Şimdi Ara

YILDIRIM BEYAZIT HUKUK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Araştıran var mı? yazılır mı yazılmaz mı çok ikilemdeyim.

• Ben araştırdım. Zorunlu İngilizce hazırlığı var ve acayip zorluymuş hazırlığı. Avukat akrabamı aradım, sordum bu üniyi yazayım mı diye, yazma dedi. Nedenizi sormadım. Ben yazdım ama en son sıralara, %752 gelmeyecek yani.
  • Ankarada , devlet üniversitesi, ulasım konusunda oldukca iyi bi yerde, 10 binlerde bi sıralaman varsa tercih edebilirsin kesinlikle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • grandvfx G kullanıcısına yanıt
    hocam 40-45 dakika kadar sürüyor ulaşımı o da en iyi ihtimalle. (bulunduğum yerden)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pieceofme -- 21 Temmuz 2017; 0:28:26 >
  • Tabi orasi kisiden kisiye degisir.

• grandvfx G kullanıcısına yanıt
    benim için yol önemli değil ya. İyi eğitimi varsa katlanırım ama hiç güzel yorumlar okumadım bunlar hakkında: Lise gibi diyen var, sosyal olarak kötü diyen var, yağcı bir üniversite diye var (ki doğru) bilemiyorum :(
  • Para ✔️ Tobb %50 ✔️

Para ❌ Yıldırım Beyazıt ✔️

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Abkara Yıldırım Beyazıt TIP
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cetinsangu kullanıcısına yanıt
    Hazırlığının acayip zorlu olması doğru bir bilgi değil. İngilizce temeline ve çalışmana bağlı. Kötü bir temelin var üstüne birde çalışmıyorsan zorlanırsın tabi ki. Geçiş sınavı olarakta öyle çok zor, geçilemez bir sınav yapılmıyor. Hem de Ocak, Haziran Ağustos ve Eylül olmak üzere gerekli şartları sağlarsan sınava 4 kez girebilirsin bir yıl da. Örnek vermek gerekirse Başlangıç sınavını çözmedim bilerek, 2. kurdan başladım. Sonra 2 kur atladıktan sonra(1 dönem okuduktan sonra) Ocakta muafiyet sınavını atladım ve 6-7 aydır serbestim. Yani yarı dönemde atlama şansınız da oluyor.

Özet geçmek gerekirse orta zorlukta, planlı ve kaliteli bir hazırlığı var.
  • ooncel19 kullanıcısına yanıt
    Üni hakkinda iyi yorumlar yok maalesef.

• Benim sıralamam 16370. Ben de yazdım ama tutmayacak gibi. Hiç olumlu yorum göremedim ve tek tesellisi Ankara'da olması. Çok düşük bir ihtimal ama kazanırsam ne olur bilmiyorum. Sileyim silmeyeyim mi bilemedim
  • pieceofme kullanıcısına yanıt
    Hocam bina olarak lise gibi değil. Lise benzetmesi bir önceki hazırlık binası için yapılıyordu ki haksız değillerdi. Şu an Etlikte kapatılan Özel Turgut Özal Üniversitesi'nden alınan binalar kullanılmakta. Bu binalarda yapı olarak güzel diyebiliriz. Orda bir sıkıntı yok ama sosyal alan kampüs hakkında duyduklarınız doğrudur muhtemelen, Etlikte ki kampüslerde okul iç çevresi yeterli değil. Ağaç vs. çim beklemeyin. Beklentinize göre sizi memnunda edebilir etmeyebilir de. Dikkat ettiğiniz öncelik kampüsse ve Ankara da iseniz gidip görmeniz de fayda var.

(Not:Hukuk öğrencisi değilim, Hukukla ilgili mesaj göndermeyin.)

• pieceofme kullanıcısına yanıt
    Hazırlık için cevap verdim çünkü henüz sadece hazırlık okudum ve memnun kaldım. Bölümle ilgili sorular için okuyan kişileri bulmanız gerekiyor.
  • Corvoisalive kullanıcısına yanıt
    Atılım %100 hukukda düşünebilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SevilenAdam

Atılım %100 hukukda düşünebilirsiniz.

Özel yazmadım hiç nedense düşünmüyorum da
  • Hortlatmış gibi olacağım ama ben de 2015 senesinde bu okulu yazarken çok pişman olmuştum ve üzülmüştüm ki Marmara Hukuk'un 2.öğretime sıralamam falan yetmesine rağmen mecburiyetten yazdım ve sonuç olarak da 2 yıldır okuyorum bu okulda. Hazırlık konusunda 1 yıl zorunlu eğitim olduğunu zaten biliyorsunuz. Bu hazırlık dönemi hiç de abartıldığı kadar zor bir dönem değildi. Gayet çalışmadan, yatarak başarılı oldum ve ona rağmen İngilizcemde gelişme gördüm. Hazırlık döneminde orijinal kitapları alarak online ödevleri çözerseniz her kur sonu sınavında ekstra 8 puan geliyor. Son muafiyet sınavında ise 70 puan ile geçebiliyorsunuz. Eğer tüm kurlarda aldığınız notların ortalaması 80 ise muafiyet sınavında 60 almanız da yetiyor. Bölüm hakkında da bazı dersler hariç(sadece 1 ders) hocalar genç ve kaliteli, çoğu hocamızın kariyeri gayet başaralı ve yurtdışı geçmişleri var. Bölümün nüfusu kalabalık olmadığı için hocalar özel olarak sorularınıza ve anlamadığınız noktalara vakit ayırabiliyor. Her çarşamba günleri çeşitli hukuki konular üzerine çarşamba seminerleri ve belirli periyotlarla büyük konferanslar vb. etkinlikler yapılıyor. 2 haftada bir olmak şartıyla salı günleri hukuki film okuma etkinliği var ama ben sadece bir kez katılabildim. Sınavlar konusunda da hocadan hocaya değişen bir durum bu konu hakkında pek yorum yapamayacağım. Ben bu yıl 1.sınıfı bitirdiğim için tanıdığım hocalar üzerine bu çıkarımda bulunabildim. Yoklama konusunda bazı derslerde alınıyor fakat sisteme işlenmiyor sadece ek puan opsiyonu olarak kullanan hocalarımız var. Okulumuzun kampüsü Etlik' de bulunmakta ve denildiği gibi biraz küçük eğer Hacettepe gibi bir okulu gördüyseniz sizin için oldukça zor bir alışma süreci var. Öğrenciler ve ortam olarak genelde pek provokatör bulunmuyor öğrencilerin geneli sağ görüş ağırlıklı ama hiç kimse kimseye karışmıyor, yani en azından ben karışanı ya da siyasi görüşten dolayı kavga edenini hiç görmedim. İnternette kötüleyen çok olsa da bence okul abartıldığı kadar kötü değil. Tek eksi yönü biraz kampüslerinin dağınık olması ve genç bir okul olması. Benim şuan için aklıma gelenler bu kadar eğer yardımcı olabildiysem ne mutlu bana, iyi günler diliyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.