Şimdi Ara

Yılın Anketi >>> Tantuni vs. Kokoreç (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Yılın Anketi >>> Tantuni vs. Kokoreç

(En Son Oy Tarihi: 7.12.2017)
Giriş
  • Tantuni yediğim en harika şey Mersin'e gittiğimde illaki yerim.
    XBOX ONE 500 GB + XBOX 360 SLIM 4 + 320 GB + 32 GB USB (UK LIVE: iscanthere, TR LIVE: iskender, YENİ US LIVE: NerdHerdTR), (TR PSN: iscanthere_TR, UKpsn: big_iscanthere), SAMSUNG GALAXY S6 + SAMSUNG ATIV PC PRO, VESTEL pixellence FHD 32PF6019, PS ONE, NİNTENDO 64, iPhone SE 16 GB + AKG K518LE
  • kokoreç.

canım çook fena çekti..

Heep, bu dünya hep yalan dolan,
    Senin sevgindir aslolan,
    Sonuna kadar biz,
    FENERBAHÇELİYİZ ulan!
  • Tantuni bayadır yemedim, hayatımda 2 kere falan yemişimdir. Tadını hiç hatırlamıyorum. O yüzden yorum yapamacağım. Ama kokoreçi Şampiyon dışında başka bir yerde yiyemiyorum. Tattıklarımın hepsi iğrenç.
    Birinci siperdekiler hiçbiri kurtulmamacasına kamilen düşüyor.İkinciler onların yerine geçiyor...
    Fakat, ne kadar gıpta edilecek bir itidal ve tevekkülle biliyor musunuz?...
    Öleni görüyor, üç dakikaya kadar öleceğini biliyor, hiç ufak bir korku ve endişe göstermiyor, sarsılmak yok...
    Okumak bilenlerin elinde Kur’an-ı Kerim cennete gitmeye hazırlanıyorlar.
    Bilmeyenler kelime-i şehadet getirerek yürüyorlar.
    Emin olunuz ki, Çanakkale Savaşlarını kazanan bu yüksek ruhtur.” M.Kemal ATATÜRK
  • quote:

Orijinalden alıntı: K1rKLee

quote:

Orjinalden alıntı: Hayalét

Tabiki tantuni Mersinliler bilir tantuninin tadını.

İnsan 1 tane yedimi Daha Yiyesi qeLiyo ya..

qeLiyomu harbiden ?

Ankete gelirsek KOKOREC

bu hesap 2 kisi tarafindan kullanilmaktadir/psn id:kewl_dude1

• Tabi ki "Tantuni" .Bu arada Mersinli arkadaşlar Mersin'de bildiğiniz güzel kokoreç yapan yer var mı.Viranşehir'de sürekli yediğimiz bir yer var ama çokta iyi değil.

Orijinalden alıntı: by_kesh

Tabi ki "Tantuni" .Bu arada Mersinli arkadaşlar Mersin'de bildiğiniz güzel kokoreç yapan yer var mı.Viranşehir'de sürekli yediğimiz bir yer var ama çokta iyi değil.

İAL'nin orda oluyor. Güzel yapıyor.
    Mezitli Migros'un orda oluyor.
    4GB DDR2 RAM || NVIDIA GeFORCE 8600M GS || 160 GB SATA
    Western Digital My Passport Essential
    320GB 2.5" 5400RPM || USB 2.0 || Piano Black
  • koko akar

Ichigo...Yağmurdan nefret ederim.Bu dünyaya da yağmur yağıyor.Kalbin karmaşa içindeyken, bu gökyüzü bulutlanıyor.Üzgün olduğun zaman, korkunç derecede yağmur yağıyor.Bu yalnız dünyada...Yağmura tutulmanın dehşetini anlayabiliyor musun?Sadece yağmuru durdurmak için, sana istediğin gücü veririm.Eğer bana güvenirsen, bu dünyaya yağmur yağmasına izin vermeyeceğim.Ichigo, bana güven.Yalnız dövüşmüyorsun.
  • Mersinde tantuni yemedim, söylenenler doğrudur, ama çok güzel yerlerde kokoreç yedim vallaha.
  • dantuni neymiş ki la diyodum yapılısını buldum
    Çok küçük kuşbaşı doğranmış et haşlanır. Sac kızdırılarak yağ ve toz biber eklenir. Önceden haşlanmış et bu yağda çevrilir. Pişirme sırasında saca arada bir su eklenir. Amaç, hem sacın ısısını kontrol etmek, hem de tantuninin sarılacağı ekmeği yumuşatmak için buhar sağlamaktır.

Pişen et sumaklı ve maydonozlu soğan piyazı, domates ve çeşitli baharatlar ile ekmek arası ya da dürüm yapılır. Genelde kullanılan çeşitler somun, açık ekmek ve lavaştır. Limon ve acı biber turşusu ile servis edilir.

et döner köfte gibi bişi herhalde

not : hiç yemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erco35coast -- 28 Ekim 2009; 1:25:08 >

• ikiside değil midye tava
    ama ikisi arasından et bağımlısı bili olarak kesinlikle tantuni derim
  • Yoresel yemeklerın bırcogunu tattım. Tercıh yapmak zor ama 63 kıloyum, bır arkadasla 7 yarım ekmek arası double porsıyon yedıkten sonra mıde fesadı gecırıp kendıme geldıgımde 1 yarım daha yedıgım tek yemek KOKOREC'tır.
    CPU: İ5 13600K 3.50GHZ@5.1GHZ (ID Cooling SE-214-XT ) VGA: Intel ARC A770 RAM: 4X16 Gskill Ripjaws S5 DDR5 6000mhz CL32 Mainboard: ASUS PRIME Z790-P WIFI 7200MHz(OC) DDR5 Audio Card: Creative Sound Blaster ZX CASE: Thermaltake Level 10 GT Battle Edition PSU: EVGA 1000 GQ SSD: Samsung 970 Evo Plus 500Gb (Cooler:ID-COOLING Zero M15 m.2 NVME) HDD: WD20EARX DRW:Asus DRW-24D5MT M-Disc Monitor: Asus 24'' MX239H Keyboard Set: Asus TUF Gaming K1 Set Headset: Sennheiser HD280 Pro 64Ω Sound System: Logitech X530 Printer: LaserJet M1132 MFP Modem: Asus DSL-N17U OS: Win10 Pro 64Bit Yarabbi Şükür daha ne olsun?
  • hamile olupta aşeren varmı?

Orijinalden alıntı: Hayalét

Tabiki tantuni Mersinliler bilir tantuninin tadını.

+ 12243648607290

3-4 defa değişik yerlerde tantuni yemeye gittim izmir'de, hiçbiri tantuni'ye benzemiyordu...

halk bilinçsiz bir şekilde yemeye devam ediyor...(üstelik 4.5 - 6 TL vererek)
  • Tabiki tantuni

Orijinalden alıntı: radyasyo_N

quote:

Orjinalden alıntı: aKaSa

İkiside

Size de hak veriyorum Mersin'de yemedikten sonra tantuniyi anlamazsın ki tadını

Eskişehir'de baya iyi yapıyorlar, Mersin kadar olmayabilir doğal olarak fakat 2.sıraya yerleşir kalite ve tat bakımından

• İyi yapılmış Tantuniyi İyi yapılmış kokoreçe tarcih ederim. İkiside vasatsa kokoreçi tercih ederim. Tantuni her yerde yenmiyor çünkü. Malzemeyi mi farklı koyuyorlar ustadan ustaya farkmı ediyor bilmiyorum ama her yerde Tantuni yenmeyeceği kesin
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.