Şimdi Ara

Yeter artık yeter dayanamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler yeter dayanamıyorum artık bu böyle gitmiyor yaş 18 şimdiye kadar hiç sevgilim olmadı daha üni biticekte asker biticekte kariyer planlarım var yurtdışı vs istiyorum. Evlenmeme 7 8 sene var yani. Zinada yapmak istemiyorum. Müslüman olmayan zaten yapıyor (müslümanlar da yapıyor tamam ancak ben yapmam) Müslüman olna ülkelerde 17 18 demeden evlendiriyorlar ben napam simdi oyo y

• hayatını karı kız üzerine kurmasaydın sende
  • Din çağa ayak uyduramıyor. Çağı dine uydurmak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cumhuriyet. -- 21 Şubat 2014; 14:11:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim ne yaparsan yap duvardaki tuğlalardan biri daha olma.Mantıklı düşün doğru olanı bulursun.
  • diğer dünyanın olmadığı varsay son gününmüş gibi yaşa

illegal olan işlere gir dönerse paran ve kadının olmuştur dönmezse hapishane senindir legal iş yaparsan hiç senin olmamıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diego Ribas

diğer dünyanın olmadığı varsay son gününmüş gibi yaşa

illegal olan işlere gir dönerse paran ve kadının olmuştur dönmezse hapishane senindir legal iş yaparsan hiç senin olmamıştı

Almayayım
  • Onuruna kesinlikle leke sürme
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dayanamıyorum artık
    9 yıl önce açıldı
    Artık Yeter İntihar Edicem !!!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Allah başka dert vermesin kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

hayatını karı kız üzerine kurmasaydın sende

/>
  • Dur daha erken be

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen iyi yolda devam et.İlla çıkar karşına.Üni.de zaten yaparsın birilerini.Sevgili yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.

Din çağa ayak uyduramıyor. Çağı dine uydurmak lazım

• quote:

Önlerden yerini almış

Konuya gelince en fazla 50-60 sene yaşarsın. Madem müslümansın imanını güçlendirmeye çalış. Planlarım var diyorsun , planlarının amacı Allah mı , örnek bir müslümanın nasıl olduğunu göstermek mi , İslamı kendi çapında anlatmak mı ? Bu dünya yalan , lütfen biraz dikkat et yaşantına.Bu dönemde sevgilin olmayınca , alkol kullanmayınca , küfür etmeyince bazıları tarafından hor görülürsün ama davranışından dolayı Allah senden razı olursa insanların nasıl düşündüğü kimin umrunda ?Demek istediğimi umarım anlamışsındır. Bütün gün oturup dua et , namaz kıl demiyorum. Bir ilim öğeniyorsan , rızkını kazanıyorsan Allah yolunda harca.

Belki dediklerim nefsine zor gelicek ama amacın Allah rızası olsun.Bu videoları izlemeni önerimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRIENDS -- 21 Şubat 2014; 15:24:45 >

• Yaş 34 hiç sevgilim olmadı.
    Nerdeyse yaşım 2 kat fazla.
    Şunu belirteyim başkasının görüşü umrumda değil.
    Herkes kendi doğrusu üzerine yaşar
    Bazıları bu durumu eşcinselliğe çeksede eşcinsel değilim.
    Sadece doğru zamanı bekliyorum.
    Kendine yapılmasını istemediğin bir şeyi başkasına yapma.
    Sorunda burda kendi ailesine gelince namus başkasının kızına sal gitsin.
    Bu konuda geniş düşünenler istisna. O yüzden bunu iyi düşün çünkü insanların harcadıkları bedenler bir başkasının akrabası yada umudu olabilir.
    Seven insan ne kadar zor olsada sevgisine sahip çıkar.
    İhtiyaç, sevgi, aşk adı altında yapılan anlık cinsel ilişkiler sadece kalpleri köreltir.
    Yapan yapar yapmayan yapmaz
    Herkesin eğrisi doğrusu kendini bağlar

• Cumhuriyet. kullanıcısına yanıt
    Emekler boşa gitti ATA'm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sahîpkıran

Emekler boşa gitti ATA'm

Uyduramıyor abicim istediğiniz kadar demogoji yapın. Mantıklı birisi günümüz için uyduramadığını zaten farkedicektir. Sağcı solcu kemalist memalist farketmez

• Yav he he. Tipin yoksa yoktur birader dinle ne alakası var bu işin, gören de kapısının önünde 20 kız sıraya girmiş din yüzünden yapamıyor sanacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoYk -- 21 Şubat 2014; 15:36:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -MoYk-

Yav he he. Tipin yoksa yoktur birader dinle ne alakası var bu işin, gören de kapısının önünde 20 kız sıraya girmiş din yüzünden yapamıyor sanacak.

NE diyosun SEN ? Ben diyorum Muslumanim zina yapmak isyemiyorum ondan mala vurmuyorum SEN diyorsun tipin yok din bahane. NE adamlar var surda hic olmadi tip mi yok kizlar bakmiyomu basarim parayi yaparim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Her isi ters giden adam -- 21 Şubat 2014; 16:11:41 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRIENDS

quote:

Önlerden yerini almış

Konuya gelince en fazla 50-60 sene yaşarsın. Madem müslümansın imanını güçlendirmeye çalış. Planlarım var diyorsun , planlarının amacı Allah mı , örnek bir müslümanın nasıl olduğunu göstermek mi , İslamı kendi çapında anlatmak mı ? Bu dünya yalan , lütfen biraz dikkat et yaşantına.Bu dönemde sevgilin olmayınca , alkol kullanmayınca , küfür etmeyince bazıları tarafından hor görülürsün ama davranışından dolayı Allah senden razı olursa insanların nasıl düşündüğü kimin umrunda ?Demek istediğimi umarım anlamışsındır. Bütün gün oturup dua et , namaz kıl demiyorum. Bir ilim öğeniyorsan , rızkını kazanıyorsan Allah yolunda harca.

Belki dediklerim nefsine zor gelicek ama amacın Allah rızası olsun.Bu videoları izlemeni önerimi.

Tesekkurler hocam haklisiniz AZ oturup dusununce zaten Su konunun bile nite acildigini anlamis deilim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Elini becer birader

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.