Şimdi Ara

Beyler ortamım var ama beni hiç bir yere çağırmıyorlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
2.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ortamım var gezeriz arada ama beni hiç bir yere çağırmıyorlar. ne desem buluşuyorlar filan ama haberim bile olmuyor. napabilirim arkadaşlar ?

+ gezmek istiyorum ama tek olduğum için hiç bir yere gidesim yok. nasıl bu düşüncemi kırarım :D

• Sen onları çağır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • demek ki ortamın yok knk
  • Sen ortama zorla girmişsin gibi bir şey olmuş o zaman. Sözünü geçirtmeye bak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seni istemiyorlar dostum bunu kabullenmelisin

• + bir tane arkadaşım var. spora gidelim diyorum gelmiyor para yok diyor.

tek başıma spora gidecem ama sıkılırım diye korkuyorum. spor dediğimde fitness .
  • Bir kez sen zorla onlarla git bidahakine çağırırlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok garip bir ailem var.
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eyvallah arkadaşlar.

arkadaşlar fitness başlamak istiyorum. tek başıma gideceğim gibi :) tek başıma zorlu olur mu ?
  • tek tabanca

• Demek ki ortamın olduğunu sanıyorsun.
  • Olur öyle

• Herhangi birşey ısmarlamaya çalışıp kendini sevdirmeyi falan düşünme de ne yaparsan yap. O yöntem işe yaramaz çünkü.
  • Fitness yapıcağına bi savunma sanatına başla ya da toplu spor oyna daha iyi.
  • Hep insanların çağormasını beklersen öyle oluyor. Bi iki kere sen öağır o arkadaşın semi çağırır onun ortak arkadaşları falan derken çevren genişler

• quote:

Orijinalden alıntı: FırtınalıDenizinYolcusu

Fitness yapıcağına bi savunma sanatına başla ya da toplu spor oyna daha iyi.

9 yıl toplu spor oynadım. :D artık bıktım lisanslı
  • Bence hayat felsefeni degistirmelisin kimse baska insanlarin hareketine gore hareket eden birini ciddiye almaz kendi yolunu ciz bu zorlu bir yol olucaktir ama dayanirsan goruceksinki kendine has tarzin ve davranislarin sayesinde insanlar senin pesinden gelicek

• yeni ortam yap hacii
  • quote:

Orijinalden alıntı: Botres Gaming

Bence hayat felsefeni degistirmelisin kimse baska insanlarin hareketine gore hareket eden birini ciddiye almaz kendi yolunu ciz bu zorlu bir yol olucaktir ama dayanirsan goruceksinki kendine has tarzin ve davranislarin sayesinde insanlar senin pesinden gelicek

Çok... güzel yazmışsın

• quote:

Orijinalden alıntı: KenAnderson

quote:

Orijinalden alıntı: Botres Gaming

Bence hayat felsefeni degistirmelisin kimse baska insanlarin hareketine gore hareket eden birini ciddiye almaz kendi yolunu ciz bu zorlu bir yol olucaktir ama dayanirsan goruceksinki kendine has tarzin ve davranislarin sayesinde insanlar senin pesinden gelicek

Çok... güzel yazmışsın

teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aman Tanrım Didim

eyvallah arkadaşlar.

arkadaşlar fitness başlamak istiyorum. tek başıma gideceğim gibi :) tek başıma zorlu olur mu ?

Ben evimin çatısında yapıyorsam salonda yaparsın bi zahmet.Bu sporu ciddiye almicaksan başlama kazandigindan çok kaybedersin.3 yıldır yapıyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.