Binbaşı
26 Ocak 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
9 üye
Görüntülenme
Toplam: 113 (Bu ay: 3)
Gönderileri

Taahhüttüm bitecek devam etmeyi de düşünmüyorum fakat son bir kez de size sormak istiyorum

50mbit kullanıyorum ama hızım 3-4 mbit anca. Ne yapmalıyım? Çağrı merkezi bir şey yapmıyor zaten

Merhaba

4 ekimde aldığım dairedeki eski ev Sahibi evi boşaltmıyor. Kasım ortasından önce çıkamayacağını belirtiyor fakat bunu kanıtlayacağı hiçbir sözleşme dahi yapmadık. 18 ekim de ihtarname çektim 31.10 tarihine kadar boşaltılması İçin. Şu an evde halen hareketlilik yok ve bekliyorum. Bu süreçte ne yapmam lazım? Nasıl evi tahliye ettirebilirim?

Bir arsa alma fikrim var ve prefabrik yerleşime geçmek istiyorum. Yaklaşık 400 m2 bir arsa ve 100-110 m2 prefabrik alma fikrim var, fakat bu süreçte neler yapılması gerekiyor? Yakın zamanda tecrübe eden var mı aramızda?

maliyet hesabı da yapmak için tecrübeler önemli.

merhaba

superonline 100 mbit internet kullanıyorum 250 gb akk ile. Fakat en az 2 aydır ciddi hız sorunları yaşıyorum. Kesilmeler, takılmalar vb. speedtestte kablosuzda 12 13 mbit leri bazen 2-3 mbit leri görüyorum. Müşteri hizmetleri sonuç sağlayamıyor. modem değiştiriyorlar biraz hızlanıyor 3 saat sonra tekrar yerlerde. Kabloluda sorun yok. Daha önceleri kablosuzda 35-40 mbit i rahat görüyordum. Knuyla ilgili yardımcı olabilir misiniz?
Arkadaşlar
Bedelli gidecek arkadaşlarımız bu başlık altında hangi dönemde hangi il ilçeye gidecekse burada yazarsak, gidecek olanları toplayabiliriz ve daha sonra gidecek olanlara da destek olabiliriz. Donanımhaber in gücünü gösteririz herkese.
Konu başına ekleyeceğim yazanları
Celp Dönemi;
il ilçe;
Birlik;
Merhaba
Geçen gün bir mekanda polis aramasına denk geldim, ben trafikte GBT testlerinde bakayaların ortaya çıktığını duymuştum, yalnız gelen polislerde GBT testi yaptı sanırım çünkü herkesin kimliği toplandı. Bende meraktan polise gidip sordum, trafikte yol çevirmelerinde GBT testlerinde bakaya olanlar çıkıyor mu diye sordum. Polis memuru da GBT de bakayalar bizde görünmüyor, bizde asker kaçakları görünüyor dedi. Sizin yaşadığınız bir durum oldu mu? Bakaya olup GBT de yakalanan oldu mu?
Merhaba şimdi benim 6s cihazımın ön ekran çatladı home tuşunun çevresi dahil fakat dokunmatik çalışıyor. Antalya da yaşadığım için burada ki yetkili servise vereceğim. 700 tl fiyat verdiler. Biraz araştırdığım da cihaz değişimi imkanı da sunuyormuş galiba apple. Böyle bir durum var mı? bunun için ne yapmak gerek? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürlerr
6s cihazımın ekranı baya bir çatladı. Ekran çalışıyor fakat yenilemek istiyorum apple Türkiye garantisi var. Antalya da yaşıyorum nereye vermek lazım ne kadarlık bir sürede yapılır yardımcı olursanız sevinirim
tezsiz yüksek lisans başvurum sonucunda kayıta hak kazandım. 840 tl yatırdıktan sonra kayıt olacağım fakat bunun için 3 gün sürem var. şimdi ben tezsiz e kayıt olsam, 2 hafta sonra tezli bir yüksek lisans başvurum olumlu sonuçlandığında tezsiz yüksek lisans programını iptal etmem mi gerekiyor? yoksa ikisi birlikte kayıt devam edebilir mi? İnşallah anlatabilmişimdir. yani tezli olmazsa tezsizde kalmak istiyorum. ama tezli olumlu sonuçlanırsa 850 tl boşa gitmiş olmasından çekiniyorum. Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
Merhaba, izmir adliyesi civarında olacağım 2 3 saat zaman geçirebileceğim nereler var? Hava soğuk olduğu için kapalı mekan daha uygun olur gibi.
Hakkında
Hakkımda:
Rihanna Fan Club

KENDİ BLOG SAYFAM YEPYENİ FİLMLER BURADA OLACAK
http://enkalitelifilmleriindir.blogcu.com/

KENDİ BLOG SAYFAM YEPYENİ FİLMLER BURADA OLACAK
http://enkalitelifilmleriindir.blogcu.com/

SONY XPERIA SOLA
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 5 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.553
İkinci El Bölümü Mesajları: 12
Konularının görüntülenme sayısı: 237.956 (Bu ay: 4.228)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 77 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.