Yüzbaşı
04 Ocak 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
10 üye
Görüntülenme
Toplam: 320 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhabalar,

2017-2018'de bu forumu aktif olarak kullandım. 2018'de hacettepe ingilizce iktisat bölümünü kazanmıştım. Hazırlık ve 1.sınıfı bitirdim. Üniversiteyle, bölümle alakalı sorularınız olursa yardımcı olabilirim.
geçen sene üniyi kazandım, edevletten askerlik durumunu kontrol ettiğimde 31/12/2019 yazıyordu. yani neden otomatik olarak tecil olmadı? öğrenci işlerini aradım, askerlik şubesine gitmen lazım dedi. mezuna falan kalmadım. niye böyle oldu anlamıyorum. neyse artık kendim askerlik şubesine kitmekten başka çarem yok. öğrenci belgesi ile gitsem yeterli olur mu?
sınava hazırlanan kardeşim için soruyorum, benim zamanımda önder hoca vardı ama artık yok galiba. başka düzgün türkçe hocası öenrir misiniz?
Evet bu seneki hedefi iktisat olan arkadaşlara bir sorum var. İktisat isteyenler İTÜ tutmazsa ne yapacaksınız? Mezuna mı kalacaksınız? İTÜ'nün altına başka bir üni yazacak mısınız?

Sizin gibi ben de geçen sene aynı soruyu kendime sordum ve mezuna kalmak istemediğim için hacettepe yazdım. Acaba bu sene sınava girenler nasıl düşünüyor, merak ediyorum.
geçen 1 yıllık paket satın aldım, şimdilik sadece gramer alıştırması yapıyorum. eklentiyi yükledim, internette bilmediğim kelimeleri sözlüğüme yüklüyorum. başka nasıl daha verimli kullanabilirim? yardımcı olursanız sevinirim. (hazırlık okuyorum)
bu gamepadi kullanan var mı, ppsspp oyunları oynamak için almayı düşünüyorum da işe yarar mı sizce?
https://www.hepsiburada.com/trilogic-scorpion-gbt424-pc-ps3-ios-android-kablosuz-gamepad-p-HBV000004RQY1
silinebilir
50-60tl aralığında bardak termos önerebilir misiniz?
bu fiyat aralığında bir android telefon arıyorum. kamera çözünürlüğünü önemsemiyorum. uzun ömürlü olması yeterli (en az 3-4 sene gitsin)

aklımda şimdilik 2 telefon var.

nokia 8
asus zenfone 5

tavsiyelerinizi bekliyorum.
itü ekonomiye sıralaması yetmediği için ytü iktisata girecek olan var mı?

sıralamam 32k
Hakkında
Forum İmzası:
Nintendo Switch FC:SW-8335-0018-809
Discord: ilmentore#1022
Sistem ve Tercihleri
Oyun Platformu
Nintendo
Takım
Beşiktaş
Steam
ilmentore
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.108
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 22.021 (Bu ay: 485)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 794 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.