|
YKSde iyi yaptı diye kendini bir şey sananlar (2021 günlük) (4. sayfa)

-
-
Başarı asla para ile ölçülemez. Yüksek miktarlarda kazanan bir müteahhit ;iyi bir doktordan, akademisyenden başarılı demek çok saçma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
büyük ihtimalle konuyu açan seneye çok iyi yaparsa kendi de kasım kasım kasılarak anlatacak. şimdiden egosunu yükseltmeye başlamış bile.
bir de düşük puan alıp da biliyon mu falanca filanca kişiler de üniversiteyi yarıda bırakmış diyorlar. bir farkı atlıyorlar onlar sıkıldıkları ve basit buldukları için ayrılıyor sen ise kafa basmadığı için ayrılıyon.
başkaları için bir yerlere gelmeyi hedef edindiysen şimdiden kaybettiğini söyleyebilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufd84 -- 12 Aralık 2020; 0:37:6 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
yanlış bir serzeniştir. kısmi doğrulukları olsa da bu total olarak doğru yapmaz. şu konuda çok haklı olabilirsiniz. adamlar sadece sınava çalışıyor. normal hayat problemleriyle karşılaşınca dediğiniz gibi höt gibi kalıyorlar. lakin günümüzün problemleri de onlara göre şekilleniyor.
dediğiniz kendini bir şey sanma meselesi genel olarak insanlık tarihinde olan bir şeydir. "rekabet"
malesef günümüzün fosforlu kalem ekibi öğrencileri inanılmaz rekabete boğuyor. bunun sonucunda da öğrenciler inanılmaz bir çalışma rekabetine giriyorlar. 1. sınıftan 2. sınıftan çalışmaya başlıyorlar. bu da bu öğrencilerin kendi gelişimleri için birçok şeyi gözardı etmelerine sebep oluyor. mesela sosyal gelişimleri açısından gerçekten hiçbir vasıfları olmuyor. bunu üniversitelerde kapayabiliyorlar.
dediğiniz sıralanın sürekli belirtilmesinin sebebi bence şu: başka bir şekilde nasıl tanımlayacak ki öğrenci kendisini? ben mesela geçen günlerde bir konu girdim. sıralamamı belirterek girdim bu başlığı. çünkü onu belirtirsem öğrencilere gerçekten bir şey katabileceğimi gösterebilirim. üniversite isimleri desen o da olabilir belki ama onlar da sıralamayla alakalı.
evet malesef dediğiniz durumlar olabiliyor. ben şu sıralamayı yaptım diye benden üstün değil, başkası da benden üstün değil. ama rekabet ortamında bu gerçekliğe dönüşüyor malesef. keşke oturup uzun uzun konuşabilsek bu derdimizi.
iyi temennilerimle
Sinavi geçmek bir naneye yaramiyor yani.
Esas hayat sonrasinda size ünide pilot bölüm sunacak, dizi üniden sonra başlayacak.
Öperler yani kimseye hava civa satma , bogazicinde muhendislik kazandin diyelim, ilkokul mezunu börekçi senden çok kazanacak buna hazirlikli ol
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ May The Force Be With You -
quote:
Orijinalden alıntı: Berketosun1Başarı asla para ile ölçülemez. Yüksek miktarlarda kazanan bir müteahhit ;iyi bir doktordan, akademisyenden başarılı demek çok saçma
Ama dunyayi daha yasanilir şey kesinlikle para.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ May The Force Be With You -
Forum ne ara csb yi yutacak seviyeye geldi be -
Hocam bugün kaydolmasının kanıt olmasına gerek yok hani yazının zaten CSB olduğu 100 m öteden anlaşılır resmen. -
quote:
Orijinalden alıntı: EZERGEÇER1877
Bu mesaj silindi.Eee? Derece yapan adamlara senin maaşın kadar burs bağlanıyor haberin var mı dostum? 2.si millete kazandığın parayı falan söylüyorsun bak gerçekten bırak o işi eğer ihtiyacın yoksa git ders çalış, sende gerçekten aşırı kıskançlık ve bu kıskançlığı normalleştirme çabaları görüyorum.İnsanlara bu yaşıma kadar şu kadar para kazandım diyorsun güya okumak boş imajı yaratmaya çalışıyorsun da okumak boşsa burada işin ne? Kendinden daha alt kademede gördüğün insanlara imkanlarını anlatmazdın değil mi? Kirasını zar zor ödüyen adama benim ferrarim var,aylık 100bin tl para harcıyorum der miydin? Ben senin gibi çok çocuk gördüm çocuk yaşta ya baba parası ya da bir işte çalışıp canlı para gördükten sonra okumaya b.k atan çocukları, yıllar sonra çevresini "ulan okumadık zamanında,vallahi var ya ben çalışsaydım doktor olurdum doktor" gibi yakınmalarla bezdirir.Demem o ki bu aşağılık kompleksin ömür boyu sürecek,kurtulmak istiyorsan ya adam akıllı okul okuyamayacağını,uzun süre ders çalışma kabiliyetin olmadığını kabullen ya da git gömül kitaba iyi bir puan almaya çalış.Yıllarca çalışıp topladığın paranın değeri 15 bin dolar bile değil bu arada bilgin olsun:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5D17A1E45 -- 12 Aralık 2020; 7:15:18 >_____________________________
-
Valla benim cevremde burssuzluga o kadar alisilmis ki koctan %25 alinca genius muamelesi yapiyorlar anneler cocuklarina :D ben de burssuz gitmek yerine mezuna kaldim tam burslu kazanmayi deniyorum. Aileme de kabul ettirmek kolay olmadi. Basarirsam eminim ki ailem ve cevrem bir sure kendimi bir sey sanmami saglar. Bu konuda tek sinir oldugum nokta her derece yapanin kendini egitim kocu, osym neferi, yeni pitirciklarin onunde mesaleyi tasiyan olimpik atlet sanmasi. Tabii IQ, EQ, iletisim bir suru parametre giriyor devreye. Tavsiye verilir ama danismanlik kaliteli gelmiyor bana (babet corapli reis gibi), danismanligin bile egitimi var.
Sonuc olarak bir sure zafer sarhoslugu bence kotu degil, denenebilir. Dusunsenize onunuzde bir liste var ve nereyi yazarsaniz yazin kazaniyorsunuz bence cok cool :D -
Çalışmayı eziklik olarak görüyorsan, kendin de çalışma.
Ne alaka maaşa göre insanları yargılamak ? Sonra ülke neden gelişmez, alın sebebi bunun gibi sığ düşünceliler veya troller.
Başka ülkelere gidenlere hak veriyorum çalışmak için. Buralarda 1 dk durulmaz bunların yüzünden.
_____________________________ YENİ HESABIM: Leader of Birmingham. -
Csb ye cevap verilmeyen gün dh bitmiş demektir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ i7 14700k, rtx 4070ti super, g80sd 32", xps 14 platinum, galaxy s24 ultra titanium green, galaxy s23+ cream, galaxy tab s10+ moonstone gray, galaxy watch6 classic 43mm silverpm'lere çok dönemiyorum, aciliyeti olan şeyler için konudan haberdar edin -
Aylık gelirlr e ne alakası var olum şimdi bu konunun -
Don't feed the troll -
Bgy nin neyi var
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
105 bin lira bu adamların yıllık gelirinin yarısı olduğunda ne halt edeceksin y***
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lib_dafyy -- 13 Aralık 2020; 14:42:54 > -
bu internet efeleri bir gittim kendilerini bir şey sanmışlar yine sokakları tanımayan adamların laflarına bak.... neyse dün fena çalıştım bugün de baya ezdim laf ettikleri ağladıkları şeye bak
dün dört saat mat kastım, ales çıkardım 2017ninkileri çözdüm endemik iyi diyorlardı onu da alıcam
türkçe deneme çözdüm 3D 1 - 31.50 uzundu varya bazı soruları.
sosyal genel kültür işi aga ama yine de bi deneme almıştım, dört tane çözdüm iyi gidiyo 10-15 arası.
bugün tamamıyla mat kastım. aleste baya ilerledim bitecek inş birkaç güne.