Şimdi Ara

Yılın Anketi >>> Tantuni vs. Kokoreç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Yılın Anketi >>> Tantuni vs. Kokoreç

(En Son Oy Tarihi: 7.12.2017)
Giriş

• MersinLi oLarak Tabiki tantuni
  • kokoreç.
  • bence kokoreç
  • quote:

Orjinalden alıntı: K1rKLee

MersinLi oLarak Tabiki tantuni

Bende Mersinliyim tantuniyi hiçbirşeye değişmem Kokoreçte baharattan et tadı alamıyorsun, ekmek arası baharat yemiş hissine kapılıyorum her seferinde
  • Kokoreç herhalde
  • KOKOREÇ tabiki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ikisindende yemedim ama kokorecin tadına bakmıştım beğendim

kokoreç
  • keşke böyl şeyleri öğün olarak her gün yemeseydim evde yemek yapmaktan üşeni 2 tane tantuni yedim ve şuan 100 kg civarıyım

• quote:

Orjinalden alıntı: S!LENT SCREAM

keşke böyl şeyleri öğün olarak her gün yemeseydim evde yemek yapmaktan üşeni 2 tane tantuni yedim ve şuan 100 kg civarıyım

Yenir be hocam tantuni yenmez mi

• Tabiki tantuni Mersinliler bilir tantuninin tadını.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hayalét

Tabiki tantuni Mersinliler bilir tantuninin tadını.

Hacı sen soğan sarmısak ta yemiyosun zaten

Ye bi kokoreç i gör nasıl güzel

Canım çekti sabah sabah
  • quote:

Yılda bir gidiyoruz Mersin'e İzmit'te adam gibi tantuni yapabilen yok
  • quote:

İnsan 1 tane yedimi Daha Yiyesi qeLiyo ya..
  • İkiside
  • quote:

Orjinalden alıntı: aKaSa

İkiside

Size de hak veriyorum Mersin'de yemedikten sonra tantuniyi anlamazsın ki tadını

• Yahu beyler, Tantuni kesin kaybeder bu oylamada kesin olarak görülebilir zaten bu...

Sebebi de Tantuni'nin Mersin haricinde hiçbir yerde olmaması...

Şimdi iki tanesi atlar ''Burda var burda var!!!'' diye, sen o yediğini tantuni mi zannediyorsun?

İstanbul'da tantuni yemeye gitmişler tanıdıklar, yiyemeden yarım bırakmış çıkmışlar, Yedikleri yeri bilmiyorum ama Bakırköy'deymiş yeri... Adamlar tantuni diye iğrenç bir şey getirmişler...

Antalya'da test etme fırsatı olan varsa zaten tek yerde satılıyor. Orada yediğiniz şey tantuni mi? Alakası yokkkkkkkkk... Ha bu arada sahibi Mersin'li ama malesef tantunisinin Mersin'dekiyle yakından uzaktan alakası yok, kusura bakmasın artk...

Not: MERSİN'DE Tantuni yiyen ve dilediği herhangi bir yerde kokoreç yiyen birisi cevaplasaydı bu soruyu. Kesinlikle cevap belliydi, Tantuni'yle kapışamaz bile kokoreç...

• !TANTUNİ!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thoughtless -- 3 Şubat 2008; 11:48:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: _uMaY_

Yahu beyler, Tantuni kesin kaybeder bu oylamada kesin olarak görülebilir zaten bu...

Sebebi de Tantuni'nin Mersin haricinde hiçbir yerde olmaması...

Şimdi iki tanesi atlar ''Burda var burda var!!!'' diye, sen o yediğini tantuni mi zannediyorsun?

İstanbul'da tantuni yemeye gitmişler tanıdıklar, yiyemeden yarım bırakmış çıkmışlar, Yedikleri yeri bilmiyorum ama Bakırköy'deymiş yeri... Adamlar tantuni diye iğrenç bir şey getirmişler...

Antalya'da test etme fırsatı olan varsa zaten tek yerde satılıyor. Orada yediğiniz şey tantuni mi? Alakası yokkkkkkkkk... Ha bu arada sahibi Mersin'li ama malesef tantunisinin Mersin'dekiyle yakından uzaktan alakası yok, kusura bakmasın artk...

Not: MERSİN'DE Tantuni yiyen ve dilediği herhangi bir yerde kokoreç yiyen birisi cevaplasaydı bu soruyu. Kesinlikle cevap belliydi, Tantuni'yle kapışamaz bile kokoreç...

Budur

• Tabiki Tantun.
    Bir Mersini olarak
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.