Şimdi Ara

Yıl 2016 ... 2 yıldır alt yapısı olmayan ve şehrin merkezinde olan bir garip bina !!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bolu merkez de ikamet etmekteyim. Mayıs ayında eski oturduğum binanın 2 sokak altında başka bir binaya taşınmak zorunda kaldım. Eski oturduğum binada fiber internetim vardı. yeni taşındığım bina da 2 yıl önce yapılmış. 32 daire var. Binanın 50 metre ötesindeki villalarda ttnet altyapısı bulunmasına rağmen, bizimkinde 2 yıldır yok arkadaş. Ankastre port filan hiç bir şey yok. 6 ay oldu ben buraya taşınalı, 6 aydır internet yok malesef. kaç defa ttnete görüşmeye gittim, santrale gittim, işte ttnet bütçe ayırmadığı için yapamıyoruz, falanda filanda diyip savsakladılar her zamanki gibi. Ayrıca binada imza toplanmış daha öncesinde ve ben geldiğim zamanda toplandı, ona rağmen halen bir gelişme yok. Gittim hattımı iptal ettirdim en sonunda. Buraya turkcell superonline da yeni geldi ve aktif değil şu anda. Yani turkcell superonline da ttnetin altyapısını kullanıyor.
    ; şu anda turkcell platinum 15 gb cepten internet kullanıyorum aylık 100 liraya . Bunun dışında eve wifi turkcell alayım dedim 50 gb kotası olan wifi 129 tl ve 50 gb geçtikten sonra hız 128 kbit/persecond a düşüyor. BU hızda 1 megabit internetin 8 de biri demek.

Size sorum arkadaşlar; ben ayda 100 gb'ı aşıyorum, ttnetden başka bir alternatifim var mı ? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

• Dilekce yazin mudurluge

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 gb yi aşıyorsanız turk.net te 150gb lik paket var, altyapi sorunu olur mu bilmiyorum.

• şu an Türkiye genelinde yatırımlar komple durdu.

Forumda onlarca konu var bunla alakalı. İnternet alt yapısının olmaması ile alakalı ki bu konuları açanlar da senin gibi büyükşehirlerde şehir merkezlerinde yaşayan kişiler yeni bina olduğu için alt yapı bekliyorlar aylardır. Belki de bir seneye yakındır

ikincisi port sorunu şikayetleri evinde internet olmasına rağmen hizmet alamıyor boş da port olmadığı için

karne ile internet dönemi başladı şu an. Karne ile dağıtılıyor. Bakalım ne kadar daha sürecek.
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    Hocam gercekten olacak is degil, bizde de ayni durum mevcut. Aylarca bekledikten sonra,sitenin yanina gecen hafta gelip beyaz kutudan kurdular. Fiber kablo binalara kadar cekildi fakat fiber ile dairelerin cat6 kablolari birbirine baglanmadi, panonun icinde bu baglantiyi saglayacak kart henuz yok. Bu kart ne zaman gelir sizce? Kis da geldi umudum azaldi acikcasi.

• Leonardo Ryzov kullanıcısına yanıt
    sana şöyle söyleyim

Turk Telekom'un hisse sahibi olduğu lübnanlı inşaat şirketi battı

Suudi arabistan hükümeti lübnanlı şirketten aldı hisseleri borçlarıyla beraber

Şu an dünyanın borcu olan bir şirketin Türk Telekom'da %55 hissesi var

Turk Telekom'un toplamda 20 milyar TL borcu olduğu söyleniyor ileriye dönük

kredi derecelendirme kuruluşları Türk Telekom'u güvensiz şirket olarak tanımlıyor şu an

ve geçtiğimiz ayda bu şirket 290 milyon dolarlık bir borc taksidini ödeyemedi. Erteleme talep etti.

şu an CEO falan değişti komple yönetim kurulu değişti Turk Telekom'un

Açık konuşayım bir devlet müdahalesi olmazsa belki bir altı ay sonra anca alabilrsin internet hizmetini

o da en iyi ihtimal. Yatırım falan yok şu an çünkü
  • flcn4 kullanıcısına yanıt
    Adam altyapı yoklugundan yakınıyor siz Türkneti önermişsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Eyvallah hocam resmen aydınlandım şu an desem yeridir 😀 Yalnız madem Ttnet Olayı Yok artık. Peki başka sağlayıcılara başvurabilir miyim ? Ttnet olmadan internet hizmeti sağlayan varmıdır acaba ? Ayrıca 128 kbit olayı nasıl olur sizce Turkcell de . Artık 129 liraya da razı olucam gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dalgic2005 -- 17 Ekim 2016; 19:41:01 >
  • Türk Telekom CEO'su yeni değişti değil mi?
    Hocam bilgilendirme icin tesekkurler. Ben adamlar gelip fiber kurdugu icin mutluydum ama baska bahara kaldi galiba.. Yapacak bisey yok. Turkcell vinn wifi ile devam..

Hocam vınn ın hangi tarifesini kullanıyorsunuz kotalı mı ?

• Dalgic2005 kullanıcısına yanıt
    Turkcell vinn wifi 50 gb kota, kota dolunca 128 kbps hiz. 1 mbit in 8 de 1 i yani. 129₺ fiyati var hocam.

Hocam şaka gibi valla şu durum varya . Söyleyecek söz bulamıyorum artık. Şu an altyapısı olmayanlar için en avantajlı internet Turkcelldeki gibi gözüküyor . Peki kota dolunca hız nasıl oluyor hocam . Gerçi nasıl oluyor dememe gerekte yokta 😀 En azından sitelere girişte çok aşırı sıkıntı yaşanıyor mu ?

• Dalgic2005 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben mucadele etmekten yoruldum, tekrar kendi isime yogunlastim artik ne yapalim gercekten su durum olacak is degil, kabul edilebilir bisey degil 2016 yilinda. Tamamen rezillik ama elden bisey gelmiyor. Turkcell de en azindan digerlerinden daha mantikli bir 4g hizmeti sunuyor, yoklukta idare ediyor gercekten.

128 kbit hiz ise rezalet, donanimhaber, eksi gibi siteler biraz yavas da olsa idare ediyor fakat youtube falan acilmiyor tabi.

• Turkcell superonline fiberde kendi altyapısını kullanır. Geliyorsa şanslısınız. Çoğu apartmanda superonline fiber, uydunet yok. Ve bu şirketler türkiyede internette ttnetten çok daha iyi. Yurtdışıyla karşılaştırırsanız yine kötü ama Ttnetten iyidir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende 2 senedir ugrasiyorum biraktim hocam soguttular bu kadar zor olmamali ..

• Kota aşımında hız 3mbit değil miydi ya bunu daha da mı aşağı çektiler anlamadım? 120kbps 1mbit değil mi ne saçmalık bu yanlış mı anladım yoksa?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LttleHedgehog

Kota aşımında hız 3mbit değil miydi ya bunu daha da mı aşağı çektiler anlamadım? 120kbps 1mbit değil mi ne saçmalık bu yanlış mı anladım yoksa?

Merhaba;

Mobil hatlarda hız 128 kb a düşüyor
  • Aynı sorundan bende muzdaripim. Sipariş SUCU komşumuz çıktıda... yan binadan rica minnet internet alabildim. Hız çok yavaş. Airfiber firmalarını araştırıyorum. Adamlar internetle uğraşıyor ancak arama sonuçlarında doğru düzgün çıkan firma yok. Zar zor aşağıdaki firmaya ulaşabildim. İstanbulun %85 airfiber verdiklerini iddia ediyorlar.

http://turkmesh.com.tr/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayCC -- 20 Ekim 2016; 17:31:35 >
  • Tabi ki değil . 1 megabit in 8 de biri demek . Video filan izleyemezsin yani .

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.