Bildirim
Trigonometri arctan(1/2)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
1/2 olabiliyor da açı değerini tam olarak bilmiyoruz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-88BB6CDAE -- 9 Haziran 2021; 8:16:43 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
o zaman mecazi anlamda 1/2 ne diyor yani alfa diyelim çözelim diye
evet izledim şimdi o anlamda demiş
Tamamdır teşekkürler. Senden sınava kalan bu süre için birkaç tavsiye alabilir miyim ? Tyt konularım komple bitti, deneme çözüyorum. Ayt mat için trigo ve log çalışıp kalanına çalışmamayı düşüyorum ama sınavda 15-20 net yapmam için yeterli olur mu ? Geoda analitik ve katı cisimler çalışmadım sadece. Sence analitik, limit, diziler konularına da çalışayım mı, uğraştırır mı ve kolay net getirir mi ? Edebiyat rüştü hocadan dinliyorum ve cumhuriyetteyim. Ayt coğrafya yeni başladım ve coğrafya cepteden dinliyorum ama video izlemeden ders notlarını kendim mi okuyayım ?
edebiyat-coğrafya kısmına nasıl çalışılır bilmiyorum. limit ve dizilere kesinlikle çalış, toplam 1 haftanı alır en fazla ve iyi çalışırsan sınavda hepsini yaparsın. analitik uzun bir süreç bu saatten sonra çalışsan da yapamayabilirsin. fonksiyonları biliyorsan yapabileceğin analitik soruları olabilir sınavda. yine de doğru denklemi yazmak gibi basit şeyleri öğren. trigonometri de çok uzun aslında ama bitirebilirsen iyi olur. bu konularla sınavın zorluğuna bağlı olarak 15-20'yi geçebilirsin
Teşekkür ederim. İnşallah dediğin gibi sınav fazla zor olmaz ve 20-25 net yaparım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X