Şimdi Ara

YGS Matematik yapamıyorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
4
Favori
13.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet dostlarım konuda belirttiğim gibi.YGS matematik bir türlü yapamıyorum.Aslında bu sorunum bazı soru tipleriyle ilgili.Problemlerde sorun yok,basit sorularda sorun yok ancak,

Şu sayıyı şuna bölersek kalan kaç olur sorularını yapamıyorum örnek : 2^25.3^56 'in 23 ile bölümünden kalan kaçtır?
    Diğer bir soru tipi kümelerdeki saçma salak alt kümelerinden hangilerinde a bulunur c bulunmaz yada A kümesinin elemanlarının B kümesinin alt kümelerinde bulunma sayısı gibi olan sorular.

İllaki bu soruları boş bırakıyorum ve gıcık oluyorum.Bir türlü 35 üstü olmuyor.LYS daha basit geliyor bu soruları yapamıyorum yemin ederim türev daha kolay.

Nasıl bu sorunumu çözebilirim ?

• model soru şeklindeki kitaplarda bu tür soruların çözümü kısa yoldan veriliyor.onları çöz önemli soru tiplerini bir deftere yaz.ygs matematikte problemler dışında bütün çıkacak soru tipleri bellidir,bunları yapamıyorsan veya deneye deneye yapıyorsan eksiğin vardır.
    temelin iyiyse fem simetri mat1'i bitir bütün soru tiplerini görürsün.yoksa güven %100le başla sonra fem simetri çöz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rotarian

model soru şeklindeki kitaplarda bu tür soruların çözümü kısa yoldan veriliyor.onları çöz önemli soru tiplerini bir deftere yaz.ygs matematikte problemler dışında bütün çıkacak soru tipleri bellidir,bunları yapamıyorsan veya deneye deneye yapıyorsan eksiğin vardır.
    temelin iyiyse fem simetri mat1'i bitir bütün soru tiplerini görürsün.yoksa güven %100le başla sonra fem simetri çöz.

Cevabın için teşekkür ederim.
    Aslında yapamamamın tek sebebi soru çözmemem.YGS testi çözmüyorum.Çünkü çözüm yolları kısa ve ben bu çözüm yollarını bilmiyorum bu yüzden bütün test yatıyor.LYS gibi değil.Fem simetri 1 olacaktı kitaplığımda,arayacağım birazdan.

• quote:

Orijinalden alıntı: WhatsUp?

Evet dostlarım konuda belirttiğim gibi.YGS matematik bir türlü yapamıyorum.Aslında bu sorunum bazı soru tipleriyle ilgili.Problemlerde sorun yok,basit sorularda sorun yok ancak,

Şu sayıyı şuna bölersek kalan kaç olur sorularını yapamıyorum örnek : 2^25.3^56 'in 23 ile bölümünden kalan kaçtır?
    Diğer bir soru tipi kümelerdeki saçma salak alt kümelerinden hangilerinde a bulunur c bulunmaz yada A kümesinin elemanlarının B kümesinin alt kümelerinde bulunma sayısı gibi olan sorular.

İllaki bu soruları boş bırakıyorum ve gıcık oluyorum.Bir türlü 35 üstü olmuyor.LYS daha basit geliyor bu soruları yapamıyorum yemin ederim türev daha kolay.

Nasıl bu sorunumu çözebilirim ?

Sana şiddetle sonuç + karekok mps 1 öneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Karekök'ün mat-1 kitaplarını bitir + denemedeki soruları analiz et çok rahat 35+ yaparsın. Zaman denemelerinin matematik sorularına da mutlaka bak.
  • cikmis sorular kitabini btr 30 cepte bkniz> sira arkadasim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim bu iş öyle olmaz soru çözmen lazım benim içinde lys matematik ygs den daha kolay sebebi ise lys de herşey belli biliyorsan yaparsın bilmiyorsa yapamazsın ama ygs de öyle değil çok dandik bi konu mesela sayıar, baktığın zaman çokta anlatılacak bir konu anlatımı yok ama istemediğin kadar soru çeşidi var ve gerçekten öyle koınular soru üzerinden öğrenilir o yüzden 35 yap nolcak o yapamadığın 5 soruyu yaz buraya cevaplayalım, sonra bi daha 35 yap biz yine cevaplarız öyle 30 40 deneme çözdün mü artık her bir soru türü sana çok yakın gelecek yabancılık çekmezsin evet soru çeşidi çok ama çözdükçe akılda kalacak şeyler. başarılar dilerim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tyt matematik unutuyorum
    4 yıl önce açıldı
    matematik yapamıyorum
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Karekök başlangıç için çok iyi, tavsiye ederim.
  • Kardeş bende yapamıyorum. Çözümlü sorulara bakarak aklıma yazmaya çalışıyorum. Birazda dikkatimi yoğunlaştırabilsem gerçekten çok güzel olacak. DGS'ye gireceğim bu sene. Gerçekten hayatım bu sınava bağlı. Bunun için günde gerekirse bir konu bile öğrensem benim için kârdır. Sırf geleceğim sağlam değil diye her şeyi erteliyorum. Aşkı , eğlenceyi filan. Şimdi eğlenirim ama gelecekte o iş senin bu iş benim şeklinde çalışan biri olursam daha kötü olur diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huseyinn31

Kardeş bende yapamıyorum. Çözümlü sorulara bakarak aklıma yazmaya çalışıyorum. Birazda dikkatimi yoğunlaştırabilsem gerçekten çok güzel olacak. DGS'ye gireceğim bu sene. Gerçekten hayatım bu sınava bağlı. Bunun için günde gerekirse bir konu bile öğrensem benim için kârdır. Sırf geleceğim sağlam değil diye her şeyi erteliyorum. Aşkı , eğlenceyi filan. Şimdi eğlenirim ama gelecekte o iş senin bu iş benim şeklinde çalışan biri olursam daha kötü olur diye düşünüyorum.

DGS soruları YGS sorularından daha basit.

DGS kitaplarına çalış bence.
  • Beyler 11'e geçiyorum bende . YGS mi asılmalıyım yoksa 11. sınnıf mı çalışayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rashta

DGS soruları YGS sorularından daha basit.

DGS kitaplarına çalış bence.

Ona da çalışacağım kardeşte kpss'ye de girmeyi düşünüyorum onun için şimdilik kpss'ye çalışıyorum. Daha sonra ygs'ye gireceğim kpss'den sonra ygs için hazırlanacağım ama öyle aşırı değil. Sonrada dgs için çalışacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: THESTER

Beyler 11'e geçiyorum bende . YGS mi asılmalıyım yoksa 11. sınnıf mı çalışayım

11. sınıfa geçtim bende. Eğer sayısalsan fizik, kimya, matematik falan asılmalısın. Her ikisinide aynı anda yürüt bende öyle yapıcam:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: phoenix__96

quote:

11. sınıfa geçtim bende. Eğer sayısalsan fizik, kimya, matematik falan asılmalısın. Her ikisinide aynı anda yürüt bende öyle yapıcam:)

2 ara 1 derede kaldım bende 2'sini de yürütmek zor olacak daha 1 seneyi beceremiyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: AAT.BH

quote:

Orijinalden alıntı: phoenix__96

quote:

2 ara 1 derede kaldım bende 2'sini de yürütmek zor olacak daha 1 seneyi beceremiyoruz

11. sınıf fiziğinin %50si YGS konuları içeriyormuş zaten, zor olacak ama çalışıcaz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.