Şimdi Ara

Yıllık yazısı isteyen andavalları kırmadan nasıl tersleyebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son bir haftada o kadar çok kişi "bana yıllık yazısı yazsana knk" diye mesaj attı ki oturduğum yerden çıldırdım..
    4yıllık okul hayatımda toplasan 4-5 cümle konuştuğumuz adam bile mesaj attı. Benim gönlümden anasına sövüp engellemek geçiyor ama arkadaştır işte kalbini kırmak istemiyorsun.

Bu yıllıkçı kekoları kırmadan nasıl tersliyebilirim beyler, acil taktik..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence okumayı falan bırak sen, git psikoloji tedavisi ol bir an önce.
  • Yarın yazarım şu an müsait değilim de, o yarınların sonu gelmez. Bi bakmışsın o arkadaşların çoluk çocuğa karışmış seneler geçmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArchloveKilled

Bence okumayı falan bırak sen, git psikoloji tedavisi ol bir an önce.

Hocam zaten hem okuyor hem tedavi oluyorum. 2gün sonra randevum var psikiyatrda

• Kullanmıyorum de

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gözlemlediğim kadarıyla sınıfta birbirinden hoşlaşmayanlar bile birbirine çok samimi şekilde yıllık yazısı yazıyorlardı.

Beni karıştırmayın ya da yok eyvallah yazıp geç üstelerseler ßß yaz geç ya da cevap verme. Oraya yazılan sahte şeyler yerine kişi hakkında ne düşündüğünüz daha önemli bence. Yalan söylemeyi sevmem iki yüzlü davranamam.
  • Bizim ilkokulda da yillik vardi. Bi kiza yillik yazmisim, ki bu kiz aslinda iyi bir arkadasimdi. Ortaokuldan sonra ayrildik tabii 6 sene sonra facete gorunce lan bu kimdi ya dedim de sonradan hatirladim. Bu da boyle bir animdi.

Neyse bence illa cevap vermek istiyorsan sana yillik yazisi yazacak kadar animiz oldugunu dusunmuyorum. Ozellikle yazmami istedigin bisey varsa yaz ben kopyalayip yapistiririm yaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • UcanTospa kullanıcısına yanıt
    adamlar deger vermiş mesaj atmış.

ben olsam senin gibi adamı mesajı bırak tüm platformlardan silerdim.

• ah bebeklerim siz her şeyi böyle soracak mısınız de
  • Geçen sene benimde başıma geldi. Mezuniyet için andaç hazırlanıyordu, herkes birbirine bir şeyler yazıyor. Okulda mezuniyet, andaç katılmayan tek kişi benim. Bir arkadaş tutturdu andaçta hakkımda bir şeyler yaz diye. Israr edince sana şiir yazcam dedim. S**tük ile akrostiş yazdım. Amele ooo çok iyi olmuş eyw dedi. Andaç da yayınlandı okukdaki herkeste bu şiir var .
    Aklıma geldikçe gülerim.

• Ben seni sevmiyorum la

De
  • quote:

Orijinalden alıntı: UcanTospa

quote:

Orijinalden alıntı: ArchloveKilled

Bence okumayı falan bırak sen, git psikoloji tedavisi ol bir an önce.

Hocam zaten hem okuyor hem tedavi oluyorum. 2gün sonra randevum var psikiyatrda

• quote:

Orijinalden alıntı: herons

adamlar deger vermiş mesaj atmış.

ben olsam senin gibi adamı mesajı bırak tüm platformlardan silerdim.

Neye değer vermiş be

Hiç benimle konuşmaya tenezzül etmeyen adam, bakıyor yıllığa ona yazan olmamış. Sırf yıllığını dolu göstermek için milletten yazı dileniyor. Hatta adam gitmiş çaktırmadan kendi yıllığına kendini öven yazılar yazmış, sanki başkası yazmış gibi

• Yaz kardeş sende ne işin var boş boş dh de geziyon?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhoryWarrior

Yaz kardeş sende ne işin var boş boş dh de geziyon?

Hocam ben mal bi insanım. Şurda iki cümle bişey yaz deseler yazamam batırırım

• quote:

Orijinalden alıntı: UcanTospa

quote:

Orijinalden alıntı: GhoryWarrior

Yaz kardeş sende ne işin var boş boş dh de geziyon?

Hocam ben mal bi insanım. Şurda iki cümle bişey yaz deseler yazamam batırırım

Estağfurullah hocam ne alakası var. İnsanlar saygı duymuş demek ki kırma kızancıkları. "Çok iyi bir öğrenciydin eminim ki hayallerini bir bir gerçekleştireceksin :)"

Bunu evir çevir yaz işte
  • Ben de katılmadım yıllığa. Kimse yaz diye teklif etmedi zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratch -- 26 Aralık 2016; 22:39:39 >
  • Yakın arkadaşsa yazda samimi değilsen yine yaz trollle geç hep dh yi mi trolleyeceksiniz
  • kardeş benim lisemde bazı kişiler benim adımla kendileri hakkında yazı yazmıştı seninkiler yine efendiymiş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.