Şimdi Ara

YKS başarı hikayeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
3.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler 20kdan mezuna bırakıp 2k sıralama yapanlar veya okul ortalaması 95 olanlar yıla başlarken 90üstü netlerle başlayanlar 11de tyt yi ve aytnin bir kısmını halletmiş olanlar fen lisesinde olup 4yıllım sağlam temelleri olanlar ya vs vs bunlar haricinde yok mu şöyle ortalama bir Anadolu lisesinden çıkıp 20k altı yapanlar 70-80obp ye rağmen yıla başlarken 60larda başlayanlar mayıs ortasında bile halen ayt mat soru bankası çözenler başarı hikayesi anlatan adamlar en kötü 4senelik bir temel çoğu ortaokuldan beri başaralı olan insanlar beni cezbeden bir tarafı olmuyor verdikleri önerilerde beş para etmez bir tanesi hariç(2016 ygs birincisi- cemre Efe Karakaş ) hepsi papağan gibi aynı şeyleri söyleyip duruyor yok sosyalleri bırakmadım yok dışları da öıkyordum 5-6saat çalışıyordum vs vs yok mu forumda böyle bir babayiğit

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

YKS Başarı Hikayeleriyle Hedeflerine Ulaş

YKS başarı hikayeleri, sınava hazırlanan öğrenciler için motivasyon kaynağı ve değerli bir öğrenme platformu sunar. Başkalarının benzersiz deneyimlerini ve başarısızlıklarını gözlemlemek, kendi yolculuğunda ilham ve rehberlik sağlayabilir.

Bu hikayeler, azim, özveri ve stratejik çalışma tekniklerinin gücünü kanıtlar. Başarılı öğrencilerin, sınavda yüksek puanlar almalarına yardımcı olan çalışma alışkanlıklarını, zaman yönetimi becerilerini ve motivasyon kaynaklarını paylaşırlar.

YKS başarı hikayelerini okuyarak, aşağıdaki avantajlardan yararlanabilirsin:

• Başarılı öğrencilerin çalışma alışkanlıklarını öğren
    • Zaman yönetimi ve çalışma programlarında etkili teknikler edin
    • Sınav kaygısı ve stresle başa çıkma stratejileri geliştir
    • Hedeflerine ulaşmak için ilham ve motivasyon kazan

Çevrimiçi forumlar, sosyal medya grupları ve eğitim platformları gibi çeşitli kaynaklarda YKS başarı hikayelerine erişebilirsin. Ayrıca, okullar ve üniversiteler tarafından düzenlenen seminerlerde ve konferanslarda başarılı öğrencilerin deneyimlerini dinleme fırsatı bulabilirsin.

Başarı hikayeleri, YKS yolculuğunda karşılaşacağın zorluklarla yüzleşmene ve hedeflerine ulaşmana yardımcı olabilir. Başkalarının başarılarından ders çıkararak, benzer hatalardan kaçınabilir ve kendi benzersiz başarı hikayeni yazabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Demek ki zamanında yapması gerekeni yapanlar başarılı oluyor bu hayatta

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer yapabilirsek seneye 70 obp ile ea da derece yapma olarak başarı hikayesi paylaşacağım şuan ayt de logaritma bitti

• arkadaşım, 11.sınıfta bildiği tek şey okuma yazmaydı, zorla dershaneye yazdırdılar gitmemek için başka ilçelerdeki bursluluk sınavlarını bulup giderdik beraber dersleri ekerdik. 12.sınıfta ortalama çalışıyordu, 2020 ilk covid karantinası oldu mart nisan mayıs haziran 4 ay boyu birden gaza bastı it gibi çalıştı 43k yaptı. sonra mezuna bıraktı, çok sıkı olmasa da düzenli deneme falan ilerledi 16k ile odtüde şu an.

bir başka arkadaşım liseden beraber tüm derslerde clash royale oynar yemek falan yerdik. 11.sınıfta özele geçti 11 ve 12de çalıştı 40k yaptı. mezuna kaldı telsiz kapattı bordo bereli gibi 2k yaptı, tıpta şimdi.

30-40k gibi şeyler için 1 sene düzgün çalışmak yetebiliyor gaza basarsan. daha ilerisi 1.5-2 sene düzenli çalışmayla yapılabiliyor.

• benim arkadaşım bir yıl tyt kasıp puanını koruyup diğer yıl full ayt kastı ilk 5k yaptı. Hacettepe bilgisayar mühendisliğinde okuyor.

• Benim arkadasim bi halt basaramadi mal galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Obp 83 ham 20k yer 23k geldi.lisemin puanı 464 tü.ilk 3 sene matematik çalıştım sadece son sene hepsine çalıştım.edebiyat tarih coğrafya ucu ucuna kalmiyordum.ama sınav bilinci hep vardı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.