tek çocuğum. babam öğretmen annem memur 10 bin civarı bir gelir var ev yok araba var. babamın öğretmen olması nasıl etkiler? kişi başı gelirin yüksek olması nasıl etkiler? |
Bildirim
tek çocuğum. babam öğretmen annem memur 10 bin civarı bir gelir var ev yok araba var. babamın öğretmen olması nasıl etkiler? kişi başı gelirin yüksek olması nasıl etkiler? |
Yurt çıkmaz ise şayet benim ailemden alacağım taş çatlasa 1000 TL . Ben çadır fiyatlarına bakıyorum bakalım. İleride çok zor durumda kalacağım gibi hissediyorum ekonomik olarak.
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
tek çocuksan ve 10k+ gelir varsa zaten çıksa da çıkmasa da np o yüzden takma ama yurt gideceğin şehre bağlı olmakla birlikte çıkabilir, burs çıkmaz |
hocam borcu cartı curtu olmadan kişi başı üç üç buçuk bin gelirli bir ailenin ev sahibi olmaması mümkün mü sence? :D anneannemin tedavisine her ay yüklü para harcıyoruz iki senedir. |
hocam alacak gücü olmasına rağmen keyfi olarak ev almayan tanıdıklarım var, sık taşınmayı ve daha iyi evde oturmayı tercih ediyorlar. durumunuz olduğu halde eviniz olmayınca öyle düşündüm. allah şifa versin ananenize de, belki bu borçlar resmiyette gözüküyorsa işler değişebilir. zaten kime çıkacağı belli olmuyor |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hocam çıktı mı? |