Şimdi Ara

Yok Abi Olmuyor, Kızları Etkileyemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
2.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 3 tane kızla buluştum. 3ünden de red yedim..
    Red yememin sebebini tipime değil, davranışlarıma bağlıyorum.

Artık kendimden utanır oldum, neden ilgi çekemiyorum neden bir kızın ilgi odağı olamıyorum?
    Fazla iyi niyetli olduğumdan mı böyle oluyor ? Ne yapsam kızları kendime çekemiyorum, hayır yanlış bişey de yapmıyorum. Doğal davranıyorum, artık stres yapmaya başladım. Cidden bunaldım, ağlayacak durumdayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Guest-078AFC984 G kullanıcısına yanıt
    G Guest-078AFC984 demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: Sembroni

hocam öncelikle kıza değer vereceksin. kendinden küçük görmeyeceksin çünkü o da senin gibi insan.
    ikinci olarak kibar davranacaksın,centilmen olacaksın. barzo davranmayacaksın. kitap,film,dizi,güncel olaylar hakkında bilgi sahibi olmak zorundasın. çünkü kızların birçoğu entelektüel. sende onlara ayak uydurmak zorundasın. arada öveceksin onları. çünkü gerçekten de övülmeye değerler. tabi överken abazanlık seviyesinde değil de kibarlık seviyesinde olacaksın. elbisen güzel olmuş,ojen güzel olmuş,çok naziksin vs. gibi.

Burada yazılanların tam tersini yap bana dua edeceksin
    Guest-078AFC984 G kullanıcısına yanıt
    G Guest-078AFC984 demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

kızlar kezban veya kapalıysa eğer bence de tam tersini yapmalı.

Yazdıklarınız friendzone yeme 101 dersi gibi olmuş. Kızlara karşı bu kadar kibar olmak onun sizden hoşlanmasını engeller. Kızın size bağlanabilmesi için ilişkideki en çok emeği ona verdirtmeniz lazım. Ayrıca kızın sizi arzulaması için peşinizde birçok kız olduğunu sanması ve sizin de ona herhangi bir kıza ihtiyacınız olmadığını belli etmeniz lazım.
    PUahahahaha Türk kızları entelektüel mi? Okudukları tek kitap Kötü Çocuk'tur onun dışında kitap mitap okumaz bizim kızlar gider İnstagram'a kahve fotoğrafı atar. İstisnalar dışında tabii ki bu dediklerim. Ayriyeten bir kızla siyasete de giremezsin o konuda da aşırı cahillerdir. Anca dedikodu yaparsın. Tabii bu dediğim kısım Türk kızlarının %90ını falan oluşturur. Geriye kalan kısım elit olabilir. Dizi olarak da gidip Türk dizisi konuşacak halimiz yok hocam. Yabancı dizi izleyen kız sayısı oldukça az çünkü yabancı dizilerde zengin erkek gidip de fakir sümüklü kızın peşinden koşmuyor. Eee tabii bunlarda onların egosunu tatmin etmiyor.
  • he fazla iyi niyetlisin diğer herkes şeytan q1
    Mesajlarını dikkate almadığım üyeler: aftermath666, AlfieLowis, alpererez, ankarali0606x, Arkadiusz Milik, Arthur.Morgan, Automatic Gun Fire, b0Ni, BeyazBüyü, Bisikletçi76, denizgoren, derttücarı, EfsaneManx, esdarking, F355 Challenge, FatihTSFC, ferhatakdag4545, fransızee, Guest-1DF3AA226, Guest-225FEBD6D, Guest-7F117DFD2, Gunpower-storm, haydar., Heisenbergin asistanı, Hunyadi Matyas, iaaynaci, iyi birisiydim, Kabus00, KelKodVer, KievKarambolü, kingofbet, Kobe Bean Bryant, KrallŞaplakçı, KYRA C5, Luffy1907, Lynessa, MacGyver., Machoo_, Marangoz Almond, Maraz Alinin Sağ Kolu, MaximillianFoe, meola147of, mkmdesign, mrslimshady, napolyon07, Naughty Dog, Neverwinter81, NurullahHormanci, olishernandez, oMeR24, OnLiNe MaNaGeR, orhanyor, pakaji2, Philipp_Plein, pilotaFerrari, Playstation5, PoisonedPurple, PURECAUCASIANWHITE, QRX, rainy00, RASYONALIST, Reaper87, RichardB, royal_sm, RustinCohleTD, S.T.A.L.K.E.R., SacredDivinity, Scorpioleo, secotti2007, shad0w, Sucuk_Ağacı, Super Meat Boy, TEHET, tekir21, the__executioner__, tonimotto, Toyoda, Traxen, UCL, unraveling, xgrabyourglocks, YigitErkin20, Yılmaz1907, zLucas, Zombie_Benz
  • Ortak konuşabileceğin konular olmalı, ezik gibi davranma kendinden emin ol, ne iş yapıyosun neler yapıyosun bunlar da önemli

ikinci olarak kibar davranacaksın,centilmen olacaksın. barzo davranmayacaksın. kitap,film,dizi,güncel olaylar hakkında bilgi sahibi olmak zorundasın. çünkü kızların birçoğu entelektüel. sende onlara ayak uydurmak zorundasın. arada öveceksin onları. çünkü gerçekten de övülmeye değerler. tabi överken abazanlık seviyesinde değil de kibarlık seviyesinde olacaksın. elbisen güzel olmuş,ojen güzel olmuş,çok naziksin vs. gibi.

hocam öncelikle kıza değer vereceksin. kendinden küçük görmeyeceksin çünkü o da senin gibi insan.

Burada yazılanların tam tersini yap bana dua edeceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metallurgic Infuser -- 18 Ocak 2018; 23:13:46 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yok aga bu hayat yaşanmıyor
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Epsilon

he fazla iyi niyetlisin diğer herkes şeytan q1

Hani kızı sürekli ezse bile, halen daha aynı erkek peşinde koşan kızlar var ya, onlardan bahsediyorum.

Orijinalden alıntı: Kool Giancana

Üç kızla buluşup üçüne birden teklif mi ettin anlamadım bazı hatalar var düzeltin

Toplamda 3 kızla bulustum hocam, hiçbiriyle ilk buluşmadan sonra bağ kuramadım daha..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spinazola -- 18 Ocak 2018; 23:22:8 >

kızlar kezban veya kapalıysa eğer bence de tam tersini yapmalı.

Yazdıklarınız friendzone yeme 101 dersi gibi olmuş. Kızlara karşı bu kadar kibar olmak onun sizden hoşlanmasını engeller. Kızın size bağlanabilmesi için ilişkideki en çok emeği ona verdirtmeniz lazım. Ayrıca kızın sizi arzulaması için peşinizde birçok kız olduğunu sanması ve sizin de ona herhangi bir kıza ihtiyacınız olmadığını belli etmeniz lazım.

• Bir kezban tip vardır birde RoCK N roll Tip. Bunlar hayat boyu mendil gibi sevgili değiştirirler. Ama ortadan giden erkeği taşıyan o erkekle evlenir, Bu ikisi de birbiri ile bir gün buluşarak dert fasıl geceleri düzenlerler ve bir bakmışlar yaş olmuş 30 ve üstü. Sonra gider bir kel fodul bankacı ile evlenmek zorunda kalırlar. Tecrübe ile sabit.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • PUahahahaha Türk kızları entelektüel mi? Okudukları tek kitap Kötü Çocuk'tur onun dışında kitap mitap okumaz bizim kızlar gider İnstagram'a kahve fotoğrafı atar. İstisnalar dışında tabii ki bu dediklerim. Ayriyeten bir kızla siyasete de giremezsin o konuda da aşırı cahillerdir. Anca dedikodu yaparsın. Tabii bu dediğim kısım Türk kızlarının %90ını falan oluşturur. Geriye kalan kısım elit olabilir. Dizi olarak da gidip Türk dizisi konuşacak halimiz yok hocam. Yabancı dizi izleyen kız sayısı oldukça az çünkü yabancı dizilerde zengin erkek gidip de fakir sümüklü kızın peşinden koşmuyor. Eee tabii bunlarda onların egosunu tatmin etmiyor.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.