Şimdi Ara

Yıllık Kart Ücreti Olmayan Kredi Kartı Önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Kredi kartı başta İnternet üzerinden alışveriş imkanımızı kolaylaştıran en hızlı ödeme araçlarından biri. Ben kredi kartı daha çok İnternet alışverişi, telefon fatura ödemesinde ve Domain Hosting ödemelerimde kullanıyorum. Limiti düşün kredi kartı almak bugün bankalardan çok kolay. Fakat bu kolaylık size birden fazla kart almaya yöneltmesin. Benim önerim tek bir kredi kartı kullanmanız ve ödeme günlerinin geçirmemeniz.

Yıllık kart ücreti almayan, Aidatsız kredi kart önerilerine incelerken kalite bir siteye rastladım. Enuygun.com, bu site uçak bileti, kredi kartları, banka kredileri, İnternet ve mobil tarifeler, sigorta teklif fiyatları gibi sizin için en uygun olanı seçip tüm detaylarını yazıyor.

Ben kredi kart bölümünden yıllık kart ücreti almayan kredi kartlarını inceledim. Yılda tek sefer alınan bu ücretler genelde 60 ile 100 lira arası oluyor. Bankalar bunu parça parça almıyor. Tek seferde o ay ki ekstraya Yıllık Kart Ücreti olarak yansıyor. Bir sonraki otomatik talimatı 1 yıl sonra veriyor. Tabi kart ücretini iptal etme ve geri alma yolları var. Bunun için İnternet'te araştırma yapabilirsiniz. Tüketici hakem heyetine başvurarak bunu yapmak mümkün. Eğer geriye dönük sizden alınan kart ücreti çoksa faizi ile birlikte geri alabiliyorsunuz.

Yıllık Kart Ücreti olmayan kartlar için limiti genelde siz belirleyebiliyorsunuz. Puan kazandıran, bireysel, VISA tipli kartlardır genelde. Ortalama istenilen limit 500-1000 TL arası oluyor genelde. Bu kartlar başta ücretsiz gibi görünse de bazı kartlar Kart Yenileme Ücreti, İlk Kart Talep Ücreti gibi seçeneklerden ücret alabiliyor. Bu yüzden detaylara bakarak almanızı öneririm.

Şuan piyasada aidat almayan 6 adet kart var. Sizler için Finansbank'ın Fix Card Kredi Kartı ile İş Bankasının Maximum Aidatsız Kredi Kartının detaylarını aşağıdaki resimde koydum. Yıllık ücret dışında diğer ücretlerin neler olduğu sanırım daha iyi anlaşılmıştır.

6 kart arasında en uygunu bana göre İş Bankasının Maximum Aidatsız Kredi Kartı tabi uçak bileti kesme işleri ile uğraşan ve turizm acentası olanlar Ing Bank'ın Pegasus Plus Kart Kredi Kartını tercih ediyor. Limit aşımı ile ilgili çok yazı var forumlarda. Zaten kartınızın limiti yoksa genelde çekim gerçekleşmiyor. Bu arada İş bankasının kartı limit aşımı olursa bilgilendirme için ücret almıyor.

Kredi Kartı kullanırken dikkat edilmesi gerekenler ise nakit çekmemeniz. Kredi kartından nakit para çekerseniz çekilen miktarda %2,02 Nakit Faiz Oranı işler. Bir daha ki ekstrada faizi ile birlikte ödemek zorunda kalırsınız. Gecikme Faiz Oranı ise son ödeme gününden önce ödemezseniz geciktiğiniz her gün için işleyen faizdir. Alışveriş Faiz Oranı'da borç ödemeni geciktirir ya da tüm borcunu ödemezsen bankanın uygulayacağı aylık net faizdir. Bankalar genelde asgari ödeme sunar müşterilerine. Eğer tüm borcunuz değil sadece asgarisini öderseniz Alişveriş Faiz Oranı işlemez fakat geri kalan borca Gecikme Faizi eklenir. Kısaca yine borcunuz vardır ve faiz eklenerek size daha çok geri dönecektir.

Kredi kartı İnternet alışverişi yapanlar başta olmak üzere alışveriş için gereklidir. Son ödeme günün geçirmeden düzenli ödemelerini yaparak, nakit avans çekmeyerek ve bir taneden fazla kullanmamak koşuluyla hayatımızı kolaylaştıran bir ödeme aracı olduğunu söyleyebilirim. Son olarak çok fazla taksitten de kaçının. Daha fazla ödeme yapıyorsunuz. Nasılsa o para sizden çıkacak. Türkiye'de bireysel borçlanma karşısında devlet 1 Şubat 2014 itibariyle bazı ürün ve hizmetlerin satın alınmasında taksiti kaldırmış belirli bazı ürünlerde taksit sayısını ise 9 ay ile sınırlamıştır.

KAYNAK: http://www.burakavci.com.tr/2014/11/kredi-kartlari.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakavcioglu -- 27 Kasım 2014; 19:56:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: burakavcioglu

Kredi kartı başta İnternet üzerinden alışveriş imkanımızı kolaylaştıran en hızlı ödeme araçlarından biri. Ben kredi kartı daha çok İnternet alışverişi, telefon fatura ödemesinde ve Domain Hosting ödemelerimde kullanıyorum. Limiti düşün kredi kartı almak bugün bankalardan çok kolay. Fakat bu kolaylık size birden fazla kart almaya yöneltmesin. Benim önerim tek bir kredi kartı kullanmanız ve ödeme günlerinin geçirmemeniz.

Yıllık kart ücreti almayan, Aidatsız kredi kart önerilerine incelerken kalite bir siteye rastladım. Enuygun.com, bu site uçak bileti, kredi kartları, banka kredileri, İnternet ve mobil tarifeler, sigorta teklif fiyatları gibi sizin için en uygun olanı seçip tüm detaylarını yazıyor.

Ben kredi kart bölümünden yıllık kart ücreti almayan kredi kartlarını inceledim. Yılda tek sefer alınan bu ücretler genelde 60 ile 100 lira arası oluyor. Bankalar bunu parça parça almıyor. Tek seferde o ay ki ekstraya Yıllık Kart Ücreti olarak yansıyor. Bir sonraki otomatik talimatı 1 yıl sonra veriyor. Tabi kart ücretini iptal etme ve geri alma yolları var. Bunun için İnternet'te araştırma yapabilirsiniz. Tüketici hakem heyetine başvurarak bunu yapmak mümkün. Eğer geriye dönük sizden alınan kart ücreti çoksa faizi ile birlikte geri alabiliyorsunuz.

Yıllık Kart Ücreti olmayan kartlar için limiti genelde siz belirleyebiliyorsunuz. Puan kazandıran, bireysel, VISA tipli kartlardır genelde. Ortalama istenilen limit 500-1000 TL arası oluyor genelde. Bu kartlar başta ücretsiz gibi görünse de bazı kartlar Kart Yenileme Ücreti, İlk Kart Talep Ücreti gibi seçeneklerden ücret alabiliyor. Bu yüzden detaylara bakarak almanızı öneririm.

Şuan piyasada aidat almayan 6 adet kart var. Sizler için Finansbank'ın Fix Card Kredi Kartı ile İş Bankasının Maximum Aidatsız Kredi Kartının detaylarını aşağıdaki resimde koydum. Yıllık ücret dışında diğer ücretlerin neler olduğu sanırım daha iyi anlaşılmıştır.

6 kart arasında en uygunu bana göre İş Bankasının Maximum Aidatsız Kredi Kartı tabi uçak bileti kesme işleri ile uğraşan ve turizm acentası olanlar Ing Bank'ın Pegasus Plus Kart Kredi Kartını tercih ediyor. Limit aşımı ile ilgili çok yazı var forumlarda. Zaten kartınızın limiti yoksa genelde çekim gerçekleşmiyor. Bu arada İş bankasının kartı limit aşımı olursa bilgilendirme için ücret almıyor.

Kredi Kartı kullanırken dikkat edilmesi gerekenler ise nakit çekmemeniz. Kredi kartından nakit para çekerseniz çekilen miktarda %2,02 Nakit Faiz Oranı işler. Bir daha ki ekstrada faizi ile birlikte ödemek zorunda kalırsınız. Gecikme Faiz Oranı ise son ödeme gününden önce ödemezseniz geciktiğiniz her gün için işleyen faizdir. Alışveriş Faiz Oranı'da borç ödemeni geciktirir ya da tüm borcunu ödemezsen bankanın uygulayacağı aylık net faizdir. Bankalar genelde asgari ödeme sunar müşterilerine. Eğer tüm borcunuz değil sadece asgarisini öderseniz Alişveriş Faiz Oranı işlemez fakat geri kalan borca Gecikme Faizi eklenir. Kısaca yine borcunuz vardır ve faiz eklenerek size daha çok geri dönecektir.

Kredi kartı İnternet alışverişi yapanlar başta olmak üzere alışveriş için gereklidir. Son ödeme günün geçirmeden düzenli ödemelerini yaparak, nakit avans çekmeyerek ve bir taneden fazla kullanmamak koşuluyla hayatımızı kolaylaştıran bir ödeme aracı olduğunu söyleyebilirim. Son olarak çok fazla taksitten de kaçının. Daha fazla ödeme yapıyorsunuz. Nasılsa o para sizden çıkacak. Türkiye'de bireysel borçlanma karşısında devlet 1 Şubat 2014 itibariyle bazı ürün ve hizmetlerin satın alınmasında taksiti kaldırmış belirli bazı ürünlerde taksit sayısını ise 9 ay ile sınırlamıştır.

KAYNAK: http://www.burakavci.com.tr/2014/11/kredi-kartlari.html

Ilk once tesekkurler, ikinci olarak ben üniversite öğrencisiyim işte üniversiteli kullaniyorum herkese 500-750 cikarken bana direk 1milyar limit verdiler limiti yukseltmek istiyorum red ediyorlar surekli asil soruma gelim ogrencilere kredi kartlarinida konuya eklermisiniz tabiki hic bir ucret almayan sadece 100 tl harcadiysak 100 oduyecegimiz mesela bugun vakifbankin like kartina basvurdum bakalim verceklermi bide bonus gence basvurcam iyice mala baglicam yani bakalim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djoguzhan55 -- 2 Aralık 2014; 17:25:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Kullandığım sistemin fotoğrafları şu şekildedir; 1-- https://i.hizliresim.com/nbpcn71.jpeg 2--https://i.hizliresim.com/svag4ey.jpeg 3--https://i.hizliresim.com/aq1ob0j.jpeg # Ordu Üniversitesi-ElektronikTeknolojisi# # Iphone 12 Pro Max #https://steamcommunity.com/id/dolandiriciyim

• enuygun.com her zaman en uygun olmayabilir

ayrıca yıllık ücreti olmayan kartın/kartların ücreti olan kartlarla arasında çok da fark yoktur özellikler kısıtlanıyor yani taksit sayıları azaltılıyor veya kaldırılıyor
    kampanyalara katılacağın zaman göndereceğin sms ücreti de farklıdır
    bazı kartlarda kampanyalara dahil olmak için aylık veya yıllık ücretler var bu ücretleri alt alta toplayınca sonuç aynı kapıya çıkıyor
    aidatsız kartlarla ilgili ana konu var orayı inceleyebilirsin
  • @djoguzhan55
    1000TL limit çok öğrenci için zaten yüksetlmeyi bırak vermezlerdi bile o kadar limit. Öğrenci kartları veya benim önerdiğim kart çok fark etmiyor. Ondan eklemedim. Mesela Universite Teb var o da aynı kart ücreti yok ama yukarıda ilk önerdiğim maximum'u öğrenciler de alabiliyor.

Orijinalden alıntı: mehmetmetingülcan

enuygun.com her zaman en uygun olmayabilir

ayrıca yıllık ücreti olmayan kartın/kartların ücreti olan kartlarla arasında çok da fark yoktur özellikler kısıtlanıyor yani taksit sayıları azaltılıyor veya kaldırılıyor
    kampanyalara katılacağın zaman göndereceğin sms ücreti de farklıdır
    bazı kartlarda kampanyalara dahil olmak için aylık veya yıllık ücretler var bu ücretleri alt alta toplayınca sonuç aynı kapıya çıkıyor
    aidatsız kartlarla ilgili ana konu var orayı inceleyebilirsin

enuygun hem kurumsal hemde en iyi takip eden site aslında. Dediğin gibi çok fark olmuyor tek fark anlaşmalı yerler ücretli kartlarda daha fazla o kadar. Cepten çıkan para yine aynı.

@djoguzhan55
    1000TL limit çok öğrenci için zaten yüksetlmeyi bırak vermezlerdi bile o kadar limit. Öğrenci kartları veya benim önerdiğim kart çok fark etmiyor. Ondan eklemedim. Mesela Universite Teb var o da aynı kart ücreti yok ama yukarıda ilk önerdiğim maximum'u öğrenciler de alabiliyor.

Bende anlamadim direk 1 verdiler baska kredi kartina basvursam gozukur zaten vermezlermi yoksa sans isimi ?
    Kullandığım sistemin fotoğrafları şu şekildedir; 1-- https://i.hizliresim.com/nbpcn71.jpeg 2--https://i.hizliresim.com/svag4ey.jpeg 3--https://i.hizliresim.com/aq1ob0j.jpeg # Ordu Üniversitesi-ElektronikTeknolojisi# # Iphone 12 Pro Max #https://steamcommunity.com/id/dolandiriciyim
  • Öğrenciler kesinlikle Garanti Bonus Genç alsınlar. Yıllık ücreti yok. Düzenli kullanımda limit bayağı bir artıyor. En güzel özelliği de taksit olayı. Yurt dışından aldığınız ürünlere dahi ufak ücretler karşılığı taksit yaptırabiliyorsunuz.

Orijinalden alıntı: djoguzhan55

quote:

@djoguzhan55

Bende anlamadim direk 1 verdiler baska kredi kartina basvursam gozukur zaten vermezlermi yoksa sans isimi ?

Gelirin varsa limitini artırırlar birde ödemelerin düzenli ise. Ödemelerin düzenli ise seni ararlar limit yükseltmek için.

• site güzel en azından üç aşağı beş yukarı kim ne alırsa nereye başvursa ne ödeyecek gibi bir kıyaslama şansı oluyor
    2004 yılından bugüne kadar neredeyse her kartı deneyerek hangisinde ne kadar puan/bonus birikiyor
    hangisinde daha çok kampanyaya girebiliyoruz diye deneme yanılma yaparak kendimizce bir sonuç elde ettik

ben
    yaşadığım yerlere
    gezindiğim il ilçelere bölgelere yol güzergahlarına göre ve alışveriş alışkanlıklarıma göre değişik kartlar ile deneme yanılmalar yaptım ve
    bana göre en uygun olanlar bonus özellikli kartlar böyle bir sonuca vardım
    ama bu kişiden kişiye ve bölgeden bölgeye değişebilecek bir durum
    herkes kendine göre deneme yanılmasını yaparak uygun kart seçmeli.

ben bonus tercih ederken bazı arkadaşlar kendince deneme yanılma yapmış en uygunu world diyor
    başka arkadaşım var o da alışveriş alışkanlıklarına göre axess tercih ediyor
    bir başkası da maximumcu yani aynı ilde yaşayan farklı kişilerin alışveriş tercihleri ve alışveriş güzergahları farklı olabiliyor .

• Ogrenci iseniz yapi kredi play kart yillik kart ucreti alinmiyor. World den dolayi ile de taksit seçenekleri de cok iyi. Limitide siz kafaniza gore belirliyorsunuz (max.1000 tl) .üstelik karti kaybettiğiniz de musteri hizmetlerinde islem daha kolay. Yapi kredinin mobil uygulamasi da baya yardimci oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: mehmetmetingülcan

site güzel en azından üç aşağı beş yukarı kim ne alırsa nereye başvursa ne ödeyecek gibi bir kıyaslama şansı oluyor
    2004 yılından bugüne kadar neredeyse her kartı deneyerek hangisinde ne kadar puan/bonus birikiyor
    hangisinde daha çok kampanyaya girebiliyoruz diye deneme yanılma yaparak kendimizce bir sonuç elde ettik

ben
    yaşadığım yerlere
    gezindiğim il ilçelere bölgelere yol güzergahlarına göre ve alışveriş alışkanlıklarıma göre değişik kartlar ile deneme yanılmalar yaptım ve
    bana göre en uygun olanlar bonus özellikli kartlar böyle bir sonuca vardım
    ama bu kişiden kişiye ve bölgeden bölgeye değişebilecek bir durum
    herkes kendine göre deneme yanılmasını yaparak uygun kart seçmeli.

ben bonus tercih ederken bazı arkadaşlar kendince deneme yanılma yapmış en uygunu world diyor
    başka arkadaşım var o da alışveriş alışkanlıklarına göre axess tercih ediyor
    bir başkası da maximumcu yani aynı ilde yaşayan farklı kişilerin alışveriş tercihleri ve alışveriş güzergahları farklı olabiliyor .

Dediğin doğru, alışveriş yapanlar daha çok bonus özelliğini tercih ediyor. Benzin,Mazot alanlar mil puanı, Uçak bileti alanlar pegasus ING kartı tercih ediyor daha çok. Ben internet üzerinden alıveriş ve domain-hosting ödemeleri için ullanıyorum daha çok kredi kartını.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.