Şimdi Ara

Yeter artık kavga edecem!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
2
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.85 boyunda 102 kg ve 1 yıllık vucütcuyum dededen gelen bi kemik iriliğimiz var yani pehlivan gibiyimdir hakikaten iri birisiyim.

Mevzu yaptığım çoçuk beni aradı seni evinden çıkartmıcam gibi bişey dedi tehdit etti şu yaşıma kadar kavga etmedim.Edecek gibi çok oldum ama yumruğu atacak cesareti kendimde bulamadım küçüklüğümde ailevi nedenlerden dolayı sinir hastası panik atak gibi bişey var dolarım dolarım içime atarım ve ani bi sinirle patlarım yumruklamadığım yer kalmaz ve yaptıklarımın çoğunu hatırlamam.

Ben korktuğum için alttan alıyordum bi yandanda zoruma gidiyordu ulan 17 18 yaşında adamsın kavgadan korkuyorsun diye en yakın arkadaşım şakadanda olsa g*t korkusu gibi şeyler dedi çok gururuma dokundu hep zaten içerleniyordum kalıbının %1 kadar cesaretin yok diye şimdi yarın falan arar beni hiç alttan almıcam bende bastırcam kavga anında nasıl girmelyim adama elim ağırdır yani çoğu kişi böyle söyler.

Küçükken çok eziklendim tam 35 kg verdim her zaman dalga geçildim öfke krizlerinin çıkmasında bunların büyük payı olmuştur ama kilo verdiğimden beri dalga geçen falan yok ezikleyen yok.Çoçukluğumda çok iyi geçmedi.

Kalıp var cesaret yok daha önce kavga geçmişim olmadığımdan olabilirmi ? Yoksa cesaret hapı atıp girecem yani kesinlikle alttan almıcam cidden çok koydu bana hem kendi kendime söylendim şu kalıbına bak korkak! diye hemde en yakın arkadaşımın dalgasına bile olsa öyle bi laf demesi gururuma dokundu sakat kalacağımı bilsem bile girecem.

• Body falan yapıyorsan boş kalıp bir işe yaramaz dayak yersin cesaretin yoksa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş sende dövüş spolarından birini öğren
  • Karşıdakinde bıçak silah varsa korkak davran geri çekil, bunlar yoksa delikanlıca yapılacak teke tek bir kavgaysa ve ortada kavga edilecek ciddi bir konu varsa dal gitsin. Düşünkü valideye küfretti.
  • Duvarları yumrukladığın gibi yumruklayacaksın çocuğu korkma kalıbın varsa çenesine indir bir yumruk sonra çayını yudumla

• Kalıpla olacak şeyler değil bunlar kalple olacak şeyler
    İnsanlar şiddetten ne anlarki ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Nike Tyson

Kardeş sende dövüş spolarından birini öğren

küçükken spor geçmişim var 1 yıl tekvando ve 6 7 ay kick box 13 14 yaşlarındayken işte

Body falan yapıyorsan boş kalıp bir işe yaramaz dayak yersin cesaretin yoksa

Yani cesaret doğuştanmı geliyor diyorsun boş boş konuşma arkadaşım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O yaşta adam akıllı kavga olmaz. Cüsse varmış, üstüne gidersin hırpalarsın biter. Bu velet sana sucker punch denilen konuşurken atılan yumruğu atmaya çalışır büyük ihtimalle. Yada arada mesafe varsa bir şey demeden girişeceksin. İlk o yumruk atarsa egale edersen toparlanmadan yapıştır sağlı sollu. Filmlerdeki gibi olmuyor 3 yumruk tuttursan çocuk yerde emin ol.

• quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Karşıdakinde bıçak silah varsa korkak davran geri çekil, bunlar yoksa delikanlıca yapılacak teke tek bir kavgaysa ve ortada kavga edilecek ciddi bir konu varsa dal gitsin. Düşünkü valideye küfretti.

Acaba nasıl dalsamki yani direk vursammı yoksa gard falanmı alsam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

O yaşta adam akıllı kavga olmaz. Cüsse varmış, üstüne gidersin hırpalarsın biter. Bu velet sana sucker punch denilen konuşurken atılan yumruğu atmaya çalışır büyük ihtimalle. Yada arada mesafe varsa bir şey demeden girişeceksin. İlk o yumruk atarsa egale edersen toparlanmadan yapıştır sağlı sollu. Filmlerdeki gibi olmuyor 3 yumruk tuttursan çocuk yerde emin ol.

Açıkcası konuşmayı hiç düşünmüyorum sessiz kalıp ilk yumruğu ben atacam orası kesin ama kesinlikle konuşmucam yani kavga etcem normalde alttan alarak hallederdim ama işte vucüt ve beynin büyüdüğünü hissediyorsunuz erkek olmaya başlıyor insan kendi kendini avutsa bile vicdan yakasını bırakmıyor sen nasıl delikanlısın dedirtiryor.

• quote:

Orijinalden alıntı: 123termal123

quote:

Orijinalden alıntı: Nike Tyson

Kardeş sende dövüş spolarından birini öğren

küçükken spor geçmişim var 1 yıl tekvando ve 6 7 ay kick box 13 14 yaşlarındayken işte

Body falan yapıyorsan boş kalıp bir işe yaramaz dayak yersin cesaretin yoksa

Yani cesaret doğuştanmı geliyor diyorsun boş boş konuşma arkadaşım...

Eğer kalıbın varsa bjj öğrenebilirsin.
  • Git kavga et inan pişman olmassın
    kimsedende korkma

• Dalmaya kararlı ol kesinlikle buda senin için başlangıç olur bidaha içine kapanmadan kavga edersin
    bende çok kavga ettim çok dayak yedim ama pişman değilim aksine dahada güçlendim azimli oldum

• Ben bir kere kavga ettim çocuğa vurdum parmağım kırıldı o günden beri elimi kaldırmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: YaralıPeşmerge

Git kavga et inan pişman olmassın
    kimsedende korkma

Aynen öyle yapıcam acaba ilk neresine vursam kavga ederken yumruk yememek için sürekli hareketlimi olsam oda dengemi bozar gerçi.
  • eğer cüsseliysen yumrukla uğraşma. direk üstüne çullan yere yatır. sonra allah ne verdiyse geçirmeye başla.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Karşıdakinde bıçak silah varsa korkak davran geri çekil, bunlar yoksa delikanlıca yapılacak teke tek bir kavgaysa ve ortada kavga edilecek ciddi bir konu varsa dal gitsin. Düşünkü valideye küfretti.

Acaba nasıl dalsamki yani direk vursammı yoksa gard falanmı alsam?

Şimdi burda şöyle yap böyle yap demek olmaz tabi ancak bodoslama kimseye dalma, ilk saldıran sen olma karşındaki adam dolumu boşmu ne yapacak bunu bilmiyorsun, bodoslama dalmaya kalkarsan bıçağı vardır kaşla göz arası çıkarır saplar öldüğünle kalırsın.

Mesafeyi koru, elemanı izle savunmada kal, boş anını yaklayıp etkisiz hale getir tuş et kontrol sende olsun, devam edelimmi diye sor çocuk sinkaflı devam ediyorsa boğazını sık öldürecek kadar değil dozajını iyi ayarla, zaten pes edecektir bir süre sonra o noktaya geldikten sonra, çelimsiz birşeyse kalkıp 2.hamleyi yapmaz, ordan uzaklaşır abilerini çağırır

Unutma yumruk v.s bunları çok gerekliyse kullan, attığın yumrukta adam düşüp kafasını çarpıp ölebilir, başına iş alırsın. Ayrıca polise giderse eleman darp raporunda falan hemen tespit edilen birşey yumruk v.s işleri ama yatırıp boğuştuğunda darp tespiti daha zordur sonuçta yara yok birşey yok boğuşmadan birşey çıkmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 3 Mayıs 2015; 1:20:21 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: YaralıPeşmerge

Git kavga et inan pişman olmassın
    kimsedende korkma

Aynen öyle yapıcam acaba ilk neresine vursam kavga ederken yumruk yememek için sürekli hareketlimi olsam oda dengemi bozar gerçi.

Cusseli isen iyi tekme ayarsn
    karnına çak bitane tekme muhtemelen yere düşer , düşmesse yumruk at yada yere dusur yerde yumrukla
    onun sana yapacagi hamleleri ellerinle çok iyi bloke edersin ellerinle gardda al

• Boy var kilo var iri kemiklisin bütün herşey üstünde toplanmış genetik olarak zaten hiç bilmesen bile 1 2 tane vursan etki eder.Kum torbasında biraz deneme yap sonra o kişinin üstünde deneme yap.
  • Valla hocam direk yumruk dalacam galiba tekme diz falan o tarz şeylerle hiç aram yok onlar biraz prof yarın gidip biraz kum torbası deneyeyim ben yere düşerm diye korkuyorum gard alırsan eğer sağlamlığım gidermi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.