Şimdi Ara

yeter artık warlock char açmayın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben eskı hunterlerdenım bukaar cok hunter gormek benı gercekten uzuyor bukadar ezıyetını cektık zamanında sımdı bıraz ıse yarar olmusken bukadar talep yuzunden tekrar eskısı gıbı olmak korkutuyor zaten lock acan adamlara ezık demekten baska dıyecek kelımem yok nedenını cogu kısı anlamıstır at fear at dot otur keyfıne bak zevkınerde kaldı bu ısın

Orjinalden alıntı: Fistan

Ilk başta dediğin lvl 10 a kadar mı zor yani Bildiğin overpowered bir char işte... Ben ezik mage im ile aldığım zevki başka char ile alamıyorum mesela, TBC ile reroll düşünüyordum ama ezik mezik, eylenceme bakıcam, herkes wl açsın, mage itemları bana kalsın

kim demiş bize ezik valla önümde bi iki bizden oyalayan eleman varsa kıyım yapıyorum ben av de.
    teke tek dede aldığım oluyor 2 parçam mavi diğerleri epic zandalar hwl karışık kodummu crit 1940 oturtturuyorum enc sız trinketle 2200
    frostmage ftw

geçen av de generale ard arda critleme gibi bi olayım oldu 2.5 ve 2.6k vurdum trinketle son 10sn ben tankladım adamı ondan sonra
    en eğlenceli sınıf mage bana göre birde rogue bu ara hunterlar coştu ama overpowered hakikaten bi nerf gelmeli bu classa.

• quote:

Orjinalden alıntı: Blade GTR

lock dusunuodum bende

ii undead rogue aççam maksat özentilik

yoo gayet dogru bir secim olur ozentilik deil
  • suan kım ne acar bılmem ama ben sıze sole ızah edim.. burnıng crusade beta serverlarda oynayan arkadaslarım var coguda 5 6 parca t3 lu...kelthuzad ındırmıs adamlar...hanı oyuna hakım bılen bossları ezberlemıs sanıye sanıye oyunu ıslemıs ınsanlar...warrioruda var mageıde.. hepsının bana tek soledıgı soz..

Druid abi druid diyolar... benı epey etkıledı hp olarak armor olarak cok saglamlarmıs artı olarak level 67 ye kadar dusen ve ımba olan ve suankı epıclerden kral olan YEŞİL VE MAVİ ıtemler healıng agırlıklıymıs...dps ıtemler spell dmg olsun ap olsun 67 den soran gelmekteymıs...level 70 de yesıl ıtemlerle 13k hp 14k armor olan bı druıd (hp den emın degılım ama armordan emınım) ve oynamasınıda bılıosun resmen ımba derım...

bc cıktıktan sora bu forumda acılan topıclerın yuzde 90 u druıdler hakkında olcak cunku dıger tum classlarda bı gelısme yok ama druıdler cosmus durumda... allahdan elımde bı level 60 druidim var en azından 60 a kadar kasma sansım olmaz rahatım ...tabı zevk olayıda var ama konustugumuz druıd zaten suan bıle saglam bı class...

ama bc "nın popstarı favorısı bc"nın warlocku ımbası DRUİD ler olcak arkadaslar..1 degıl 10 kısıde aynı dıosa ben tamam derım...genede zaman sadece aklınızda bulunsun...bızde kendı gozumuzle gorelım ...

dun bır vıdeo seyrettım sanırım adam r14 gormus female ne bı druıd..havada karada yakalarım parcalarım tarzı takılıyodu...warriordur magedır tek tek ındırıyo...tamam mage"ı ındırmesı cok dogal...poly ımmune shapeshıft eyvalllah warriroda tamam ama bunları cıfter cıfter ındırıyosa yuh yanı...hanı bc dekı ordam sole bı ortam olcak yerde arkanı kolla rogue gelebılır havayı kolla druıd gelebılır...

aynı vıdeoda adam feral talent dızıp arenaya gırmıs 3.8 4k dan asagı vurmuodu...kı karsındakı heal atamayan bı class ıse vur arkadan kac heal at ayı formuna gır yavas yavas kes...

kısacası gozlerınız druıd ustunde olsun malum az druıd var ve yenı arkadaslar varsa ıyı ınceleyın derım..ha zevk alıoyosanız acın tabı sırf saglam olcak dıyede zorla bı class oynanmaz..ama su var gelecegın kralı druıd gıbı gozukuyo...

tier 4 setlerın cıfter cıfter oldugu(healıng ve dps) ve druıdlerınde raıdlerde kolay yer buldugunu ve tıer 4 ıtemlerın cıddı cok saglam oldugunu farz edersek ve yenı bc ıle butun yapılanların sıstemlerın degıscegını yenı yenı guıldlerın acılcagını dusunursek reroll yapacagınız class druıd olcaktır..

ben tavsıye verdım umarım dedıklerımde yanılgı yoktur..yanlıs yonlendırmek ıstemem sorun arastırın ogrenın bolemı solemı dıye vıdeolara bakın sız karar verın...ben duyum aldıgım ınsanlara guvendıgım ıcın burda yazdım gerısı sıze kalmıs...

• quote:

Orjinalden alıntı: Nicotine®

suan kım ne acar bılmem ama ben sıze sole ızah edim.. burnıng crusade beta serverlarda oynayan arkadaslarım var coguda 5 6 parca t3 lu...kelthuzad ındırmıs adamlar...hanı oyuna hakım bılen bossları ezberlemıs sanıye sanıye oyunu ıslemıs ınsanlar...warrioruda var mageıde.. hepsının bana tek soledıgı soz..

Druid abi druid diyolar... benı epey etkıledı hp olarak armor olarak cok saglamlarmıs artı olarak level 67 ye kadar dusen ve ımba olan ve suankı epıclerden kral olan YEŞİL VE MAVİ ıtemler healıng agırlıklıymıs...dps ıtemler spell dmg olsun ap olsun 67 den soran gelmekteymıs...level 70 de yesıl ıtemlerle 13k hp 14k armor olan bı druıd (hp den emın degılım ama armordan emınım) ve oynamasınıda bılıosun resmen ımba derım...

bc cıktıktan sora bu forumda acılan topıclerın yuzde 90 u druıdler hakkında olcak cunku dıger tum classlarda bı gelısme yok ama druıdler cosmus durumda... allahdan elımde bı level 60 druidim var en azından 60 a kadar kasma sansım olmaz rahatım ...tabı zevk olayıda var ama konustugumuz druıd zaten suan bıle saglam bı class...

ama bc "nın popstarı favorısı bc"nın warlocku ımbası DRUİD ler olcak arkadaslar..1 degıl 10 kısıde aynı dıosa ben tamam derım...genede zaman sadece aklınızda bulunsun...bızde kendı gozumuzle gorelım ...

dun bır vıdeo seyrettım sanırım adam r14 gormus female ne bı druıd..havada karada yakalarım parcalarım tarzı takılıyodu...warriordur magedır tek tek ındırıyo...tamam mage"ı ındırmesı cok dogal...poly ımmune shapeshıft eyvalllah warriroda tamam ama bunları cıfter cıfter ındırıyosa yuh yanı...hanı bc dekı ordam sole bı ortam olcak yerde arkanı kolla rogue gelebılır havayı kolla druıd gelebılır...

aynı vıdeoda adam feral talent dızıp arenaya gırmıs 3.8 4k dan asagı vurmuodu...kı karsındakı heal atamayan bı class ıse vur arkadan kac heal at ayı formuna gır yavas yavas kes...

kısacası gozlerınız druıd ustunde olsun malum az druıd var ve yenı arkadaslar varsa ıyı ınceleyın derım..ha zevk alıoyosanız acın tabı sırf saglam olcak dıyede zorla bı class oynanmaz..ama su var gelecegın kralı druıd gıbı gozukuyo...

tier 4 setlerın cıfter cıfter oldugu(healıng ve dps) ve druıdlerınde raıdlerde kolay yer buldugunu ve tıer 4 ıtemlerın cıddı cok saglam oldugunu farz edersek ve yenı bc ıle butun yapılanların sıstemlerın degıscegını yenı yenı guıldlerın acılcagını dusunursek reroll yapacagınız class druıd olcaktır..

ben tavsıye verdım umarım dedıklerımde yanılgı yoktur..yanlıs yonlendırmek ıstemem sorun arastırın ogrenın bolemı solemı dıye vıdeolara bakın sız karar verın...ben duyum aldıgım ınsanlara guvendıgım ıcın burda yazdım gerısı sıze kalmıs...

evet su an bile bazi druidler bu hareketleri yapabiliyor ama bir druid icin 4k vurmak inanilir gibi deil... Bole bisi varsa bile cok uzun surmez nerf lerler butun dengeyi bozar bu lock hunterdan beter eder...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MasterHapLo -- 28 Aralık 2006; 2:30:11 >

• quote:

hanı bc dekı ordam sole bı ortam olcak yerde arkanı kolla rogue gelebılır havayı kolla druıd gelebılır...

--aaa bak kuş
    --yok değil druid kaç kaç kaç!

Orjinalden alıntı: atyay

quote:

hanı bc dekı ordam sole bı ortam olcak yerde arkanı kolla rogue gelebılır havayı kolla druıd gelebılır...

--aaa bak kuş
    --yok değil druid kaç kaç kaç!

• http://video.google.com/videoplay?docid=3950795507964349935&q=burning+crusade+druid

al sana hatırlarsan druidlerı pek ovmez ve sevmezdım...dogru dogruya konusmak lazım..

videoda sonlara dogru bı sahne var druid arkadas gnome warrior sanırım ona arkadan dalıyo bam 3.9k.. sora gnome fear verıo bızım druıd gıdıo bıdaha 3.9 vuruyo... ılgınc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicotine® -- 28 Aralık 2006; 16:59:14 >

• quote:

http://video.google.com/videoplay?docid=3950795507964349935&q=burning+crusade+druid

al sana hatırlarsan druidlerı pek ovmez ve sevmezdım...dogru dogruya konusmak lazım..

videoda sonlara dogru bı sahne var druid arkadas gnome warrior sanırım ona arkadan dalıyo bam 3.9k.. sora gnome fear verıo bızım druıd gıdıo bıdaha 3.9 vuruyo... ılgınc

hehe yarıldım yaw "thanks God n00b didnt silence me"

Da dr00d'lar zaten bu kıvamda değiller mi $u an çok a$ırı orjinal bir$ey görmedim ben...

• quote:

suan kım ne acar bılmem ama ben sıze sole ızah edim.. burnıng crusade beta serverlarda oynayan arkadaslarım var coguda 5 6 parca t3 lu...kelthuzad ındırmıs adamlar...hanı oyuna hakım bılen bossları ezberlemıs sanıye sanıye oyunu ıslemıs ınsanlar...warrioruda var mageıde.. hepsının bana tek soledıgı soz..

+tier 4 ler 10 kisilik dungeon dan düşüyor.

• guild lere druid ve priest lazım,yeni açılanlara burdan duyrulur,geleceğinizi güvence altına almak istiyosanız bu 2 class dan birini açın
    http://forum.donanimhaber.com/m_9650211/mpage_21/key_//tm.htm#24276247
  • druid şu anda zayıf bi karakter deil..sayısı az olabılır..ancak geçen bi duelde spell ile adam alan bi druid 2800 vurdu rogue un birine...mageleri priestleri wariorları gayet rahat alıyor druid..ayrıca feral druidler kesi formunda çok yüksek damagelar vurabılıyor...zayıf deil yani...sadece tercih meselesi kedi olup ayı olup koşmak flan zevk vermeyebilir herkese...mesela ben 2800 deil 4000 vursa yinede druid açmam...zevkli gelmiyor çünkü...
  • wow'da class sayısı yetersiz. burning crusade'de 2 ırkın yanına 1 veya 2 de class koysalar oyun mükemmele yaklaşacaktı... kombinasyon çok az oluyo 8 tane class ile. nereye baksanız aynı karakterleri görüyorsunuz

yanlıs varsa duzeltmıs olalım.. 10 kısılık ınstancelardan dusucekmıs bu tier 4 set...

vıdeoya gelınce evet pek bı fark yok gıbı gozukuyo ama ucmak yanı kus formu ap ayrı bı olay olsa gerek...atmaca gıbı avlıcan ve emınım cogu kısı havadan gelen tehlıkelere karsı hazır olana kadar druıdler gunde 200 hk yapar herhalde...su ıcen mana shıeldını acmayı unutmus yada ıce barrıerını unutmus bır mage"e cat dıye ucarak ınıp cat formunda arkadan daldıgında sanmıyorumkı o kavga 4 sanıyeden fazla sursun o vıdeodakı gordugumuz dmg larla...

guzel vıdeo ben sımdı sunu sorucam bızım arkadaslara druıd level 70 de yesıl ıtemlerle 13k hp olayı nekadar cıddı zaten bole ıse level 70 magelerın 8k canı oldugunu hesap edersek ve hadı vurdu vurdu 9k crıt vursun mage pyro ıle o druıd gene ayakta durur...

suankı gıbı... valla bılmıyorum druıdler tersoya baglamıs sekılde gelıyolar...

bırde kırpı evet son derece haklısın zevk aldıgın classı oynamak en mantıklısı ılk yazımdada soledım zaten ama oynamaya alıstıktan sora druıdler zevklı olsa gerek..

burnıng legıon eu serverındakı ılk r14 druıd cok yakın arkadasım onunla cok sılıthusda gank yaptık 2 vurus aldıgını bılıyorum ve cıddı ınmıyo.. r14 druıdın ayı formunda 13k ya yakın armoru oluyo cıddı bı rakam..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.