Şimdi Ara

Yeter bıktım bir insanın hiçmi iştahı olmaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yemek gördüğümde kusacak gibi oluyorum günde yarım ekmek ve bir tabak yemekten başka birşey yiyemiyorum bunu bile zorla yiyorum gece yatıyorum sabah kalkıyorum tartıya bakıyorum 1 kilo vermişim uykuda 1 kilo.Sonra 1.5 saat felan yürüyüorum bakıyorum tartıya gene 1 kilo vermişim ulan çıldıracam millet zayıflıyamaz ben günde 2 kilo rahat verebilecek haldeyim.Yediğim şeyide akşam anca yiyebiliyorum akşam aç yatsam bile sabah kalktığımda akşama kadar hiçbirşey canım istemiyor midem böyle ne bilim yok gibi orda kazı çalışması var gibi ağız desen kupkuru 2 yudum su alıyorum şişiyorum bu nedir bıktım ya hap şurup felan hiç fayda etmiyor 20 yaşındayım çocuk gibi görünüyorum 1.84 boy 55 kg.

• Hocam ben de bu aralar öyleyim yemek yiyemiyorum iştahım yok hiç

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İştah şurubu
  • gainer atıcan 2 ölcek 1200 kalori gelicek akşamda yatarken 2 ölçek 1200 kaloride öyle 2400 gün içindede bişey atıştırsan 2600 2800 yapsa kilo alırsın.
  • ciddi bi sorun teşkil edebilir hocam acil doktora görünün hafife almayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wjéasz

ciddi bi sorun teşkil edebilir hocam acil doktora görünün hafife almayın
    Çok önemli bir konu dediğin gibi.
    Ha önemli bir şey yoksa bile, iştah açıcı hap ile çözülebilir hemde öyle bir yemek yersin ki bir süre sonra sen bile şaşırırsın kendine
  • 1.81 48 bende yedigim halde kilo almiyorum yillardir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam mesala mide kanseri gibi şeyler böyle belirtiler gösterir allah korusun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 19 yaşındayım.bende yıllardır kilo alamıyordum taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaki bu aya kadar.
    61 den 69 lara çıktım.nasıl la n diyeceksiniz
    1-rexapin(iştah açsın diye doktor yazdı işe yarıyor)
    2-günde 1 ekmek
    3-yatmadan bebe büsğtü
    4-yemekler
    5-1 adet yulaflı büğtü
    6-meyve,dondurma

her gün yedim ve hızlıca kilo aldım.ulan bunları nasıl yiyeyim derseniz son çareniz badi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.