Şimdi Ara

Yok Abi Bu Geometri Olmuyor Gitti Benim Sınav

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
2
Favori
2.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi geometride denemediğim şey kalmadı olmuyor ya yok. Birey B Gelişim deniyorum göremiyorum. Karekök LYS deniyorum göremiyorum. Şöyle saçma bir durum da var ki çözümünü açtığım zaman "Aa evet böyle diyip devam edip çözüyorum ama o yapılacak işlemi göremiyoruz. Ne yapcam abi ben bu saatten sonra 2. soru bankası da yetişmez. Bir tane çözerim anca ama onu da çözemiyorum. Matematikte üst seviyedeyim ama lanet olası geometri yapılmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geometri yapamiyorum diyorsun,gidip karekök aliyorsun.Bu yüzden moralin bozuluyor.Kartezyen mavi al birde öyle dene istersen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zydrea

Geometri yapamiyorum diyorsun,gidip karekök aliyorsun.Bu yüzden moralin bozuluyor.Kartezyen mavi al birde öyle dene istersen.

O ne hocam

• Hocam geometriye sıfırdan başlamazsan olmuyor. Bıktırıyor kendinden öyle mat gibi şık şık olmuyor malesef. Sonuç fasikülleriyle başladım, çap fasikülleriyle devam ettim( ygs-lys olan maviler) , şuan birey b gelişim ve karekök lys beraber götürüyorum. Çok emek ister geometri . Her gün yarım adım ilerlersin.

• Hocam pes ettigin için hiç olmayacak,3 yıl geometri calissan gene göremediğin sonu olacak,önemli olan hergün kendini azıcık azıcık geliştirmek. Hergün dünden birazcık daha iyi olmak. Ben 6 ay önce z kuralını ögrendim diyordum ulan 5 net yapsam yeter harika hissedeceğim şuan karekök lys bitirmek üzereyim hala yetmiyor hala stresliyim ve yapamadığım göremediğim olunca bazen terliyorum stres oluyorum sürekli daha iyi olma isteği seni geliştiricek sen farkında olmadan.Kötü gitsede çalışmaya devam.
  • bende bıktım bu geometriden ama yapacak birşey yok hocam. sınava kadar elimizden geleni yapacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilmentore -- 7 Ocak 2018; 15:17:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: helixSNAA

Hocam pes ettigin için hiç olmayacak,3 yıl geometri calissan gene göremediğin sonu olacak,önemli olan hergün kendini azıcık azıcık geliştirmek. Hergün dünden birazcık daha iyi olmak. Ben 6 ay önce z kuralını ögrendim diyordum ulan 5 net yapsam yeter harika hissedeceğim şuan karekök lys bitirmek üzereyim hala yetmiyor hala stresliyim ve yapamadığım göremediğim olunca bazen terliyorum stres oluyorum sürekli daha iyi olma isteği seni geliştiricek sen farkında olmadan.Kötü gitsede çalışmaya devam.

Karekök LYS ile uğraş mı diyorsun hocam sürekli? Eğer öyleyse 5'te falan kalkıp 3-4 saat sırf onunla uğraşabilirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Seviyen kötüyse uğraşma şuan mantıklı olmayabilir 180 gün kala. Müthis olamazsın ama kendi maximumuna ulaş. BireyB gelişimi yi adam akıllı bitirmeni öneririm.Nejdet kirpi kullanmıyorsan onuda öneririm.
  • quote:

Seviyen kötüyse uğraşma şuan mantıklı olmayabilir 180 gün kala. Müthis olamazsın ama kendi maximumuna ulaş. BireyB gelişimi yi adam akıllı bitirmeni öneririm.Nejdet kirpi kullanmıyorsan onuda öneririm.

Hocam Karekök LYS'de 6 test varsa ilk 3'ü iyi gidiyor ama 4'ünde boşlar başlıyor. 5 ve 6'da çoğu soruyu çözemiyorum. Nejdet Kirpi kullanmıyorum ama alabilirim. Nejdet Kirpi geliştirir mi diyorsunuz?

• Evet geliştirir,o testteki soruları önce 30-40 sn bak çözmeye uğraş yapamadığını dinle.Mesela birtanesini yaptın ardından gelen ona çok benzer oluyor onu sen dene yani 80 soru varsa 80 ide film izler gibi izleme.
  • quote:

Evet geliştirir,o testteki soruları önce 30-40 sn bak çözmeye uğraş yapamadığını dinle.Mesela birtanesini yaptın ardından gelen ona çok benzer oluyor onu sen dene yani 80 soru varsa 80 ide film izler gibi izleme.

Hocam çok sağ ol deneyeceğim.

• Rica ederim hangi konudasın şuan?
  • quote:

Rica ederim hangi konudasın şuan?

Son iki konum kaldı üçgende. Üçgende Alan ve Üçgende Benzerlik.

Hocam LYS matı da iyi midir bunun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D4203DE9F -- 7 Ocak 2018; 15:24:13 >
  • Step by step ilerleyeceksin üstad.Ben geçen yıl direk birey b ile başlamıştım olmuyordu.Mps aldım çözdüm 4 soru 4 soru şeklinde üçgenleri.Sonra birey b ye geçtim geliştiğimi farkettim sene başında eis çözmeye başladım çözemediklerim de oluyordu gidip karekök lys aldım uğraştırsın diye.Eis'e dönüp baktığımda çözemediğim soruları çok rahat çözebilecek seviyeye geldiğimi farkettim.Daha sonra denemelerin karekökten zor olduğunu farkedince fen bilimleri lys aldım.Çoğu tam yapılı bile değil ama step by step ilerlemen lazım kendinin o seviyeyi aştığını düşündüğün anda bir üst levele geç.Bir de deneme olduktan sonra soru çözümlerini izle yada çözdür.Ben fen bilimleri denemesindeki soruları yapamamıştım gittim çözümleri izledim çok şey kaptım.Deltoid falan görmeyi öğrendim şimdi lys karekök ve fen bilimleri lys çözebiliyorum

• Polinomlari parabolü felan dinledim ben behzattan önce korktugum için bence iyi,üstüne behzatta yaptım ama.LTİ dinlemedim bilemiyorum
  • Tamam en önemli 2 konu kalmis,benzerliği dörtgenlerde ve üçgende alanın alan parçalama kısmını çok kullanacaksın,tabanlarla orantılı veya benzerlik oranı kullanarak çok fazla alan dağıtacaksın özel dörtgenlerde. Karekök lysnin 5-6.testlerine kadar çözmeyi dene benzerlik ve alanı kesinlikle.. Çok zorlaniyorsan bırakırsın ama dediğim gibi o ikisinde iyi olman lazim çok iyi hatta.Alan parcalama müthis önemli,benzerlik demek geometri demek zaten.500 soru civarı cöz ikisindende.Ben nejdetin pdflerini 2 kez çözdüm yazın benzerlik ve alanda bir hocayla 1 hafta sonra kendi basima.
  • Ben hocalara geldik dinleyip güray üçgenler birey a ve çap üçgenlerden çözüp birey b ve karekök çözüyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla tekinden dinleyip birey b çözüyorum, yakında da karekök lys geçeceğim, bakalım batıracak mıyız yoksa olacak mı
  • Tekinhoca.com dan dersleri dinle kolaydan zora doğru git pat diye karekök cözersen morelin kalmaz yavaş yavaş bina gibi düşün binanın altını yapmadan üste geçebilir misin hayır ? o zaman sende yavaş yavaş ilerle
  • Teşekkür ederim arkadaşlar Nejdet Hoca'nın derslerini aldım. Henüz hesabıma yüklenmedi ama yüklenir yakında.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.