Şimdi Ara

YOK ARTIK - Böyle bir anten mümkün mü yoksa abartma mı ? 6000MW 68DBI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nette anten ararken şu ürün gözüme çarptı ve yuh dedim hem de bu fiyata böyler birşey mümkün mü ?

http://www.amazon.com/Kasens-Ks1680-Antenna-Adapter-Decoder/dp/B00A19NC6O

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Statist -- 27 Şubat 2013; 1:12:52 >

• 68 dbi görünce kocaman eski tv anteni gibi birşey sandım gerçek olduğunu sanmam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vardir bi yamuklugu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fake ötesi bir ürün bulaşmayın.
  • USBden 6W cekebiliyorlarsa olur tabi neden olmasin
  • valla ürün kafama takıldı alıp denesem mi acaba :D 68 dbi ile açık alanda ortalama çekim mesafesi nedir
  • 15 db 1,5 mt yakşalırken küçücük bu ürün şimdi 68dbi mi yani pehh
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yok fake imkansız 6w 2w bile çok zor 2 adet usb besleme gerekiyor.
  • gençler bugün spiarişini vericem sonuçları paylaşırım, cihazın router ve AP görevide varmış bakalım ne oranda etili sitede oldukça iyi yorumlar var
  • Neredeyse aynısı edup w 12 bende var şuan kullanıyorum ara ara, çekimi iyi antenini merak ettim içini açtım 2 tane saçı ayrı ayrı tutturmuşlar karta lehimlemişler olay bundan ibaret hem 68db olamaz en fazla 12+3+3=18dbi olur.
  • Usb üzerinden 6000 mw gücünde olması imkansız gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Explorer2001

fake oldugunu sanmiyorum, benzer urun kullanici yorum sayisi 65 ve 5 uzerinden 4 yildiz ortalamasi var
    http://www.amazon.com/Signal-King-Wireless-Adaptor-Antenna/dp/B007M7RP6Q/ref=pd_sim_sbs_pc_1 gerci 48dbi ama..

sen bari yapma.
    ubnt v.s. uğraşan birine yakışmaz.

48 dbi kazancı 2.4 ghz de sağlayacak anteni oturma odana zor sığdırırsın.
    en basit örneği 24 dbi grid antenler 1 metre genişliğindedir.
    ayrıca 6 watt 2.4 ghz de yemek pişirir.

ürünün ne olduğu belli.
    anam babam ralink 3070 chipsetli en fazla 500mw çıkışlı bir cihaz.
    anten kazancıda olsun maks 5 - 6 dbi.

buna 24 dolar verene kadar 30 liraya gidin aynı chipsetli 500mw tplink 7200nd alın
    bundan çok çok daha iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utkanizmit -- 1 Mart 2013; 2:36:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: utkanizmit

quote:

Orijinalden alıntı: Explorer2001

fake oldugunu sanmiyorum, benzer urun kullanici yorum sayisi 65 ve 5 uzerinden 4 yildiz ortalamasi var
    http://www.amazon.com/Signal-King-Wireless-Adaptor-Antenna/dp/B007M7RP6Q/ref=pd_sim_sbs_pc_1 gerci 48dbi ama..

sen bari yapma.
    ubnt v.s. uğraşan birine yakışmaz.

48 dbi kazancı 2.4 ghz de sağlayacak anteni oturma odana zor sığdırırsın.
    en basit örneği 24 dbi grid antenler 1 metre genişliğindedir.
    ayrıca 6 watt 2.4 ghz de yemek pişirir.

ürünün ne olduğu belli.
    anam babam ralink 3070 chipsetli en fazla 500mw çıkışlı bir cihaz.
    anten kazancıda olsun maks 5 - 6 dbi.

buna 24 dolar verene kadar 30 liraya gidin aynı chipsetli 500mw tplink 7200nd alın
    bundan çok çok daha iyidir.

yok hocam yanlis anlasilma olmasin.. en son kullandigim L-com un 17 db lik sektor urunlerini hatirlarsaniz benim yari boyumdu zaten

benim soylemek istedigim urunun bi triki vardir yani numarasi(yaniltmasi) zira fake bi urunun amazonda satista kalabilmesi imkansiz gibi birsey.
    tam incelemedim ama usb degilde belki harici bi adaptorden power kullaniyordur..

edit: simdi baktim amazon'a -Currently unavailable- diyor urunun zaten saticisida amazon degilmis 3.parti bir sirket satisa koymus.
    urun aciklamasindada usb disinda bir power kaynagi gorunmuyor, ona ragmen external high gain antenna destekler bile yazmislar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Explorer2001 -- 2 Mart 2013; 20:27:29 >

• En kral cihaz Alfa AWUS036NHA ben kullanıyorum ayrıca Atheros stabilitesi var rtl8187 ürün de var elimde ping ve kopma durumu olarak rezalet o yüzden atheros 9271 ile Alfa AWUS036NHA diyorum.
  • USB yuvasının maks. vereceği güç zaten 5V x 500mA = 2.5W yahu.

İyi uçmuş bunu yapanlar, 0.5W varsa öp te başına koy derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.