Bildirim
Bu da mı Yerli araç?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
Giriş
-
Kamuflaj dan çok Dalmaçyalı sevgisinin arabaya yansıması gibi duruyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Aracın önünde geçici plakası da var. Arkada plaka yok. Eskişehir Ibis otelde takılıyor 1 haftadır.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-41D8E7635
Kamuflaj dan çok Dalmaçyalı sevgisinin arabaya yansıması gibi duruyor._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Theurer
Stoplar sanki jetta
uzaktan yakından alakası olmayan bir benzetim olmuş._____________________________ - AMBULANSA YOL VERİYORUM HAYAT KURTARIYORUM...
- Bilgi sahibi olmadan lütfen fikir beyan etmeyelim...
- Anlayamazsınız... Anlasaydınız... -
saab 10.1 xp pro
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Yeni duster olabilir mi? Renault- Dacia havası var.quote:
Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58
saab 10.1 xp pro
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: syerturan
Yeni duster olabilir mi? Renault- Dacia havası var.
Yok hocam ondan oldukça büyük bir araç
Bu daha önceden piyasada olan bir araç ama neydi çıkartamadım. Gördüğüme eminim ama :)_____________________________ -
hatlar Renoquote:
Orijinalden alıntı: britonyquote:
Orijinalden alıntı: syerturan
Yeni duster olabilir mi? Renault- Dacia havası var.
Yok hocam ondan oldukça büyük bir araç
Bu daha önceden piyasada olan bir araç ama neydi çıkartamadım. Gördüğüme eminim ama :)
Alıntıları Göster
Ama yeni SUV olabilir diye tahmin ediyorum_____________________________ "Zalimler İçin Yaşasın Cehennem" -
Markayı bulmak istiyorsanız Kamfulaj kaplamasını hangi Marka kullanıyor ona bakmak gerekquote:
Orijinalden alıntı: Baskan1111
hatlar Reno
Ama yeni SUV olabilir diye tahmin ediyorum
Alıntıları Göster
Mesela bmw yuvarlak cizgiler kullanır_____________________________ "Zalimler İçin Yaşasın Cehennem" -
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >Ford Everest
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Siemens S55-Nokia N73-iPhone 7 -
Forda benzetttim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Kamuflaj Ford un kamuflajı ama modeli bilmiyorum.quote:
Orijinalden alıntı: ahmet3976
Forda benzetttim
Yönetici abimiz meseleyi kapatmış. Kendisi deyince neymiş la bu Ford Everest diye bakacak oldum. Gözlerim yandı. Ben gerçekten suv sevmiyorum:quote:
Orijinalden alıntı: BallantinesFinest
Kamuflaj Ford un kamuflajı ama modeli bilmiyorum.
Alıntıları Göster

@lazloo : teşekkürler.
ilk bu kadjar mı dedim, daha sonra everest e baktım evet benziyor o dedim sonra arka bagaj yan camları onda kü.ülür yamuk tarzda sanki fazla benzemiyor yükseklik jant tipi ama foru andırıyor gibi keşke önden de fotografını çekseydin ve tam arkadan anlardık.
Eğer yerli olursa önüde everest in önü gibi olursa fiyatıda uçmassa 2.0 dizelle gelirse çok da muhteşem tadından yenmez_____________________________ -
Rica ederim.quote:
Orijinalden alıntı: 27alperen27
ilk bu kadjar mı dedim, daha sonra everest e baktım evet benziyor o dedim sonra arka bagaj yan camları onda kü.ülür yamuk tarzda sanki fazla benzemiyor yükseklik jant tipi ama foru andırıyor gibi keşke önden de fotografını çekseydin ve tam arkadan anlardık.
Eğer yerli olursa önüde everest in önü gibi olursa fiyatıda uçmassa 2.0 dizelle gelirse çok da muhteşem tadından yenmez
http://forum.donanimhaber.com/m_102799879/tm.htm_____________________________ Siemens S55-Nokia N73-iPhone 7
-
quote:
Orijinalden alıntı: Huseyin-ZST
Yönetici abimiz meseleyi kapatmış. Kendisi deyince neymiş la bu Ford Everest diye bakacak oldum. Gözlerim yandı. Ben gerçekten suv sevmiyorum:

?_____________________________ Üniversiteyi bitirene kadar free trial, sonra pay-to-win'e dönüyor hayat. Kollayın kendinizi iyi level kasın yoksa boss'lara yem olursunuz.
-
Bu araçları birbirine mi benzettiniz?quote:
Orijinalden alıntı: 61günquote:
Yönetici abimiz meseleyi kapatmış. Kendisi deyince neymiş la bu Ford Everest diye bakacak oldum. Gözlerim yandı. Ben gerçekten suv sevmiyorum:

?
Alıntıları Göster
Benzemek bir kenara en ufak alakaları yok.
_____________________________ Siemens S55-Nokia N73-iPhone 7
-
quote:
Orijinalden alıntı: lazloo
Bu araçları birbirine mi benzettiniz?
Yok, arkadaş "ben SUV sevmiyorum"a refere etmiş. Bunu da mı sevmiyorsun gibilerinden.
@61gün : Yok abi, bunu da sevmiyorum valla. Güzel araba da, gerçek miniden sonra bu hoş değil. Fiat 500x ve Fiat 500l gibi. Kendi sınıflarında güzeller. Ancak gerçek 500'den sonra adları 500 olmamalı gibilerinden.
Alerjim var SUV'a...
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: lazloo
Bu araçları birbirine mi benzettiniz?
Yok, arkadaş "ben SUV sevmiyorum"a refere etmiş. Bunu da mı sevmiyorsun gibilerinden.
@61gün : Yok abi, bunu da sevmiyorum valla. Güzel araba da, gerçek miniden sonra bu hoş değil. Fiat 500x ve Fiat 500l gibi. Kendi sınıflarında güzeller. Ancak gerçek 500'den sonra adları 500 olmamalı gibilerinden.
Alerjim var SUV'a...
Aa.. anladım
_____________________________ Siemens S55-Nokia N73-iPhone 7
-
Valla her ne ise çok çirkin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Benzer içerikler
- sel su baskını hasar kaydı nedir
- antalya'ya gitmenin en iyi yolu
- audi q5 2.0 tfsi quattro kronik sorunları
- boğaz kelebeği temizliği. sonrası rölanti
- eski boyanın üzerine vernik atılır mı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
Hızlı