Şimdi Ara

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Tıp Fakültesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler sanırım ingilizcesi +5 kontenjan açılmış ve yeni olarak Türkçe 40 kişi açılmış tahminen sıralamaları ne olur yada 5800 gidebilir mi geçen sene 5560dı sanırım.

• önümüzdeki bir-iki sene boyunca o sıralamalarda girilebilir diye düşünüyorum ama ondan sonrası için zor gibi görünüyor eğer dedikleri gibi sağlık kampüslerini fakülte hastanesi olarak kullanacak olurlarsa ki öyle bir şeyin gerçekleşmesi durumunda zirveye oynayacaklardır da
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akcura

Beyler sanırım ingilizcesi +5 kontenjan açılmış ve yeni olarak Türkçe 40 kişi açılmış tahminen sıralamaları ne olur yada 5800 gidebilir mi geçen sene 5560dı sanırım.

sıralama kaç olcak çok merak ediyorum bn de 5400 lerdeyim
  • bence gelir ben de 9844 ten 9210 luk yeri bekliyom bekliyoz bakiym nolcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Placeb0

bence gelir ben de 9844 ten 9210 luk yeri bekliyom bekliyoz bakiym nolcak

sendeki 600 kisilik yukselme olacagina dair umut nerden olustu? ogretmenlerin dsuncesi falan mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightstory

quote:

sendeki 600 kisilik yukselme olacagina dair umut nerden olustu? ogretmenlerin dsuncesi falan mi

bilmiyorum tv de çıkan herifler biri 300-500 kişi artar diyo diğeri 1000 kişi artar diyo onlara guveniyoz işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightstory

quote:

olabilir, gidip azıcık 2010-2011 kıyası yapsan bazı tıplarda 200 bazısında 700 bazısında 1000 oynama olduğunu görürsün ihtimal dahilindedir milletin moralini bozmayın gelir koçum sen bana güven

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gencler ybu ing tıptayım duyduklarıma göre 2bin 4 bin aralağında kapatıcak deniliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknoray

gencler ybu ing tıptayım duyduklarıma göre 2bin 4 bin aralağında kapatıcak deniliyor

memnunmusn peki okuldan
  • Memnunum bir sorun yok ingilizcenin zor olmasndan baska:-)

• quote:

Orijinalden alıntı: Teknoray

Memnunum bir sorun yok ingilizcenin zor olmasndan baska:-)

türkçe bölümün hazırlığı yokmuş,bunun hakkında acaba bilgin varmı,ayrıca ben 4520. oldum inş girerim ya,talep fazla bide,bakalımkısmet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolborq -- 29 Temmuz 2012; 2:06:44 >
  • Grmen braz zor gozukuyor gibi ama belli olmazhic bir sey evet turkcede hazirlik yok

• Teknoray benim
    Mf3 6643 ybu turkce tip icin şansım nedir bi de turkce tipta ingilizceyle alakalı Bişey var mı bı de egitim nerde veriliyor şimdiden saol

• arkadaslar ben de 3535. yim. 1 gazi turkce 2 ybu turkce yazacagim. ybu onerimisiniz. gazi gelirmi??

• quote:

Orijinalden alıntı: videocu09

Teknoray benim
    Mf3 6643 ybu turkce tip icin şansım nedir bi de turkce tipta ingilizceyle alakalı Bişey var mı bı de egitim nerde veriliyor şimdiden saol

duyduğuma göre eğitim atatürk hastanesinde olacak yalnız girme şansın zor gözüküyor çünkü geçen sene ing olan 5.5k larda kapatmış bu sene baya yükselecek diyolar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.