Teğmen
21 Kasım 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme
Toplam: 53 (Bu ay: 0)
362207 Gün Cezalı
356917 gün 14 s. 40 dk. kaldı
Gönderileri
Selam DH halkı malum yazın otel fıyatları guney bolelerde tavan yapiyor.Şoyle bi goz gecirdim 120 lıralık full artı full oteller 50-70 lıra cıvarına iniyor.Ozellikle Antalya Bodrum Kemer Kusadasi civari ( rus-alman-ingiliz turist konusunda comert ) :) bolgeleri tavsiye edebileceğiniz oteller varmıdır Bu konuda tavsiyelerinize ihitiyacim var.Daha once bu şekilde gitmiş arakdasların yardımını bekliyorum.Belkı bu konuyu dusunen dh halkınıda aydınlatmiş olursunuz.Eyvallah...

Selam arkadaslar Fransaya gitmek isityorum kuzen orda ilk basda pasaport sonra vize ws cikarmak gerek.Daha once yurtdişina cıkmıs arkadaslar yardım edebilrimi? Nasıl bi surecden geciilcek ilk neler yapmak gerek ve ortalama masraf kaca patlar detayli anlatirsanız sevinirm.

+ thy ile gidiş donus direk 330 euro, lufhansa ile munih aktarmali toplam 6 saat 190 euro ( aktarmayı tercih etmek mantıklı? )edit: imlaa
selam arkadaslar gecenerlde radyonun birinde tesadufen rastşadiğim bi sarkı vardi yabanci pop hareketli nakarat kısmın da fenerbahce için yapılan malum opera sarkısının muzigi geciyordu lay lay lay fener ws ws diye giden kısmı biturlu aramama ragmen bulamadım bilen varsa sarkının ismini ve sarkıcıyı bi zahmet.... tesekurler
Arkadaslar fox tv yi acın adnan aybaba gene koşeye sıkısmıs fırcanın alasını yiyiyor kafayı yedı sacmalayama basladı gene. ne biçim program bu yaf

selam canlar.ya bu malum fenerbahce için yapılan opera sarkısı varya onun orjinalini gecen radyoda dinledim yabancı sarkı biturlu ısmını bulamadim.Bi yardımcı olsanız ?
slm arkadaslar malum yaz geldi buhaftasonu diorum bi gunes gozlugu alam.rayban olacak buyuk ihtimalle ama klasik damla tip gozlukerden değil.hem takım elbise ustunde hem spor havasi olan fazla dikkat çekmeyen bişi anlayacağiniz.

bu senenin modasi bu tipler sanırım.hoşuma gitmedi değilde hani.butcem max 300-350 arasi tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaslar.
selam arkadslar bi orum olcak.1300 lira brüt ucretin ortalama net tutari ne olur acaba (ssk ws kesinti malum)

tesekurler şimdiden cewaplariniz için.
selam arkadslar creative zen neeon uma yeni bi kulaklik alicamda mx200 wrdi ama kulağimdan hep dusuyor yolda yururken(sungersiz satiliyo) o sebbeple bu 2 mdoel arasinda kararsiz kaldim.daha once bu modellere benziyen kulaklik kulllanalar varsa bi yardim edebilirmi?

Özellikler :

Akustik sistem :Açık
Mıknatıs tipi :Neodimyum
Frekans tepkisi :12 - 22 000 Hz
Empedans :24 Ohm
Hassasiyet :102 dB
Hoparlör çapı :32 mm
Kablo Bağlantısı :İki paralel, asimetrik
Kablo uzunluğu :1,2 m
Bağlantı kaplaması :Nikel kaplama
Kablo tipi :Bakır
Fiyat=20 ytl

Müzik kullanımı için ideal – (sporculara tavsiye edilir)
30 mm Neodymium ses sürücüleri
110 dB hassaslık
30mm Neodymium mıknatıs
Frekans aralığı: 20Hz ~ 20kHz
Empedans: 32ohm
Hassaslık: 108dB/mW (1kHz)
Kablo uzunluğu: 1.2m
Giriş / Çıkış bağlantıları: 3.5mm altın kaplama stereo mini bağlantı
Net Ağırlık: 48g (paket harici)
Fiyat=10 ytl
slm arkadslar msn live mes.yukledim p.c ye fakat yukleyemiyorum.setup dosyaysina tıklayinca error cikiyo we aynen şole yaziyo .dosya ayiklama basarisiz.yetersiz bellek (takas dosyaysi için yetersiz boş disk alani)weya bozuk olan kabin dosyasi.

biri yardim edebilirmi acaba hiç bişi anlamadim.teskekurler şimdiden
Hakkında
Forum İmzası:
Penceresiz kaldım anne,uçurtmam tel örgülere takıldı,hani benim gençliğim nerde
Hakkımda:
No need to cherish luxuries cause everythin' come and go
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 14 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 14 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.965
İkinci El Bölümü Mesajları: 72
Konularının görüntülenme sayısı: 2.403 (Bu ay: 65)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.