Şimdi Ara

Yine AtlasJet ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
6.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende Atlas Jet'e binip binmemek konusunda tereddüt ediyorum.
  • Vallahi Tokat'a gidersem otobüs yerine Atlas Jet'e bincem bu aralar acayip ucuzdur.Milletin gözü korktu bir kaza oldu diye..
  • ya iyide atlasjet uçağın markasımı,
    fimanın ismi,
    uçaklar hangi marka,
    boing, buing ,being her ne ise thy de aynı markayı kullanmıyormu,
    pamukkale turizm kaza yaptığında,
    binmiyormusunuz artık otobüsüne,
    eee,
    diğer otobüs firmalarıda aynı marka otobüsü kullanıyor,
  • quote:

Orjinalden alıntı: rondo1194

ya iyide atlasjet uçağın markasımı,
    fimanın ismi,
    uçaklar hangi marka,
    eee,

Olaya yaklaşma şeklin müthiş

Arıza yapan ve kaza yapan uçaklar Boeing değil.Söz konusu olan AtlasJet'in uçaklarının durumu.
  • valla ıyı ınsanlar hala bınıyo atlas jete ben bıncek olsam hayatta gıdıp atlas jete bılet almam
  • quote:

fimanın ismi,
    uçaklar hangi marka,
    eee,

pamukkale turizm kaza yaptığında pamukkaleye zaten binmiyorum ama kaza yaparsa o firmaya binmem.Nilüfer istanbulda yapmıştı bir kere yağmur nedeni ile o günden beli binmedim varan ile seyahat ediyorum çok eskiden bolu dağından uçmuştu varan ama ondan sonra hiçbir kazası olmadı.
  • quote:

fimanın ismi,
    uçaklar hangi marka,
    eee,

öyle diyorsun da ister istemez insanın içinde bir korku oluyor sonuçta.. hani gider aynı parayı diğerine veririm giderim daha iyi düşüncesi oluyor.. ve şöyle bir durum var ki böylesine büyük bir kazadan sonra çok yakın bir zamanda başka bir uçakta arıza oluyor.. sence bu insanların korkması için bir neden değil mi? sana atlasjet ile hayırlı yolculuklar.. şahsen ben bu dakikadan sonra atlasjet kullanmayı düşünmüyorum..

• oley
    ben araba binmiyorum o zaman,
    hangi marka olursa olsun,
    bi yolcuk kaza yaptımdıda
    ya,
    bence yanlış düşünüyosunuz,
    atlas jetin kaptanı bu kazayı ustaca bi manevra ile atlatsaydı ve öyle bir sansasyon yapsaydı da
    müthiş kaptan uçağı kazadan kurtardı denseydi
    hepiniz atlasjete binerdiniz o halde,
    yanılıyormuyum,
    düşündüklerinizde haklı iseniz düşündüklerinizin tersi oluncada böyle olması lazım
    eeee ne olcak o zaman
  • quote:

Orjinalden alıntı: KabesTr

bilerek yapıyor olmasınlar , diğer kazanın üstünü örtmek , komplo olduğundan vaz geçirmek için

ben dicektim sen benden önce davran mışın bilerek yapıyolar bencede, bu ülkede milleti uyutmak için neler neler yapmıyolarki...
  • Yakında bedava bilet verirler bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATOM ANT -- 9 Aralık 2007; 0:57:58 >
  • quote:

oley
    ben araba binmiyorum o zaman,
    hangi marka olursa olsun,
    bi yolcuk kaza yaptımdıda
    ya,
    bence yanlış düşünüyosunuz,
    atlas jetin kaptanı bu kazayı ustaca bi manevra ile atlatsaydı ve öyle bir sansasyon yapsaydı da
    müthiş kaptan uçağı kazadan kurtardı denseydi
    hepiniz atlasjete binerdiniz o halde,
    yanılıyormuyum,
    düşündüklerinizde haklı iseniz düşündüklerinizin tersi oluncada böyle olması lazım
    eeee ne olcak o zaman

Halamın sakalları olsa amcam olurdu.
  • anlaşıldı Atlasjet Defteride Kapandı Herhalde...
  • Atlas Jet ile 2 yıl önce Antalya ya uçmuştuk.
    Havaalanına inış için yaklaşırken birden farkettim. Pist nerdeyse 90 derece solumuzda kaldı. İnemedi heralde tekrar deneyecek diye düşünürken, pilot ani bir manevra ile burnunu kırıp piste yumuşak bir iniş yaptı.

Uçak küçük olduğu için(50 kişilik) bu manevrayı gerçekleştirebildi sanırım. Ayrıca o güne kadar bindiğim en rahat koltuğu olan uçaktı. Koltuklar 2 kişilikti.
  • komplo teorisi üretmek istersek kısaca

bir uçak sabotaja uğrar ve düşer, ardından sabotaj olduğu imajı akıllarda zayıflasın diye uçak firmasının diğer uçaklarına da ufak sabotajlar yapılır. sonuç olarak sabotaj yerine firmanın güvenliliği ve uçakların arızalanma sıklıkları ile ilgili şüpheler daha ağır bastırılır akıllara...
  • şu uçaklardan iyice tırsmaya başladım aslında savaş uçaklarındaki fırlatma koltuğunu yolcu uçaklarına da koysalar ya neden olmasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: garfield24

şu uçaklardan iyice tırsmaya başladım aslında savaş uçaklarındaki fırlatma koltuğunu yolcu uçaklarına da koysalar ya neden olmasın

Bende raylı bir sistem düşündüm.Pencereye doğru acil durumlarda yolcuları yanlamasına fırlatacak.
  • quote:

şu uçaklardan iyice tırsmaya başladım aslında savaş uçaklarındaki fırlatma koltuğunu yolcu uçaklarına da koysalar ya neden olmasın

aslında güzel olurdu ama okyanus ortasında düşse kurtulma şansı biraz az gibi yinede kesin ölümden daha iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ata

quote:

Bende raylı bir sistem düşündüm.Pencereye doğru acil durumlarda yolcuları yanlamasına fırlatacak.

Bunu hangi yükseklikte yapacak?
    10 bin metrede uçan bir cisimden aniden fırlatılmak hayatta kalma şansını çok azaltır.

Savaş uçaklarında pilotların özel basınçlı kıyafetleri var ve fırlatma düzeneğinin muazzam G kuvvetine dayanacak şekilde eğitiliyorlar.

• quote:

Orjinalden alıntı: ccaparli

komplo teorisi üretmek istersek kısaca

bir uçak sabotaja uğrar ve düşer, ardından sabotaj olduğu imajı akıllarda zayıflasın diye uçak firmasının diğer uçaklarına da ufak sabotajlar yapılır. sonuç olarak sabotaj yerine firmanın güvenliliği ve uçakların arızalanma sıklıkları ile ilgili şüpheler daha ağır bastırılır akıllara...

üfff daha neler, nerden biliyon bunları sen, teoride olabilecek şeyi bende söyleyom ama bak hala ile amca muhabbeti yapılıyor
    @ata
    halanla amcanın bu konu ile ilgisi ne anlayamadım,
    doğru değilmi kardeşim,
    atlas jetin bi uçağı kazadan son anda kurtuldu diye gazeteler büyük büyük manşet yapsa yere göğe sığdıramasa, ne olur, işte atlas jet bu kadar güvenli diye reklamlar hı

• quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orjinalden alıntı: Ata

quote:

Bunu hangi yükseklikte yapacak?
    10 bin metrede uçan bir cisimden aniden fırlatılmak hayatta kalma şansını çok azaltır.

Savaş uçaklarında pilotların özel basınçlı kıyafetleri var ve fırlatma düzeneğinin muazzam G kuvvetine dayanacak şekilde eğitiliyorlar.

Sadece bir fikir.Zaten yana fırlatma işide zor.Çünkü uçak bir kanadı aşağı bakarak düşmeye başlarsa yolcuları fırlattıktan sonra yolcular uçakla çarpışır.Yukarı fırlatsa dediğin gibi 10 bin metrede yaşamakta ayrı bir mevzu.En iyisi her koltuk kabin gibi bir sisteme sahip olsun.Uçak düşerse kabinler yukarı fırlar, bir süre sonra paraşüt açılır.Kabin sisteminde gps alıcısı ve suda batmamazlık özellikleri olsa....

Biraz fantazi ama neden olmasın?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.