Şimdi Ara

Yok Abi Bu Geometri Olmuyor Gitti Benim Sınav (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
2
Favori
2.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tavsiye geo yu ortalamaya cekmeye çalış

Diğerlerine yüklen

Geo bize lazim değil yarısı bile yapılsa diğerleri iyi ise güzel sonuc gelecektir

Tm de böyle derece istiyorum diyorsan yada ilk 1k

Bu konu açılmamış olurdu herhalde

O yüzden ona göre geo ilerlet üst düzey olacak diye umutsuzluk olmasin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Norman Finkelstein

Tavsiye geo yu ortalamaya cekmeye çalış

Diğerlerine yüklen

Geo bize lazim değil yarısı bile yapılsa diğerleri iyi ise güzel sonuc gelecektir

Tm de böyle derece istiyorum diyorsan yada ilk 1k

Bu konu açılmamış olurdu herhalde

O yüzden ona göre geo ilerlet üst düzey olacak diye umutsuzluk olmasin

%75'ini yapsam 2K'ya girerim yine. Hedef 2K değil ama olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: euzerixinturevi

quote:

Orijinalden alıntı: helixSNAA

Seviyen kötüyse uğraşma şuan mantıklı olmayabilir 180 gün kala. Müthis olamazsın ama kendi maximumuna ulaş. BireyB gelişimi yi adam akıllı bitirmeni öneririm.Nejdet kirpi kullanmıyorsan onuda öneririm.

Hocam Karekök LYS'de 6 test varsa ilk 3'ü iyi gidiyor ama 4'ünde boşlar başlıyor. 5 ve 6'da çoğu soruyu çözemiyorum. Nejdet Kirpi kullanmıyorum ama alabilirim. Nejdet Kirpi geliştirir mi diyorsunuz?

mesela 4.teste geldiğinde kaç boşun oluyor 10 tane felan mı yoksa 4-5 tane mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tizreftar

quote:

Orijinalden alıntı: euzerixinturevi

quote:

Seviyen kötüyse uğraşma şuan mantıklı olmayabilir 180 gün kala. Müthis olamazsın ama kendi maximumuna ulaş. BireyB gelişimi yi adam akıllı bitirmeni öneririm.Nejdet kirpi kullanmıyorsan onuda öneririm.

Hocam Karekök LYS'de 6 test varsa ilk 3'ü iyi gidiyor ama 4'ünde boşlar başlıyor. 5 ve 6'da çoğu soruyu çözemiyorum. Nejdet Kirpi kullanmıyorum ama alabilirim. Nejdet Kirpi geliştirir mi diyorsunuz?

mesela 4.teste geldiğinde kaç boşun oluyor 10 tane felan mı yoksa 4-5 tane mi?

5-6

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• hanıncipsi kullanıcısına yanıt
    Hocam aynisini bende yapiyorum bence basaracagiz hedefim ilk sinavda 10 da 5 6 ikincide 15 de 8 10 dahasini yapmak icin bu sene yetmez en azindan benim icin diye dusunuyorum bu netler bile cok iyi olur benim icin :)

• Normal bence. 5-6 o soruları izle.

Kimi sorularda görmediğin özellik de olabiliyor. 4. Testten itibaren 12+ üstü konuyu iyi kavramışsın demek. Çünkü kimi sorular çok zor gerçekten.

Emin ol o kitabı kim cozuyorsa o kadar boş veya yanlısı olabilir.

Boşum var deyince ben de sandım 10 tane yarısı boş oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: naragoza99

Hocam geometriye sıfırdan başlamazsan olmuyor. Bıktırıyor kendinden öyle mat gibi şık şık olmuyor malesef. Sonuç fasikülleriyle başladım, çap fasikülleriyle devam ettim( ygs-lys olan maviler) , şuan birey b gelişim ve karekök lys beraber götürüyorum. Çok emek ister geometri . Her gün yarım adım ilerlersin.

Ben mesela 0 dim geoda bu yaz başlangıcı sonra metin fasikül vardı üçgen manyak zor biseydi üzerine hız ve renk geometri cözüyorum kaç kez yere attım o kitapları bilmem sinirden ama geometri bu sora sora öğrendim Allah razı olsun fb grubu vardı bir tane onlar olmasa gerçekten geoyu yapamazdim bir testte 10 soru atiyorsun mesela zordu kitap kolay kitapta bulamadım koydeydim zorlana zorlana öğrendim bence geoda yılmamak ben yapamam dememek önemli ben mesela şu anda geometri için bir YouTube kanalı kurmayı planlıyorum sınav bitince

• Hocam acil geometri cözümleri pdf olarak sitelerine yüklenmeye baslamıs bilgine

• quote:

Hocam acil geometri cözümleri pdf olarak sitelerine yüklenmeye baslamıs bilgine

Hocam forumu troller yuzudne bi bıraktım canlanmaya başlamış

• Hocam seni çok iyi anlıyorum bende çok kötüydüm geometride ama kendimi yavaş yavaş geliştirdiğimi düşünüyorum. Kuantumla başlamıştım çalışmaya kolay-orta-zor her daldan var soru çalışma tempom düşük olduğundan yavaş gitmiştim ama sen daha hızlı gidersin bence. Şöyle bir şey var kuantumu gözüm kapalı tavsiye edemem ama eisin geometri föyleri acayip iyi onları yalayıp yutsan gelişirsin baya, yapabilirsin öylr laf olsun diye demiyorum kendimden biliyorum iyi çalışmalarr

• Dostum dediğin asamalardan bende gectim zamaninda geometri tamamen konu calisma ozet cikarma kurallari gerekirse tek tek cizip yaninda tasima testi cozerken yaninda tutup bol bol soru cozme dersi

Bu dediklerimi yap suan asiri zor ya o zorluk nerdeyse hic gecmicek ama sonra bir anda her soruda her seyi gormeye baslayacaksin cok ciddi soyluyorum

Ben nerdeyse hic yapamiyordum sonra bu dediklerim sayesinde bir anda pro oldum bulmaca cozer gibi zevk ala ala yaptim geometri sorularini simdi kardesim geometri sorusu sorunca seviniyorum o derece

• quote:

Orijinalden alıntı: soldierrrr

Tekinhoca.com dan dersleri dinle kolaydan zora doğru git pat diye karekök cözersen morelin kalmaz yavaş yavaş bina gibi düşün binanın altını yapmadan üste geçebilir misin hayır ? o zaman sende yavaş yavaş ilerle

Hocam konuya bakmadan kesin soldier yine tekin hocayı önermiştir dedim , yanılmadım
  • koloby0223 kullanıcısına yanıt
    HAhahha hocam ama gerçekten çok iyi anlatıyor yoksa cidden önermem bu kadar hem ucuz hem kaliteli

• quote:

HAhahha hocam ama gerçekten çok iyi anlatıyor yoksa cidden önermem bu kadar hem ucuz hem kaliteli

Ben yeni başladım 1.6 hızda izliyorum ama harbiden güzel pdfleri de çıkardım birey b çözüyorum iyi gidiyor şimdilik tek gayem bu şekilde devam etmesi...Siz hangi konudasınız şuan?
  • hocam kolaydan zora doğru kaynak al 3-4 tane bitirmeye çalış her gün baya çözmen lazım anlayacağın analitik için de karekök mps iyiydi en son baktığımda
  • daha 1 yıl 5 ay var hocam yetişir yaa
  • koloby0223 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben paralelkenardayım tekin hoca bir numaradır
  • quote:

Hocam ben paralelkenardayım tekin hoca bir numaradır

hocam pm attım
  • soldierrrr kullanıcısına yanıt
    Paralelkenara ne kadar zamanda gelebildin hocam ? Kaç ayını aldı?
    Üçgenleri ne kadar zamanda bitirdin uzun sürdü mü ?
    Tekin hocanın derslerını nasıl alıcam ? Sitesine baktım anlamadım.
    Çokgenler dörtgenler yamuk felan üçgenlerden daha mı kolay ?
  • TheLordMan kullanıcısına yanıt
    Tek diyeceğim şey ücgenleri iyi halletmeden başlama cok önemli cünkü paralel kenara ben 3.5 aylık sürede geldim şuan birey b beyaz kapak ve gelişim cözüyorum

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.