Onbaşı
15 Ağustos 2020
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 474 (Bu ay: 3)
Gönderileri
Sınav hakkında ne düşünüyorsunuz? Mocka göre nasıldı sizce seviyesi?

Burdan readingdeki 4. texte selamlarımı iletiyorum
Seneye açılacak tercih başlıklarına ithafen

ODTÜYE GELİN

diyorum sadece

ODTÜ hazırlık sınıfı okuyacak ya da okumuş arkadaşlara bir sorum var.

-Hazırlık sınıfında süreç nasıl işliyor sınavlar vb. ?

-Dersler hangi kitap üzerinden ilerliyor, sizin önerdiğiniz kitaplar var mı ?

E devlet üzerinden e kaydımı dün 13 gibi yaptım. Daha sonra ODTÜ nün sitelerine giriş için şifre vb şeyler ayarladım. Okul numaramı aldım. Ama e devletten öğrenci belgesi sorgulaması yapmak istediğimde kayıt bulunamadı diyor. Sizin de böyle mi ?
ODTÜ yurtlarında kalmış olanlar yukarıdaki 3 yurt hakkında görüşlerini ve hangisinin daha avantajlı olduğunu anlatabilir mi ?
ODTÜ yurt başvuruları ne zaman başlıyor ? Nereden yapılıyor ? En önemli soru ODTÜ yurtları KYK' ya mı bağlı ?

selam. konularımı görmüşsünüzdür. 4222 sıralama ile bilgisayar müh. istiyorum ama odtü itü gibi top üniler gelmiyor. bunun üzerine forumdan da aldığım bilgilere göre kendime şöyle bi yol planladım. endüstri bildiğim kadarıyla diğer mühendisliklere göre daha hafif. odtü endüstri okuyup yazılım öğrenmek istiyorum ama nasıl yapacağım konusunda en ufak bilgim yok. sorum şu : bilgisayar müh. okumayıp da yazılımla ilgili alanlarda çalışanlar bunu nasıl başardı ? herkese teşekkürler.

edit: endüstri konusunda illa odtü olucak diye bişey yok itü de olabilir bu konuda da fikirlerinizi alabilirim

Sıralamam 4222. istediğim bölüm Ceng. Özel üni istemiyorum. Bu şartlarda Hacettepe kalıyor geriye.
Sizce ODTÜ Ceng için 4222 den mezuna bırakılır mı?

bilenler bilir aslında ceng istiyorum ama öyle aman aman değil aklımda o vardı sadece bi de hacettepe gelince herkes balon falan diyince şu an ikisi eşit gibi gözümde sıralamam 4.2

-Hacettepe Ceng

-ODTÜ me

-ODTÜ ie

-ODTÜ uzay

-İTÜ uçak

sıralamam 4222 ve ceng çocukluk hayalim diyebilirim

Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.014
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 382)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 502 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.