Şimdi Ara

Yine AtlasJet !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
6.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstanbul-Antalya seferini yapan Atlasjet uçağı kalkıştan sonra arızalandı. Yolcular korkuya kapıldı.

Yine AtlasJet !

Isparta'da 57 kişinin ölümüyle sonuçlanan kaza sonrası Atlasjet'in peşini şanssızlıklar bir türlü bırakmıyor. İstanbul-Antalya seferini yapmak üzere dün 15:23'te 61 yolcu ve 6 mürettebatla Atatürk Havalimanı'ndan kalkan CRJ 900 Atlasjet uçağında kısa süre sonra teknik bir arıza meydana geldi. Yolcular, pilotun “Uçakta teknik bir arıza var. İstanbul'a dönüyoruz” anonsu sonrası korkuya kapıldı. Uçak saat 15:45'te Atatürk Havalimanı'na geri döndü.

Arızanın giderildiği sırada yolcular da bir salona alınarak bekletildi. Bu sırada bazı yolcular, aynı uçakla uçmak istemediklerini söyleyerek biletlerini iptal ettirmek istedi. Görevlilerle zaman zaman tartışmalar yaşayan yolcular Onur Air'e ait uçakla Antalya'ya gitti. Flap arızası yaptığı belirtilen uçak, teknik kontroller için hangara çekildi.

• Atlasjet'te iyice "Uçak Kazası Raporu"na döndü. İnsanlar psikolojik olarak etkileniyor. Bu durumda ben olsam bende aynı uçakla gitmek istemezdim...
  • hımmm bende resmi görünce airbus sandım ve şaşırdım ama yazıyı okumamla crj 900 olduğunu gördüm

şekildeki uçak aynı düşen md ye benziyor http://img530.imageshack.us/img530/2163/1265632um6.jpg
  • Anlamadım Türkiyede kullanılan en son model uçak cjr 900
    Oda arıza yapıyor. Ondan daha yenismi var piyasada .
    En son tasarım ürünü ve 2006 model fıstık gibi jet.

Burdada resmi var

Yine AtlasJet !
  • Firma yıprandı iyice daha tutunamaz.

• her uçakta olan problemler ama psikolojik bir baskı olduğu için normal
  • Yinemi Atlasjet
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SunExpress mi Pegasus mu?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • zamanında concorde vardı fransız sırketı adamların bı ucagı dustu b daha hangımız gorduk o ucagı gokyuzunde adamlar ucuslardan cekıldıler ucagın uretımı durdu burda 56 ınsanımız oldu seferler devam edıyor yazık
  • Millet biletlerini iptal ediyor olsa gerek ana sayfalarına şu resmi koymuşlar...

Yine AtlasJet !
  • N.W.A. Hava Yolları kurulsa da X terminalinden girsek.. en azından uçaklarda disko ve havuz var..

atlasjet gittikçe sakata biniyor.. bundan sonra eğer en ufak bir sorun daha çıkarsa biter..
  • dolmuş mantığıyla calışan bir firma bire bir şahit oldum ve iyiki atlasjet i tercih etmemişiz dedim
  • Askere giderken Aırbus' la gitmiştim.atlasjet firmasıyla

aslında hizmet mükemmel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KIZILÖTESİİ -- 7 Aralık 2007; 13:36:38 >
  • Airbuslar Daha İyi Diğer Cılız Uçakları Sevmem
  • quote:

Orjinalden alıntı: uguRnB

N.W.A. Hava Yolları kurulsa da X terminalinden girsek.. en azından uçaklarda disko ve havuz var..

atlasjet gittikçe sakata biniyor.. bundan sonra eğer en ufak bir sorun daha çıkarsa biter..

walla tekrar bi sorun cıkarsa vay haline atlasjetin saten benimde güvenim kalmadı beleş bilet verseler binmem o şirketin uçagına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackF!Re -- 7 Aralık 2007; 14:01:07 >

• atlas jete guwen kalmadi artik indirselerde ucreti nekadar,talep olacaiğini sanmiorum pek,onur air we pegasus airlines en buyuk rakipleriydi,sanirim onlarin pazar payi artmasina sebeb oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kız ismet -- 7 Aralık 2007; 14:03:35 >
  • bilerek yapıyor olmasınlar , diğer kazanın üstünü örtmek , komplo olduğundan vaz geçirmek için
  • ßeyler ben uçakları çok severim bana şöyle yerli, yabancı, yeni, eski bütün uçakların oldugu bi arşiv yada bir site varsa bildiginiz bana söylermisiniz?
  • en iyi ve en guveniliri THY, surekli bunu kullaniriz ailecek, gerek ic hatlarda gerekse dis hat ucuslarinda
  • quote:

Orjinalden alıntı: CARNIVALE

Millet biletlerini iptal ediyor olsa gerek ana sayfalarına şu resmi koymuşlar...

Yine AtlasJet !

koptum yusuuuffff
  • Kardeşlerim ecel vakti geldise ; eger uçaktaysan düşer, gemideysen batar, ama yinede tevekkül var ! sen eşegi saglam kazığa bağlada kaçarsa yine kaçsın misali !!
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.