Şimdi Ara

esogü tıp vs yıldırım beyazıt tıp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• nerde oturuyosun
  • esogü esogü esogü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Esogü bence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eskişehiri biliyorum hastanesi var.Tüm halk esogünün içinde yani bana sorarsan kampüs hayatı çok da iyi değil.Yıldırım Bayezidin hastanesi yok diye biliyorum.Hastane olması avantaj mı değil mi orasını sen düşün.Ankaranın büyük şehir olması da bir avantaj bence
  • Ankara’da oturmuyorsan esogü Ankara’da oturuyorsan da esogü tavsiye ederim

• ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faber12 -- 10 Mart 2021; 20:21:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vioman kullanıcısına yanıt
    kars hocam
  • tıp öğrencisi değilim ama y.beyazıt ankara'nın en büyük hastanesi olan şehir hastanesiyle iştirak halinde. bi de yenimahalle de kullandığı bi hastane var heralde. hocalarını ve eğitimini bilmem kel anlatabilir.
  • hocam şehir hakkında konuşacagım sadece. eskisehir sisirilmis balon bir sehir, ogrenci sehri denmesinin sebebi ucuz olmasi. eskisehiri övenler olacaktir, gideceksen egitimi icin git sehir icin gitme uzak dur derim.

• Aybü nun şu anlik hastane sorunu kalmadı şehir hastanesi ile afiliye oldu.Bu tabiî ki daha çok vaka görmek için fırsat sunacaktır.

Kampus olanakları ne yazık ki yok herhangi bir yeşillik falan bekleme ancak yeni bina yapılıyor bi nebze bu sorunu hafifletebilir.

Eğitim olarak köklü olmadığı için eksiklikleri var.Genel olarak kolay bir fakülte olduğunu söyleyebilirim.

Ankara başkent olmasındandır ki bir çok olanağa sahip misal kongreler verilebilir tıp acısından.Sehir olarak bir çok avantaja sahip.

Eskişehir hakkında pek bir bilgim yok.

Aybü ile sorun varsa alabilirim.

• Hep LYS Kasan Adam kullanıcısına yanıt
    Hocam kulüpler falan nasıl? Üniversitede tiyatro vs kulüplere girmek istiyorum. Bir de yandaş bir üniversite diye okudum bikaç yerde, çok sıkıntı değil üniversitede siyasete bulaşacak değilim ama baskı olsa rahatsız eder. Sosyal imkanları biraz açarsanız sevinirim.

• Raveen kullanıcısına yanıt
    Hocam bu konuda çekingeniz olmasin.Tiyatro kulübü vs. var.Dagcilik gibi kulüplerde genel üni de var.
    Sosyallik kişiden kişiye değişir lakin BENİ doyurdu diyebilirim.

• Hep LYS Kasan Adam kullanıcısına yanıt
    Hocam eğitim kalitesi olarak ne durumda aybü
  • berkem36 B kullanıcısına yanıt
    Hocam ben sana şimdi şöyle ifade ediyim.

Üniversite yeni malum 2010 yılında kuruldu daha 2011 yilinda ise tıp fakultesi ögrenci almaya basladi.Bunun dezavantajı var tabii ki özellikle eğitim alanında daha özel olarak pratik eğitimleri acısından diyebilirim.

Teorik kısmının üniden üniye çok değişeceğini düşünmemekteyim.Zira açık olsa dahi kendin bir şekilde kapatırsın.Ama şunun altını çizerek ifade ediyorum pratik eğitimi zayıf.Ilerleyen senelerde elbette daha düzenlenir rayına oturur.

Kalite acısından iddaalı bir fakülte degil bence orta zorlukta olduğunu düşünüyorum sınav acısından.

Burda senin beklentilerin devreye giriyor bence.6 sene sonra kendini nasıl görmek istiyorsun.Ben şu anda memnunum KENDİ AÇIMDAN.Neden peki? Ben özgür en azindan sıkacaksam da serbest bir alanda koşmak, kendimi sıkmak istiyorum.Okulda devam zorunluluğu yok zaten kendime zaman ayırıp daha farklı konularda kendimi geliştirmek istiyorum.Yani bitirip kapaniyim ders calisiyim geçmek için bunlar benlik degil Ben biraz daha ekstracı bi insanım doktor olmak istiyorum tabi ama sınavdan zor sorunca geriliyorum.6 sene böyle geçmez, bilim yapacaksam da bunu ben not kaygısıyla yapmak istemiyorum.Fakulte bana bunu veriyor sadece özgür hissediyorum kendimi ve okumaktan soğumuyorum.
    Görev bilinci bana ekstra zorluk seviyesi getiriyor ve ben bunu istemiyorum.
    Yukardakiler benim beklentim kendinize sorun Ve dürüst olun nasıl olmak istiyorsunuz.Cok mu kaliteli doktor olmak istiyorsunuz şu anki yetersizliklerinden ötürü önermiyorum ama bir doktordan farklisini yapmak için zaman istiyorsanız önerebilirim.

Tıp fakültesine geçtiğinizde göreceksiniz gerçekten çok zaman vermeniz gerekiyor bizim fakülte bunu hafifletiyor sadece.

Not: Tercih için yine de gidin aday olarak koydugunuz her uniyi görün.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.