Şimdi Ara

yeter artık warlock char açmayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaw yeter yaw warlockları güzelgüzel övüyosunuz tamamda yeter herkes alt veya main char warlock açıyo population denilen şey bozuldu. druid hunter priest açın bunlar az.

Ben anlamam kardeşim pvp yapıyosanız açın. pve de raidlere 15 warlock gidilmiyo. 2-3 tane ile gidicez. alınmazsınız bak eski main charlılar terci edilir amaaaaaaa.

şaka bir yana gerçekten bizim guildde yeni oyuna başlayan arkadaşlarda var diğer guild ve serverlardada eminim bu geçerlidir. oynamaya başlıyan arkadaşlar gitmiş forumlardan bakmış warlock imbayı gören warlock açmış belli. aman gözünüzü sevim yeter yawwwww

• +1 milyon

Evet çok doğru bir tespit. Aynı zamanda hunter bolluğu var. Birazda Warrior ve priest imba diye konu açsak hiç fena olmayacak yani. Dün 1 tane priest bulamadık koca serverda instance için.
    warlock ve hunter sayısını
  • eskiden bu tarz olay oldu... hunterlar bufflandı serverlar hunter doldu sonra normal seviyesine çekildi yavaş yavaş şimdide o dönem olucaktır... ama şuda var tamamiyle pvp isteyen kişiler için ideal karakterlerdir oyunda pvp yi tercih eden fazla kişi olursada bunlarda artış oluyor işte....
    Prieste imba diyelim ama bunun sayesinde açıpda kasan arkadaşlar end game instancelerine sıra geldiginde guildi holy olmasını istediğinde kulağımız çok çınlar...
  • dogru baya cinliycak kanka kulagin :) priestle herkes oynamak istemez shadow ken eglenceli halde oluyor ama is holy e donunce arkadan healer olarak gelmek bir süreden sonra bayiyor beni baydigi gibi kasicak vaktim olsa hunter ve rogue kasicam bc gelsin zaten direk bi char daha kasicam ama dedigim gibi priest sıkıyor insani oyundan bezdiriyor prieste hayir :D

Orjinalden alıntı: brightlance.an

eskiden bu tarz olay oldu... hunterlar bufflandı serverlar hunter doldu sonra normal seviyesine çekildi yavaş yavaş şimdide o dönem olucaktır... ama şuda var tamamiyle pvp isteyen kişiler için ideal karakterlerdir oyunda pvp yi tercih eden fazla kişi olursada bunlarda artış oluyor işte....
    Prieste imba diyelim ama bunun sayesinde açıpda kasan arkadaşlar end game instancelerine sıra geldiginde guildi holy olmasını istediğinde kulağımız çok çınlar...

+1
    pri olmak herkes ister bu ko değil ki pri ezik bi sınıf olsun. pvp de güçlü deniyo ama adam holy olmak zorunda kalıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Siz niye dert ediyorsunuz ki. Bi sınıfın fazla olması gene kendilerine zarardır. Zindanlarda kendileri daha az yer bulma şansı edinirler. Kaldiki TBC ile max. 25 kişi olucak zindanlar yani yaklaşık olarak 3 kişi alınacak her sınıftan buda onlar için daha beter bir sorun. Az olabilir bir sınıf ama herzman bulunur.

Bu arada Hunter'mı az ???

Orjinalden alıntı: santanio

yaw yeter yaw warlockları güzelgüzel övüyosunuz tamamda yeter herkes alt veya main char warlock açıyo population denilen şey bozuldu. druid hunter priest açın bunlar az.

Ben anlamam kardeşim pvp yapıyosanız açın. pve de raidlere 15 warlock gidilmiyo. 2-3 tane ile gidicez. alınmazsınız bak eski main charlılar terci edilir amaaaaaaa.

şaka bir yana gerçekten bizim guildde yeni oyuna başlayan arkadaşlarda var diğer guild ve serverlardada eminim bu geçerlidir. oynamaya başlıyan arkadaşlar gitmiş forumlardan bakmış warlock imbayı gören warlock açmış belli. aman gözünüzü sevim yeter yawwwww

Bana söylemiyorsun demi bunları santanio cuğum

• 21341241 tane hunter var yaf. yeter hunter da açmayın. benim gördüğüm en az warior ve druid var. priestı a unutmayam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Güntülü -- 27 Aralık 2006; 17:20:16 >
  • iyi diyorsunuz da 1 priest açtım kasamıyorum ki adamı. shaman ve rogue da alışmışım hiç çekinmeden dalıyorum normalde moblara priestde önce bir düşünüyorum. durum böyle olunca da bayıyor açıkçası ilk seviyelerde. 2 mob gelince zaten hemen tabanları yağlayıp kaçıyorum. gerçi ilerleyen seviyelerde daha güçlüdür ama başlarda çok zorluyor.

warlock da başta zor ama vw yi aldıktan sonra kolaylıyosun onda. keza hunter da öyle. üstelik ikisi de lvl60 olunca pvp/pve ikilisini başarıyla gerçekleştiriyor :) böyle işte.
  • Ilk başta dediğin lvl 10 a kadar mı zor yani Bildiğin overpowered bir char işte... Ben ezik mage im ile aldığım zevki başka char ile alamıyorum mesela, TBC ile reroll düşünüyordum ama ezik mezik, eylenceme bakıcam, herkes wl açsın, mage itemları bana kalsın
    Knight: Yes. I can kill with a single word. I can hurl a ball of fire into the midst of my enemies. I rule a squadron of skeletal warriors, which can destroy by touch alone. I can raise a wall of ice to protect those i serve. The invisible is discernible to my eyes. Ordinary magic spells crumble in my presence.
    Wizard: ...
    Knight: But i bow in the presence of a master
  • mesela ben wowda ya warrior ya mage yada rogue açarım.. gerisi yalan benim için

edit: yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miex -- 27 Aralık 2006; 18:58:23 >

Orjinalden alıntı: Fistan

Ilk başta dediğin lvl 10 a kadar mı zor yani Bildiğin overpowered bir char işte... Ben ezik mage im ile aldığım zevki başka char ile alamıyorum mesela, TBC ile reroll düşünüyordum ama ezik mezik, eylenceme bakıcam, herkes wl açsın, mage itemları bana kalsın

Warlock lvl 40'a kadar fln o kadar da güçlü değil.Yada ben oynadığımda değildi.Yüksek lvllarda güçleniyor.Hatta bana warlock açma ezilirsin fln diyorlardı inadına açmıştım.Karanlık güçleri olan bi büyücü türü char istiodum hepsinin açıklamasını okumuştum.Warlock'u görünce budur! dedim.

Birde senin FW'de Fistan diye bi mage'in var mı?VeAnte... diye bi shaman?

• arttirmayin lock sayisini daha cok ortak çikmasın spell up itemlara :D

ii undead rogue aççam maksat özentilik
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.