Şimdi Ara

Avrupa uçuşlarında thy mi pegasus mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Şuanda berlin e taşınmış durumdayım ve istanbula gitmek için sürekli havayolu kullanacağım. Millet low cost havayolu ile thy nin karşılaştırması saçma dese de benim için ikramların, koltuk genişliğinin gram önemi yok. Sadece güvenlik kısmına bakıyorum.

    Bu arada gayet biliyorum havayolunun en güvenli ulaşım olduğunu. Sadece pegasusun ucuzluğu sanki bir gün patlayacakmış gibi geliyor. Özellikle pegasusta uçuş ağırlığı kontrolü vs ne kadar dikkat ediliyor? Birde yurtdışı uçuşlara ekstra önem gösteriyorlar mı?

    Thy de biraz fazla reklam kokuyor gibi. Yurtdışı uçuşları ekstra kaliteli gibi duruyor ancak uçak kalitesi, pilot kalitesi pegasusun yurtdışı uçuşları ile farklı mı acaba? Yoksa aradaki fiyat farkı sadece koltuk genişliği ve yemekten mi ibaret?

    İşte kısaca 2 cm koltuk farkı yada bir bardak portakal suyunu dikkate almadan ikisini de yurtdışı sürekli kullanan kişilerden karşılaştırma bekliyorum. Ona göre bundan sonra biletlerimi birinden seçeceğim gibi fiyat aralığı belli oranda kaldıkça.







  • pegasus'da patlıycak bir durum yok güvenlik açısından korkmadan binebilirsin.. hem aç, susuz da giderim diyorsun pegasus'u gönül rahatlığıyla kullanabilirsin.


    ama bence 2-3 saat uçuşta konfor önemlidir ve THY derim.
  • Ucuzluk istiyorsanız pegasus tercih edilir, başka bi esprisi yok. Ben sun express kullanıyorum hep konudan bağımsız olarak.

    Güvenlik olarak farkları yok. Uçak-pilot gibi konular zaten standart diyebiliriz, çok ciddi kontroller, uyulması gereken kurallar-standartlar var, aksi halde çok ağır cezaları var.

    O yüzden güvenlik konusunda içiniz rahat olsun ülkemizdeki her havayolu için.
  • O zaman pegasus devam çünkü thy ile 2 kişi gidiş dönüş ortalama 2 bin farkettiriyor.

    Sorma sebebim aslında şu son zamanlardaki kazalardan kaynaklı. Tabiki o kadar çok uçuş var ki dünyada bunlar devede kulak. Malezya da peru da uçaklar düştü.İkisi de 737 idi sanıyorum. Bunların düşmesinin en büyük sebebi sanırsam düzgün bakım yapılmaması. Korktuğum kısım buydu aslında.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: stealth213

    O zaman pegasus devam çünkü thy ile 2 kişi gidiş dönüş ortalama 2 bin farkettiriyor.

    Sorma sebebim aslında şu son zamanlardaki kazalardan kaynaklı. Tabiki o kadar çok uçuş var ki dünyada bunlar devede kulak. Malezya da peru da uçaklar düştü.İkisi de 737 idi sanıyorum. Bunların düşmesinin en büyük sebebi sanırsam düzgün bakım yapılmaması. Korktuğum kısım buydu aslında.
    Akla hayale gelmeyecek ufak şeylerden, ihmal silsilesinden, uçak arızası, pilot hatasından kaynaklanabilir uçak kazaları. Gerçekten sebeplerini sayamayız o kadar değişken, farklı tarzda şeyler olabilir.

    Kısaca günümüzde hizmette olan bütün uçak modelleri güvenlik seviyesi olarak aynıdır, son derece güvenlidir, rahat olun.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.