Şimdi Ara

ygs başvurusu için fotoğrafı webcam le çekiyolar :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
1.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biz kendimiz elimizle tutuyoruz yakın çekim çekiyolar okulda benim tipim berbat ya offff bari uzaktan bi fotoğraf makinesi ile felan çekseydiniz hem webcam hemde yakın çekim bari yakın çekim olmasa hiç olmazsa biraz daha iyi olur :(((

• :((8
  • o zaman daha cok canini sikayim. o fotograf universiteye girersen okul kimlik kartinda da olacak.
  • üniversite kimliğindede o fotograf olacak
  • ben kaydı internetten yaptım fotoğrafı da kendim yüklemiştim kimlikte de kendi yüklediğim var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

o zaman daha cok canini sikayim. o fotograf universiteye girersen okul kimlik kartinda da olacak.

muhaha aynen benim de öylae oldu at hırsızı gibi bi kimlik kartı fıtım var :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • deniz gezmiş gibi çıktım ben almayacaklar okula
  • Tipsiz olduğun için görevliler bilerek yapıyor kardeşim seni tipinle siniyorlar sakin inancını yitirme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene bende açık öğretim için okulla gittim resim çektirmem gerekiyordu. Web cam karşısına geçip resim çekinip durdum, hoca meb'in sitesine kb sınırını aştığı için atamıyordu en son rica edip ben bilgisayar başına geçtim yanılmıyorsam microsoft office'e ait fotoğraf düzenleme yazılımı vardı. Onla kenarlardan kırpıp resmi yüklemiştim

• Tipsiz olduğun için görevliler bilerek yapıyor kardeşim seni tipinle siniyorlar sakin inancını yitirme.

• quote:

o zaman daha cok canini sikayim. o fotograf universiteye girersen okul kimlik kartinda da olacak.

Adamın kalbine inecek şimdi

• quote:

Orijinalden alıntı: kıymalı danino

quote:

muhaha aynen benim de öylae oldu at hırsızı gibi bi kimlik kartı fıtım var :D

At hırsızı mı

• allahtan habersiz çekim fotoğrafım var altına da bütün okula for attım rahatım be
  • beyler ben üniversiteye gitmiyorum eğer kimlikte bu fotoğraf olacaksa
  • Ayrıca o fotoğrafı universite kimlik kartında kullanıyorlar
  • O fotoğrafı daha çok yerde göreceksin.
  • quote:

Bunu yazmak için girmiştim.

• O fotoğrafı bir de kimliğe koyacaklar Benim kimlikte "cannibal corpse" yazıyor Hoca masaya koymuştu webcami, hiç ayarlama yapmadan çat çut çekiyordu; t-shirtü de almış adam.
  • Arkadaşlar ben parayı yatırdım da başvuru yapmadım kaçına kadar süremiz var?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.