Şimdi Ara

Uydunet için geldiler kutuda anfi yokmuş ne yapmalıyım eksileri nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce uydunet bağlamak için geldi bir yetkili aşağıdan kutuya baktı anfi olmadığını ve bu sebepten sorunlar yaşayabileceğimi söyledi ardından apartmandan kontrol edip sadece 1 kişinin kablonet kullandığını söyledi.

Ardından bir arkadaşını arayıp komuşumuzun değerlerini istedi -5 ve 44 olduğunu bunun normal bir değer olduğunu söyledi bana ama zaten benim kafam karışıktı iyice kıllandım oyüzden düşüneyim önümüzde hafta konuşuruz dedim ve gitti.

Şimdi arkadaşlar kutuda ki bu anfi çokmu önemlidir değerler için o olmadan ne gibi sorunlar olur ben online oynuyorum pingi etkileyen bir durummudur.

ve birde bu bahsettiği -5 ve 44 olarak söylediği değerler tam olarak nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ylönen -- 27 Şubat 2015; 17:13:40 >

• -5 olan Downstream Power (-15 ile +15'in dışına çıkarsa arıza kaydı bırakın)
    44 olan Upstream Power (30 ile 55'in dışına çıkarsa arıza kaydı bırakın)

Düşük veya yüksek olması ping'i etkilemez. Net yavaşlar, modem online olmakta zorlanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerem

-5 olan Downstream Power (-15 ile +15'in dışına çıkarsa arıza kaydı bırakın)
    44 olan Upstream Power (30 ile 55'in dışına çıkarsa arıza kaydı bırakın)

Düşük veya yüksek olması ping'i etkilemez. Net yavaşlar, modem online olmakta zorlanır.

Teşekkürler peki bu değerler dediği gibi normalmidir ozaman ? Sıkıntı çıkarırmı bana ?

Birde bu kutudaki anfi durumu için bir bilginiz varmıdır? Dediğine göre kutuda anfi olsa sinyal değerlerini ayarlayabilirdik ama olmadığı için ayarlıyamıyoruz ne gelirse o piyango gibi diyor ama anfisiz kullanıpta anfili olandan daha iyi kullananlarda var dedi.

Çok arada kaldım uydunet için pazartesi gelmek için tekrar arayacaklar.
  • ylönen kullanıcısına yanıt
    Standardın dışına çıkmadığı sürece sıkıntı çıkmaz. Kutudaki amfinin amacı, yayının dairelere dağıtımı sırasında oluşan kayıpları en aza indirmek.
  • Şöyle bir durum olabilir mi ? Bizim apartmanda 5 daire var ve uydunet kullanan sadece en üst kat komşumuz ve değerleri normal gibi ;

bende bağlatsam anfi olmadığı için değerlerde bozulma olurmu yani anfisiz bir kutuya ne kadar çok bağlantı yapılırsa değerler o kadar dengesizleşir ve kalitesizleşir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ylönen

Şöyle bir durum olabilir mi ? Bizim apartmanda 5 daire var ve uydunet kullanan sadece en üst kat komşumuz ve değerleri normal gibi ;

bende bağlatsam anfi olmadığı için değerlerde bozulma olurmu yani anfisiz bir kutuya ne kadar çok bağlantı yapılırsa değerler o kadar dengesizleşir ve kalitesizleşir mi ?

Şuan önemli olan apartmana gelen sinyal seviyesinin çok değişmemesi yoksa sizin bağlatmanız sinyal seviyesini çok etkilemez. Gelen hat bölündükçe sinyal kaybı da artar.
  • amfi yoksa koyacaklar kardeşim koyuyorlarda. il müdürlüğüne danış neresi burası hangi il? adamlar koydukları amfi için para bile kazanıyorlar ne demek yok amfi yapamıyorlar? şansına sorumsuz bir firmanın elemanı gelmiş sana. amfi yoksa internette sorun yaşaman yüksek ihtimal. tek abone ve saha yükseltecine yakınsan iyi ama değilsen problem yaşarsın...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.