arkadaşlar ygs 1 de 296puan aldım 160.000. Oldum. Mf 3 ten bir yere yerleşmek istiyorum. Ve bana getirdiği yüzdelere göre en çok biyoloji getirecek puan. Ve ben fizik hiç yapamıyorum. Şu an ne yapacağım hiç bilmiyorum. Oturup biyo kimya ve mat mı çalışsam. Geoda yüzde 5 etki ediyor. Onda da çok yapamasamda biraz yapıyorum. Bir akıl verin kardeşler
Lys yaklaştığı için hiç kafam basmıyor,anlamıyorum diyorsan yapabileceğin diğer ders veya konularına ağırlık verebilirsin. Not: Geçen seneki aldığım puanı almışsın.296 puanla 220.000'lerdeydi başarı sıram.Uçuruma bak
quote:
Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe Lys yaklaştığı için hiç kafam basmıyor,anlamıyorum diyorsan yapabileceğin diğer ders veya konularına ağırlık verebilirsin. Not: Geçen seneki aldığım puanı almışsın.296 puanla 220.000'lerdeydi başarı sıram.Uçuruma bak
peki geçen sene yerleştin mı. Lys de kaç yaptın kaçıncı oldun
Meslek lise mezunu olduğum için Teknoloji fakültesi Mekatronik Müh. tercih etmiştim gelmemişti.Lys de girmemiştim.
İstediğim bölüm gelmezse gidebileceğim sağlık bölümleri yazacağım tercihlere.Tabi öncelikle Lys gireceğim.
quote:
Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe İstediğim bölüm gelmezse gidebileceğim sağlık bölümleri yazacağım tercihlere.Tabi öncelikle Lys gireceğim.