Şimdi Ara

Diez Ardreamında Asasım İş YaparMı Bİ BakIn LuTfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet Beyler Diezde 59 Lvl Ardream Charım War(ORC) İtemler +8 Dual Md +8 Fp Set +9 Dex Pedant +9Dex Belt Gerisi Gorev(dd 15 Alıcam Daha Yeni GecTim Ardreama) Ama Diez Adreamda Fazla İs Yapmıyor Herkezde dd 25 mevcutt Diezi Bilen Bilir Okcu Olmayi Dusunuyom Okcu ArdreamDa DAhamı İyi İs Yapar Yoksa DEvammı Etmelıyım ASasa Bana Yardım Edin

• Okçu olsanda Bişey değişmez malesef
  • Okçu ol bence ws yapamassın o charla yada md leri sat üstünü takılarını saglamlaştır eline dual shard al
  • takılarını biraz daha saglamlastır bide iyi oynamayı ogren yine yaparsın biseyler
  • Şeytan Diyor Sat Ne War NE yok Gec RoNarK Yada Gırakona Orda Ardream Yap Hic Deilse Orda Cs li +8yada +9 dual Shardlı +3 Uniq Takılı Adamlar Yoktur Yalanmı?
  • pendantının pp yada wp olması lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ibrahim3762

Şeytan Diyor Sat Ne War NE yok Gec RoNarK Yada Gırakona Orda Ardream Yap Hic Deilse Orda Cs li +8yada +9 dual Shardlı +3 Uniq Takılı Adamlar Yoktur Yalanmı?

evet oylede yapablirsin ama ugrascan biraz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Şeytan Diyor Sat Ne War NE yok Gec RoNarK Yada Gırakona Orda Ardream Yap Hic Deilse Orda Cs li +8yada +9 dual Shardlı +3 Uniq Takılı Adamlar Yoktur Yalanmı?

doğru diyosun
  • quote:

uğraşabilirsen öyle yap diez eski server olduğu için iş yapamazsın çok
  • dies de o itemlerle dolasma
  • bence dieste o char iş yapmaz en azından okcu ol bazı salam adamlar okcunu dimine girmeye calsıolar 5li ok seri kesersin ib +8 bulabilirsen al super ardeam yaparsın
  • quote:

öle kimse yokki zaten
  • Sen Ole San Kımsede YOkde Sen Diezde ARdreaM YapMadın Galiba Bence Gir Bi Bak Asas Halime 1230 Ap war MageLere DAhi En fazla 650-700 (saglam Mage) HErkezde DD 25 Ne BeklıyorSun 59 Yan Char Priest War Onu OynamaYıda Dusunuyom DD 25 Fp helmet + Dd 32 Kalkan +8 Fp Set VE birazDA uniq Takı İle gUzel Olur Diye DusunuYorum Olmassa Ole Yapıcam Asasların Fazla VurucaGInı saNnetmıyom O dd lerle
  • walla aresde oyle adamlar +70 carı bozuo ardreamı aglatıolar
  • Aynen Kanka Dedigin Gibi Bizim ServerDede War Ole +70 yada +75 charları Bozuyorlar Adam +8 dual shard +8 chıtın set yada +8 shelle Diez Cz de İş Yapamıyor Gelıyor Ardreama Aglatıyor Buda TAbi Orta Halli Ardream Charları (benım gibi) lere Kotu Koyuyor Hic bisi YapamıyorSun Hatta 2Hafta Once Fılan Kollugu Yanan Ardream Clanı Wardı Beyaz Pelerinli Adı GElmedi Aklıma Bu Ares Diez Beramus Cyper Xigenon Bu Serverlerde Ardream ZOrrrrrrr
  • diez ares gibi serverlar artık aşmış olduklarından ardream yapmak için en az 21 gb gözden çıkarmak gerekiyorardream da iş yapman çok zor hatta 60 olsan bile ronarktada iş yapamazsın en az 75 lzm ronark için diezde o yüzden girakona geç tavsiyem
  • mdleri sat dual +7 shard al ustunu saglamlastır takıları saglamlastır super is yaparsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: .dM®.

mdleri sat dual +7 shard al ustunu saglamlastır takıları saglamlastır super is yaparsın

arkadaşa katılıyorum

md leri satıp +7dual shard alırsın ve takılara yonelirsin... +0 PP +1 dual kekuri vsvsvs
  • Saolun Onerileriniz İcin hepinize ty
  • Dies gibi serverde o itemlerle pek bi şey yapabileceğini sanmıyorum
    Senin yerinde olsam ronark 'a filan geçerdim
    Ama GeNeDe senın bileceğin iş işine karışmak gibi olmasın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.