başarılı ve güzel ruhlu arkadaşları teznih ediyorum, bu foruma bakıyorumda bazı tipler var, tek başarıları yksde sıralama yapmış adamlar. hayat hakkında birşey bilmezler höt desem yerlerinde kalacaklar internette aslan kesiliyorlar. iyi bir sıralama yaptılar diye kendilerini üstün görüyolar. eziğim kendimi derse verdim yerine bilinçliyim diyorlar. kendi başarılarını bir şey sanıyorlar, hayatta bi işe yaramicak bu tabi :DDDDD neyse beyler olaya geleyim. ben bu yıl çalışmadan saydan 300k yaptım, aslında bu bana yeterliydide bu arkadaşlara gareze geldim dedim bu adamların başarılarını bine katlarım. bu arkadaşların küçük egolarını da indiririm dedim, o yüzden çalışıcam işte. ben herşeyi kendim öğrendim 19 yılda, kitap falan açmadım, onlar kitaba gömülürken ben hayattan öğrendim. hayat daha zorlu tabi, bu sınavı da ezerim diyorum çalışırsam hadi rasgele yarın güncellerim yarın güncelleyecektim ama dedim biraz çalışayım iki saat ezdim hızlıca 19 buçuktan 21 buçuğa 11.12.2020 2 saat problemler kastım, temel kötü ama olacak böyle yavaş yavaş. youtubedan bakıyorum alesi çıkarıcam yarın < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnGereksizNick -- 11 Aralık 2020; 22:10:48 > |