Şimdi Ara

YKSde iyi yaptı diye kendini bir şey sananlar (2021 günlük)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
2
Favori
4.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • başarılı ve güzel ruhlu arkadaşları teznih ediyorum, bu foruma bakıyorumda bazı tipler var, tek başarıları yksde sıralama yapmış adamlar. hayat hakkında birşey bilmezler höt desem yerlerinde kalacaklar internette aslan kesiliyorlar. iyi bir sıralama yaptılar diye kendilerini üstün görüyolar. eziğim kendimi derse verdim yerine bilinçliyim diyorlar. kendi başarılarını bir şey sanıyorlar, hayatta bi işe yaramicak bu tabi :DDDDD

neyse beyler olaya geleyim. ben bu yıl çalışmadan saydan 300k yaptım, aslında bu bana yeterliydide bu arkadaşlara gareze geldim dedim bu adamların başarılarını bine katlarım. bu arkadaşların küçük egolarını da indiririm dedim, o yüzden çalışıcam işte. ben herşeyi kendim öğrendim 19 yılda, kitap falan açmadım, onlar kitaba gömülürken ben hayattan öğrendim. hayat daha zorlu tabi, bu sınavı da ezerim diyorum çalışırsam hadi rasgele

yarın güncellerim

yarın güncelleyecektim ama dedim biraz çalışayım iki saat ezdim hızlıca 19 buçuktan 21 buçuğa

11.12.2020

2 saat problemler kastım, temel kötü ama olacak böyle yavaş yavaş. youtubedan bakıyorum alesi çıkarıcam yarın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnGereksizNick -- 11 Aralık 2020; 22:10:48 >

• Sene sonu: Arkadaşlar 100 bine kaliteli bölüm nerede var?

İnsanlar senin gibi hayatlarını "barzo" gibi sağa sola 'höt desem!' şöyle olurlar böyle olurlar diyerek geçirmiyor. Adamların derecelerini kıskandığın da çok belli. Örneğin Tıp kazanan insanların doktor olunca minimum on bin liralarla işe başlayıp birkaç yılda altına lüks arabayı çektiklerini görünce sen hala onlara bakıp "höt desem korkarlar" demekle kendini avutacaksın. Hadi desem ticarete atılacaksın bir şekilde yolunu bulacaksın desem onu da göremedim. Sınava bir daha hazırlanacam demişsin.

İnsanların YKS'de iyi yaptı diye kendilerini "bir şey" sanmaları doğru. Hayattaki tek başarıları dediğin o başarı senin hayatta elde ettiğin tüm başarılardan daha değerli. Senin bu mahalle ağzın anca bağcılarda geçer.

Yaşım 18 bir işte çalışmıyorum. Okuyorum. Dediklerimi neden üstüne alındığını da anlamadım? Sana dediğim Bir laf yok. Sadece okuyarak para kazanılır gibi bir söz kullanmadim. Mesajımı düzgün okuyup beyninizde iyice tahlil edip öyle okumanızı tavsiye ederim. Çünkü senin mesajınla benim mesajım arasında bir bağlantı kuramadım.

Aylık gelirin kaç bilmiyorum. Umrumda da değil. Herkesin hayat çizgisi farklı. Senin hayat çizgin demek ki farklı yönlerde ilerlemiş ki bir işte çalışıyorsun. Benim hayat çizgim de üniversite sınavını kazanıp okuyup bir yerlere gelmek. Gelip burada millete 'sonon yoşon koç, no kodor poro kozondon' demen saçma. Tek diyeceğim 10 yıl sonra ikimizin nerelerde olduğunu karşılaştıralım daha adil bir karşılaştırma olur
  • Hocam boş adamlar onlar ya. Neymiş top5 ünide ceng kazanmış, tıp kazanmış vs. Siz Bitlis üniversitesi kanatlı hayvan yetiştiriciliğine gidip neden onları geçmeyesiniz??
  • ya kardeşim adamın tüm hayatı ders olmuş, sonra bana laf ediyor. böyle bi şey yapmazsam susmazlar. zaten söyledim bi kere ben yapıcam diye artık yapacam.

ya kardeşim ceng ne bilmem de böyle havalı olmaya çalışan tipler işte havalarını seviim :DDDDD. bunlar bi gün çıksa sokağa analarına koşarlar.

Kendinizi kandırmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

pm'lere çok dönemiyorum, aciliyeti olan şeyler için konudan haberdar edin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • The Killing Road kullanıcısına yanıt

Siz onlardan biri değilsiniz ama var hocam böyle tipler...

Boyle tipler olsa bu tarz konularin acilmasi sacma bence, takmayin gitsin.

• EnGereksizNick E kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum hocam. Keşke herkes sizin gibi hayatın anlamını anlayan, yakışıklı, erkeksi, 300k yapıp yerli ve milli kanatlı hayvan yetiştiriciliği bölümüne giden insanlar olsa.
  • The Killing Road kullanıcısına yanıt
    ben bunların ciddi olduğunu sanmıyorum troll muhtemelen
  • çalışırsan onlar için çalışmayacaksın ve bir işe yaramaz dediğin sınav hayatını belirliyor,gereksiz kendini kanıtlama çaban seni daha ezik göstermiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lucilfer -- 11 Aralık 2020; 19:36:44 >
  • Diss kime atıldı anlamadık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EB3FB489A -- 11 Aralık 2020; 19:23:48 >

İnsanlar senin gibi hayatlarını "barzo" gibi sağa sola 'höt desem!' şöyle olurlar böyle olurlar diyerek geçirmiyor. Adamların derecelerini kıskandığın da çok belli. Örneğin Tıp kazanan insanların doktor olunca minimum on bin liralarla işe başlayıp birkaç yılda altına lüks arabayı çektiklerini görünce sen hala onlara bakıp "höt desem korkarlar" demekle kendini avutacaksın. Hadi desem ticarete atılacaksın bir şekilde yolunu bulacaksın desem onu da göremedim. Sınava bir daha hazırlanacam demişsin.

İnsanların YKS'de iyi yaptı diye kendilerini "bir şey" sanmaları doğru. Hayattaki tek başarıları dediğin o başarı senin hayatta elde ettiğin tüm başarılardan daha değerli. Senin bu mahalle ağzın anca bağcılarda geçer.

• Yks forumunda Yks'de yaptığı başarıdan söz edecek tabi neyden bahsetmesini bekliyorsun? Çalışmış çabalamış iyi bir puan almış,bunu da bu forumda paylaşmış.Bir şeyler başardığının farkına varmak için de başarısını diğer insanlarla paylaşıyor ki yaptığını anlamlı görebilmek için."Marifet iltifata tabidir" diye boşa dememiş atalarımız.Bu arada başkasının kendisini övmesinden,övdürmesinden yakınıp sonlarda kendini övmen de gözümden kaçmadı.Bu forumda açıköğretimden senin tabirinle "kendi kendisine öğrenen" bir sürü derece yapmış öğrenci var bu arada,hayattan ders almış da çok öğrenci var hatta birçoğu da yine derece yapan öğrenciler :) O yüzden sidik yarıştırmana lüzum yok.Git dersini çalış,kimsenin umrunda değil senin hiç çalışmayıp 300k yapman ve bunu başarı(!) olarak görmen:).En büyük sorumluluğu birkaç sene "kitaba gömülmek" olan arkadaşların da sorumluluklarını yerine getirmelerini eziklik olarak gören bir düşünce yapınla da üzülerek söylüyorum ki tekrar o arkadaşların gerisinde kalacaksın:)

• Kurtçu Restrop kullanıcısına yanıt

Gercekten boyle dusunen çok insan var

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.