Şimdi Ara

Akdeniz Tıp vs. Yıldırım Beyazıt Tıp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Neden diye sorarsanız şehir dışına çıkacaksam bunun nedeni iyi bir üni olması gerekir ki akdeniz tipi övdüler bayağı.

Şimdi arkadaşlar ben ankara da yaşıyorum.3.senemde kazandım.Eger aybü yü secersem 26 hatta belki de 27 yaşına kadar aile yanında kalacağım.Ailemin yanından hiç ayrılmamış olacağım ki bu beni biraz geriyor zira beni hep onlar topluyorlar.

Akdeniz tıp seçersem de bazı zorluklar yaşayacağım.Ilk sene kyk yurdunda kalacağım için farklı kişilerle muhatap olacağım.Farkli şehire ilk kez gittiğimden dolayı şok etkisi yaşayabilirim.Ailemden ilk kez ayrılacağım.Ev fiyatlarına baktım ki 2 kişi anca kurtarıyor.2.sinifta veya 3.sınıfta böyle bir girişim olabilir.Boyle sıkıntılar bekliyor olabilir beni.

Sizin fikirlerinizi bu bilgiler ışığında almak istiyorum, eleştirilerinizi esirgemeyin:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam bu kaçıncı konu...
    Eğer ayakların üzerinde durmayı öğrenmek istiyorsan kendin karar almayı ve uygulamayı, kimseyi dinlememeyi öğrenmelisin. Sorumluluk sahibi olmak, kendi bildiğin doğruları yapmak aile yanında olmakla alakalı bir durum değil. Ailenin yanındayken de kendi yolunu çizebilirsin. Öncelikli olarak artık üniversite seçiminle ilgili konu açmayı bırakmanı tavsiye ediyorum. Bu senin kararın...
  • Ooops

• Akdeniz hem eğitim hem de senin yazdığın aile yanında olmamaktan dolayı tokatlıyor.
  • Akdeniz tabiki

• Ben yine fikrimin arkasındayım knk :D

• ailenin dışında bir yer olması daha iyi. sorumluluklar vs öğrenmek için ideal.
  • sorumluluk sahibi olmayı öğrenmen ve daha iyi bir eğitim alman için ben de akdeniz diyorum!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AKDENİZ TIP VS EGE TIP
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Up

• Akdeniz tabii ki. Dünyanın ilk yüz nakli bile orada yapıldı.

• Hocam bu kaçıncı konu...
    Eğer ayakların üzerinde durmayı öğrenmek istiyorsan kendin karar almayı ve uygulamayı, kimseyi dinlememeyi öğrenmelisin. Sorumluluk sahibi olmak, kendi bildiğin doğruları yapmak aile yanında olmakla alakalı bir durum değil. Ailenin yanındayken de kendi yolunu çizebilirsin. Öncelikli olarak artık üniversite seçiminle ilgili konu açmayı bırakmanı tavsiye ediyorum. Bu senin kararın...
  • Böyle bi vs konusu açtığın için utan kel.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niye la?

• ankarada yaşayan birisi olarak akdeniz diyorum kel. akdeniz hastanesi uluslararası alanda başarılı bir hastane.
  • ooncel19 kullanıcısına yanıt
    Hocam samimi bir şekilde söylüyorum yukardaki isteklerim konfor alanından çıkmadiktan sonra olmayacak.Sen bunları Ankarada da başarabilirsin diyorsun lakin ben kendimi tanıyorsam yapamam zira en ufak zorlukta hemen ordan ayrılan bir tipim.Asiri üşengeçlik var ki bunu atmanin yolunun şok olduğunu dusunuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hep LYS Kasan Adam -- 8 Ağustos 2018; 20:9:47 >
  • Akdeniz varken ybü düşünülmemeli bile

• Dr Arslan İbrahimoğlu kullanıcısına yanıt
    Hocam dogru mu söylüyorsunuz

turkcedekiler mi arkadaşlariniz

benim ing giden arkadaslarimin hepsi memnun ve hepsi de Türkçede okuyanalrdan kat kat iyi puan alıyorlar

su an cok korktum ben ne yapayım

8407 siralama zaten gelirse.ing gelicek orasi ayri da sizce ne yapayım hangi tipa gitmeliyim

• Hep LYS Kasan Adam kullanıcısına yanıt
    Hocam o zaman çok düşünmene gerek yok.
    Eğer istediğin gerçekten buysa ve burada yapamam diyorsan Akdeniz Tıp yaz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Akdeniz ,tek yıldırım ankarada olduğundan sıralaması yüksek bende tıpçıyım böyle bi sıralamam olsa ailem ankarada değilse kesinlikle Akdenizi yazardım

• Okulda Türkçe sınıflarında genel olarak bir problem var. Okulla alakalı olmayan problemler çıkarıyorlar kendilerine diye düşünüyorum...

Bu yıl böyle olmayacak, tercih sonuçlarının ardından sınıf gruplarındayım.

Sana özel bir teklifim var. Özelden telefon numaranı gönder sınıf gruplarından birine ekleyeyim. İstediğini oradan sor, sonra istersen burayı da aydınlat? 😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.