Binbaşı
13 Mayıs 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 6 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhaba arkadaslar.

6 aydir polonya'da yasiyorum. Black ops 2'i yerel dukkanlardan almak niyetindeyim zira fiyat olarak %50 fark ediyor (Steam fiyati 60 euro, burada yaklasik 30 euro'ya denk geliyor). Ancak oyun lehce olarak geliyor, ben ingilizce oynamak istiyorum. Bu mumkun mudur?
Merhabalar, laptopumun fani bir suredir rahatsiz edici sesler cikariyordu, birkac hafta once de fan failure uyarisi ile acilmaya basladi. Laptopu actigimda fan hic donmuyor, bios ekrani gectikten sonra cok yavas olda da calisiyor ancak cok yetersiz. Yeni fan alip degistirmeyi dusunuyorum, bilgisayarimin modeli hp pavilion dv7-4070us (amerikadan getirttim, burada satilmiyor sanirim), buna uygun laptop fanini nereden bulabilirim?
Merhabalar. HP Pavilion dv4070us bir laptopum var ve son zamanlarda soyle bir sorun yasiyorum: Normalde bilgisayari zorlayacak uygulamalar calisirken alet atestopuna donerdi, birkac gundur makine isinmak yerine uygulamayi yavas calistirmayi tercih ediyor (isteksiz davraniyor desem yeridir ) . Bu problem nasil ortaya cikar, nasil cozebilirim?

Simdiden tesekkurler.
Istanbulda luthier ariyorum arkadaslar. Hakli olarak tunele git diyeceksiniz ama sagda solda yazilanlar birbirinin aksi seyler soyluyor, gitari oraya birakirsam 1 hafta dokuz dogurucam/
birkaç hafta öncesine kadar çok rahattım, hatta sınava tekrar girmeyi bile istiyordum ama şimdi içimi çok büyük bir korku kapladı. kendimi sonuçlar açıklandığı günün ertesinde türkçe çözerken hayal ediyorum ve farkettim ki istediğim şey bu değil.

2009 sıralamaları ve 2008 sıralamaları arasında garip bi uçurum var. örneğin;

benim üstüne yazdıklarımdan birine giremezsem kesin girerim gözüyle baktığım itü matematik mühendisliğini bu sene klavuz 30.000 gösteriyor, bu bölüm geçen sene 21.000'den evvelsi sene ise 12.600'den almış.

2007'de durum daha da vahim, ancak zaman ilerledikçe sıralamalarda bariz bir geriye gidiş sözkonusu, bu biraz olsun içimi rahatlatıyor.

sayısalcıların tm'de geçen senelere oranla çok daha başarılı olduğu da göz önüne alınırsa bu tür yerlerin bir fırlama yapması olası değil ama benim de içim rahat değil.

n'olur, biri sıralamaların ileri gitmeyeceğini söylesin?

not: henüz 2008 sıralamalarına bakmadıysanız ve önünüzdeki birkaç günü kendinize zehir etmek istemiyorsanız, bakmayın.
Serverlar kapandı apar topar, bi açıklama da yok. Oturup ağız tadıyla oynayamadım ya, yok bakımdı, yok restartıydı...
Başlık biraz dramatik, farkındayım

Yarın bu sınava girecek tüm arkadaşlarıma başarılar dilerim. Şahsen biraz korkuyorum, bir ton eksiğim var. Tek tesellim sınavdan sonra konsere gidecek olmam.
Biyolojiden nefret ediyorum, sanırım çalışmadan giricem. Aklımda kalanlarla 9-10 yanlış çıkarıyorum genelde, bu durum beni ne kadar geri çeker?
x --> 1 [1-e^(cot(pi/2)x)]/(x-1) = ?

x --> 0 (27^x - 3^x)/x = ?
1- Manifold nedir?

2- 3. boyuttan sonraki boyutlar neyi belirtiyor?
Hakkında
Forum İmzası:
"Dünya, güneş yardımıyla yaratıldı. Toprak yaratıldığında, üzerinde çizgiler yoktu. Onu bölmek insanlara düşmez."
Hakkımda:
Butters! You ***hole!
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 10 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 11 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.288
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.605 (Bu ay: 142)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.