

Biraz yaş avantajım olabilir tabii. yokmu forumda ae86 kullanan? 

Bir de yanlış hatırlamıyorsam 10 yıl olmuştur herhalde sen yurtdışına yerleşeli.

Buralarda görmemen çok normal.yokmu forumda ae86 kullanan? 

Hangi eyaletteydin çıkaramadım şimdi ama güzel havalarda garajdan çıkar oralardakiler de...

• quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

Biraz yaş avantajım olabilir tabii.  

Bir de yanlış hatırlamıyorsam 10 yıl olmuştur herhalde sen yurtdışına yerleşeli.

Buralarda görmemen çok normal. 

Hangi eyaletteydin çıkaramadım şimdi ama güzel havalarda garajdan çıkar oralardakiler de...

Ben Michiganda Detroitteyim hocam, 3 buyuklerin evi:) o yuzden Amerikan agirlikli.

Burada garajdan klasik Corvetteler, Mustangler falan cikiyor.

Nadir Ferrari, Porsche falan da cikiyor klasik

ama Toyota cikaran olmaz:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hemican -- 26 Mart 2021; 18:25:42 >

• CapriceClassic kullanıcısına yanıt

yok o değil. o stock tu

• Profes124 kullanıcısına yanıt

Beni kastediyor olabilirsiniz, bende vardı levin.

yokmu forumda ae86 kullanan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sherlock69 -- 26 Mart 2021; 23:22:42 >
  • Sherlock69 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam sizi kast etmiştim. Kusura bakmayın nick aklıma gelmeyince konuyu attım ve etiketleyemedim.

• Profes124 kullanıcısına yanıt

Estağfurullah, görmüşken buraya da bıraktım fotoğraf. Özleniyor :)

• bu yeni modamıdır yoksa hangi kuşağın belirtisi

marka model yazmayıp direk modelin kasa kodunu yazmak..)

iyi o zaman bende bahsi yükseltiyorum forumda yokmu ak 47 kullanan

yokmu w 210 kullanan

yokmu w 124 kullanan

diye uzar gider liste

böyle daha havalımı oluyor nedir..)

• TEPEE PREMİUM PACK kullanıcısına yanıt
    Aynen. Yeni nesil böyle anlaşıyor herhalde. Özellikle bmw ciler çok yapıyor. E60 e39...ben ne bileyim neyin ne olduğunu

• Bursayı geçemezsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: redwhiteee

Bursayı geçemezsiniz.

Ne demek istediğinizi anlamadım ?

• Sağ şeridin bu kadar hızlı aktığı bir il yoktur heraldeye cevap olarak yazmıştım.

• Cok nadir araclardir, bi tanede rx7 fc olsa Downhill vs si izlerdik :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

bu yeni modamıdır yoksa hangi kuşağın belirtisi

marka model yazmayıp direk modelin kasa kodunu yazmak..)

iyi o zaman bende bahsi yükseltiyorum forumda yokmu ak 47 kullanan

yokmu w 210 kullanan

yokmu w 124 kullanan

diye uzar gider liste

böyle daha havalımı oluyor nedir..)

Yeni moda değil siz yeni farkına varmışsınız. Kasa kodu yazmak bilenler arasında daha hızlı anlamaya sebebiyet verir.

Benim civic im var dediğiniz zaman onlarca civic gelir aklınıza

benim ek9 um var dediğinizde civic i geçtim 1996-2001 civic type-r olduğunu belli etmiş olursunuz veya fd6 var dediğinizde 2008-2011 model aralığını kastedersiniz.

Bu sayede kasa kodu ile hem modeli, model yılını hem de modelin hangi versiyonu olduğunu belirtmiş olursunuz.

• HondatugraL kullanıcısına yanıt

bilmeyen varsa açsın yan sekmeyi yazsın oraya baksın hocam. bunlara kalırsa hiçbirşey yazılmayacak. geçen birisi mk1 dedi diye linçlendi, neymiş ilk jenerasyon yazacakmış. ve ae86 artık kasa kodunu bırak, tamamiyle kendince özel bir isim haline geldi. ae86 dedin mi herkesin aklına aynı şey gelir.

mercedesin w 140 gibi kodları söylendiğinde direkt aklına yine merso gelir. w140 aracım var dendiği zaman tofaş geliyorsa, git 2-3 araç öğren.

bu da benden gelsin.

71 riviera :)

• Çok takılmıyorum artık yokmu forumda ae86 kullanan? 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HondatugraL -- 28 Mart 2021; 18:52:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hemican

Ben Michiganda Detroitteyim hocam, 3 buyuklerin evi:) o yuzden Amerikan agirlikli.

Burada garajdan klasik Corvetteler, Mustangler falan cikiyor.

Nadir Ferrari, Porsche falan da cikiyor klasik

ama Toyota cikaran olmaz:)

Alıntıları Göster

Kesin yaşlanıyorum valla. yokmu forumda ae86 kullanan?  yokmu forumda ae86 kullanan?  Detroitte olduğunu da yazmıştın galiba başka bir konuda. yokmu forumda ae86 kullanan? 

Döviz bu kadar zıplamadan önce, daha doğrusu döviz aynı döviz de biz iyice dibe çökmeden önce bir yaz tatilinde eşimle birlikte Amerikaya gelip önceki 2 gelişimizde eksik kalan, gitmek, görmek isteyip de yapamadığımız turu yapma planlarımız vardı. Miamiden araç kiralayıp-Memphis-D.C- Boston- Buffalo-Detroit-Chicago'dan Kanada sınırı boyunca kuzey batıya, Vancouver'a doğru bir güzergah olacaktı. Sonraki ya da ara adımları netleştiremeden planlarımız başka bahara kaldı artık. yokmu forumda ae86 kullanan? 

Türk, Türke Amerikada güzergah tarifini eyalet isimlerini yazmadan yapar işte. yokmu forumda ae86 kullanan? 

Bu arada "James May's Cars of the People" serisi var.

Detroit vs Japan (Toyota) gibi bir konu geçiyor. Çok keyifliydi.

Sezon başına 3'er bölümden 2 sezonda toplam 6 bölüm mevcut.

Diğer bölümleri de Dailymotion'da mevcut.

İzlemediysen öneririm.

Selamlar.

• İzmirde bir mavi renk var tamamen orjinal halde restore edilmişti

• haluk 23 kullanıcısına yanıt

Yaslanma demeyelim biz ona tecrube diyelimyokmu forumda ae86 kullanan? 

Tarif guzel valla, rota da keyifli bir rotaymis. Bazilarini ben de goremedi Baya uzun yalniz herhalde geldiginiz de bir kac hafta kaliyorsunuz. Acilinca yaparsiniz belki, Detroitten gecerseniz mutlaka tanismak isterim hocam. Musaitliginize gore yemek olur kahve olur.

ben de bu Covid surecince izleyecek bir seyler ariyorum surekli. Bir bakayim buna tavsiye icin tesekkurler.

Simdi simdi biraz degisiyor ama genel olarak burda insanlar ya Chrysler/GM Fordda calisiyor ya da ailelerinden biri orada calisiyor. O yuzden sokakta gordugunuz arabalarin orani Amerika genelinde cok farkli. iki-uc Yan komsu GMde elektrikli araclar uzerine calisiyor bir kac gundur yeni cikicak olan Hummer var evin onunde:)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.