N

Çavuş
04 Aralık 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 26 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhabalar. Evimde 2 farklı laptop var ve birkaç telefon var.Bu laptoplardan birinde ve telefonlardan wifi ile bağlandığım modemimde internet hızı olması gerektiği gibi ama son birkaç gündür esas laptopumda hız acayip düşük. Download hızı 24 mbps olması gerekirken 0.15 e , ping ise 100 ms civarı. Diğer laptoptan ölçünce neredeyse 24 mbps ve 10 ms alıyorum. Öte yandan aynı laptopla wifi ile telefonumun mobil verisine bağlandığımda hiçbir sorun yok. Yani problem tamamen benim laptopla modem arasında.

Yaptıklarım:
*Belki sıkıntı çıkan laptopta wifi driverında sorun vardır diye güncelleştirme yaptım,silip tekrar kurdum ama sonuç değişmedi.
*Sabit DNS vermeyi denedim sonuç aynı.
*Modem arayüzünden kanalları tek tek denedim değişmedi.
*Modeme reset attım değişmedi.

Modemim: Netmaster CBW-383ZN
Wifi kartım: Intel(R) Dual Band Wireless-AC 8265

Yardımlarınızı rica ediyorum
Arkadaşlar bildiğiniz kadarıyla moleküler biyoloji ve genetik gerek lab olanakları, gerek yurt dışı öğrenci gönderebilme olanakları olarak hangi üniversitede okunmalı? Koç boun falan tutmaz ama onlar dışında neresi olmalı. Özellikle MBG okuyan biri varsa çok iyi olur
Selamlar arkadaşlar. Şu sıralar kafam mükemmel karışık durumda. Ben 2017 yılında ilk defa girdim sınava ve YGS de panik atak geçirdim(son 1 yıldır ilaç kullanıyorum) ve rezalet bir sonuç geldi. Hedefim Tıptı ve malesef 103 k gibi bir sıralama geldi direk lys çalışmadan mezuna kaldım. Mezun yılımda ise çok çalkantılı bir dönem geçirdim gerek sınav sisteminin değişmesi gerekse dershane ortamı saçmalıkları, sevgiliden ayrılma vs vs diye uzar. Sonuç olarak iyi çalıştığımı sandıydam da öyle olmamış ki 52 k sonuç geldi. Şuan aşırı karışık durumdayım çünkü moleküler bio, fizyoterapi, bilgisayar müh diğer bölümlere kıyasla bir tık bende daha değerli ama hiçbiri tıbbın yanında bir şey ifade etmiyor. En yakın arkadaşlarım 3. Sene diye baskı yapıyor ama çok kararsızım. Her türlü tavsiyeye çok ihtiyacım var şuan yardımlarınızı bekliyorum.
Forumu biraz karıştırdım da karaağaç fasikülü elektrikte çok övülmüş. Ama aşırı zor ve müfredat dışı olduğunu söyleyenler de var. Benim elektrikte temelim az da olsa var. 1 hafta içinde elektrik ve manyetizmaya dair her şeyi bitirmek istiyorum günde max 2 saat vererek. Ne önerirsiniz?
Merhabalar. Xperia Z2 telefonum an itibariyle arka kapak ve ön cam dahil olmak üzere tuzla buz oldu. Telefon yamuldu , goruntu tum renklerin karisimi seklinde yani ekran karti da mefta anlayacaginiz. Tamirle ugrasmayip iphone 7 plus vs almayi dusunuyorum ama sorun şu ki xperiadaki verileri nasil iphone a aktaracagim? Ek olarak xperia nin usb soketi de bozuk yani bilgisayara bağlanılmıyor da. Elimde bi google hesabi, gmail hesabi var. Bunlar veri aktarimi icin yeterli olur mu nasil yapabilirim? Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler.
Arkadaşlar TYT de birkaç aydır 90 lı netlere çakılmış durumdayım bir türlü artmadı gitti haftada 2 deneme çözüyorum nerdeyse ama 90-100 arası dolaşıp duruyorum. 100 netleri aşan arkadaşlar nasıl aştınız 90-100 bandını?
Öncelikle şunu demek istiyorum benim netlerim aşırı oynuyor yani çok aşırı.Orta bir denemede 107 net yaptığım da oldu, zor bir denemede 80 yaptığım da ve bu baya moralimi bozuyor.
Netler TYT
Tr:+35
Mat:32-37
Sos:13-17
Fen: 12-17
AYT
Mat:30-32
Fen:25 ( Çok aşırı konu eksiğim var )
Nedir durum sizce? Tyt netlerini nasıl daha stabil hale getirebilirim?
Arkadaşlar Palme YKS Kimya konu anlatım nasıldır tavisye eder misiniz? Onun haricind tavsiye kitap var mı?
Arkadaşlar benim hedef ilk 5 k Tıplara girmek. Şuan netlerim TYT de ortalama
Tr:35
Mat:33
Fen:15
Sosyal:13
Yani toplam ortalama 96 net yapıyorum. Siz ne durumdasınız?
Ben 23 k dan tıp için mezuna kaldım ortalama 125 net yapıyorum şuan. Ağustostan beri çat pat çalışıyorum ama bi sıkılma geldi şimdiden. Üstüne gitsem korkuyorum Şubata doğru patlarım diye çünkü geçen yıl yazın çok kasıp Şubatta hiçbir şey yapamaz hale gelmiştim sıkıntıdan. Konu eksiklerim var onları kapatmaya çalışıyorum çünkü 2 hafta sonra dersanede sınıf belirleme sınavı var. Ama çok sıkıcı oluyo konu çalışmak, havalar da hala sıcak iyice salmaya gidiyorum. Ne yapabilirim tecrübeli abilerim bir el atın moralim bozuldu :(
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 146
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 10.192 (Bu ay: 123)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 56 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.