Şimdi Ara

Kız Psikolojisinden Anlayan Birileri Lazım | 3 Haftadır Ayrı Olduğum Kızdan Mesaj Geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
3.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bu kızı seviyorum 3 haftadır da ayrıyız, hiç bişeyde yazmadım bu süre içinde. 2,5 yıllık biri ilişkimiz var.
    - aldatma fln yok. büşra eski kız arkadaşım ara ara kızdırmak için adı geçerdi.
    - bir gün boktan bi sebepten ayrıldık, hala ayrıyız.
    - yaşlarımız 20 - 23
    Mesaj şu şekilde;
     Kız Psikolojisinden Anlayan Birileri Lazım | 3 Haftadır Ayrı Olduğum Kızdan Mesaj Geldi

bu düzelsin diye ne yapabilirim. önceden böyle birbirimizi zarflardık ayrıldığımız da ama olay biraz daha farklılaştı objektif yorumlayamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuneytoz -- 20 Mart 2013; 1:01:04 >

• peşinden koşmalısın dostum evet. köpeği olmalısın seni affetmesi için.
  • Klasik kezban tavırları,kızınız olucakmış pembe panjurlu evde ama ayrılmışsınız bre bre

Sende ona sonucu ben seni aldatmadıma çıkacak atarlı mesaj at,bir haftaya berabersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diosfer -- 20 Mart 2013; 9:36:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bir eşşeğim yaz senden özür diliyorum. 5 dk konuşmalıyızde buluşma yeri ayarla nazlancak sende bunca yılın hatrı yokmu de beni birzcık sevdiysen falan de. elinde tek beyaz gül olsun ver ona buluştuğun yerde. ben yalnızca seni sevdim bana geri dönsende dönmesende esni sevicem beklicem de.

tutmayabilir ama. bence kız çirkin bişe benziyor cevap bile atma ayrıl ondan hadi iyi akşamlar
  • Benim hatunda bu durumlarda ama bir demet maydanoz alıp götürsen sevinir. seksat59'un postta yazanları yap gülsüzde olur. Rahat ol, gelirse eğer sana inanmamak için şartlanmış olarak gelecektir beklediği cevapları verme şaşırt.

• Olayın detayını bilmeden yorum yapılamaz ki ? Büşra ile aran nasıldı mesela

Orijinalden alıntı: seksat59

ben bir eşşeğim yaz senden özür diliyorum. 5 dk konuşmalıyızde buluşma yeri ayarla nazlancak sende bunca yılın hatrı yokmu de beni birzcık sevdiysen falan de. elinde tek beyaz gül olsun ver ona buluştuğun yerde. ben yalnızca seni sevdim bana geri dönsende dönmesende esni sevicem beklicem de.

tutmayabilir ama. bence kız çirkin bişe benziyor cevap bile atma ayrıl ondan hadi iyi akşamlar

Son cümleye bastım kahkahayi

#8VELİ KAVLAK
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muco53

Olayın detayını bilmeden yorum yapılamaz ki ? Büşra ile aran nasıldı mesela

biz bi ara ayrılmıştık 8 ay fln sürdü bu sürede büşraylaydım. fotoları fln görmüş ama geri dönünce büşraya yol verdim. büşraya hep ayardı. ama 1,5 senedir büşra fln yok. gerçi büşra yine cins cins tivitler atıyor sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cuneytoz

Beyler bu kızı seviyorum 3 haftadır da ayrıyız, hiç bişeyde yazmadım bu süre içinde. 2,5 yıllık biri ilişkimiz var.
    - aldatma fln yok. büşra eski kız arkadaşım ara ara kızdırmak için adı geçerdi.
    - bir gün boktan bi sebepten ayrıldık, hala ayrıyız.
    - yaşlarımız 20 - 23
    Mesaj şu şekilde;

bu iş düzelsin diye ne yapabilirim. önceden böyle birbirimizi zarflardık ayrıldığımız da ama olay biraz daha farklılaştı objektif yorumlayamıyorum.

geçmişi karıştırmak iyi değil nasilki tavuk pisliğini çubukla karışıtırsan koku yayar aynı şeyi yapmışsın kokutmuşsun ortalığı kız haklı sana her sefer başka erkek adını solese sen ne yparsın

• quote:

Orijinalden alıntı: seksat59

ben bir eşşeğim yaz senden özür diliyorum. 5 dk konuşmalıyızde buluşma yeri ayarla nazlancak sende bunca yılın hatrı yokmu de beni birzcık sevdiysen falan de. elinde tek beyaz gül olsun ver ona buluştuğun yerde. ben yalnızca seni sevdim bana geri dönsende dönmesende esni sevicem beklicem de.

Tespite bak be

• Ya bu hatunlar neyin kafasini yasiyo ya mesaji okurken tiksindim. Yazi tamamen ozenti . Fazla dizi film seyretmis hemde fazlasiyla + el bebek gul bbek buyumus + kendini film setinde saniyo + bunlari yasamaktan bu sekilde uzulmekten hoslaniyo oyle oldugunu belli etmiyo ama hoslaniyo.+ aldatmadigini souluyosun sana aldatmissin gibi davraniyo vs vs.

Yok cocuklari olacakmisya herseyi yapmista. Canin benim buyumuste ask acisi mi ceker olmus ay kiyamam.

Delirmis lan bunlar

motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak... Metal Müzik süslü sosyete kızlarının değil,onurlu insanların yaşamla mücadele öyküsüdür.
    (wayne's world , wayne's world party time excellent!)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

Büşra kelimesini ağzından düşürmezsen olacağı bu

Aynen. Kızları dayanamadığı şeylerden biridir eski sevgililerden söz etmek. Ne kadar her şey bitmiş olursa olsun içerliyorlar. Ki kendi sevgilinin eski sevgilisinden bahsettiğini düşünsen sen de aynı şeyi yaparsın bence. Kıza atmamak gerek suçu ki çok seven kızlar hele daha çok içerler böyle durumlara. Hak etmişsin.
    Intel® Core™ i5-6402P •• Sapphire RX580 GDDR5 8GB •• MSI H110M Gaming •• Kingston Hyperx Fury 8GB 2133MHz •• Aerocool KCAS 600W 80+ Bronze PSU•• Samsung 850 EVO 500 GB SSD •• ViewSonic 24" 1MS 144HZ FreeSync Curved PogChamp
  • quote:

Orijinalden alıntı: wioRe

Erkeksiz kaldığı için, seni kullanmak istiyor olabilir haberin olsun.
    Süslü sözlere aldanma ahbap ! onların en iyi silahıdır bu.

yok kardeş olmaz öyle girişimleri.

Orijinalden alıntı: RancStone

o kezbanı piyasadan silmelisin. ruhunu tanıyorum bu kezbanların. sakın yüz verme kapısında kul olursun. aman diyim sakın. ölümüne atarlan hatta gerekirse miktiri çek. en fazla 2 haftaya tıpış tıpış geri dönmezse bende adam değil bu kadar net yazıyorum buraya. madem kızları tanımıyonuz tanıyan birinden ders alacanız bu kadar basit

Cevap vermemeyi düşünüyorum. Zaten facebook tan yollamış görüldü yazısını görmüştür.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.