Şimdi Ara

Yeter artık kavga edecem! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
2
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Rakibin üstüne doğru, yumruğu seri biçimde sallaya sallaya yürü çocuk şok olur buga girer o sırada döversin
  • quote:

Orijinalden alıntı: 123termal123

Valla hocam direk yumruk dalacam galiba tekme diz falan o tarz şeylerle hiç aram yok onlar biraz prof yarın gidip biraz kum torbası deneyeyim ben yere düşerm diye korkuyorum gard alırsan eğer sağlamlığım gidermi?

Yere dusmemek icin mesefani koru
    yumrukla dalmak sana goreyse oyle dal yumruklarini iyi yere denk getir o sana hizli dalcak olursa sende iyu karsilik ver cunku senin cussen var guclusun yuzune yumruk ları iyi cakarsan doversin zaten
    bide cok hizli yumruk atcam diye fln ugrasma cunku dengen bozulur ozmn dusebilirsn; yumrukların yavaş ama saglam olsun yeter halledersin
    korkun olmasn kavga ya baslayinca zaten konsantre oluyorsun iyi bir sekilde ozamanda herseyi yapabiliyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl yumruk attın da parmağın kırıldı?
  • bıçaktan filan uzak dur , karşındakinin kaybedecek birşeyi yoksa hiç yaklaşma , kavga anında yüzünü koru ani darbe alma , zaten kolay kolay düşüremez seni bence dagıtırsın ama intihar komandosu gibi girersen çok saglam dayak yersin
  • Cahilse git döv cahilleri dövmeye bayılırım
  • Hiç uğraşma bıçak ayarla bıtane bacaktan ver yarayı
  • Erron Black kullanıcısına yanıt
    üstüne bide bazuka atsın istersen
  • quote:

1.85 boyunda 102 kg ve 1 yıllık vucütcuyum dededen gelen bi kemik iriliğimiz var yani pehlivan gibiyimdir hakikaten iri birisiyim.

Mevzu yaptığım çoçuk beni aradı seni evinden çıkartmıcam gibi bişey dedi tehdit etti şu yaşıma kadar kavga etmedim.Edecek gibi çok oldum ama yumruğu atacak cesareti kendimde bulamadım küçüklüğümde ailevi nedenlerden dolayı sinir hastası panik atak gibi bişey var dolarım dolarım içime atarım ve ani bi sinirle patlarım yumruklamadığım yer kalmaz ve yaptıklarımın çoğunu hatırlamam.

Ben korktuğum için alttan alıyordum bi yandanda zoruma gidiyordu ulan 17 18 yaşında adamsın kavgadan korkuyorsun diye en yakın arkadaşım şakadanda olsa g*t korkusu gibi şeyler dedi çok gururuma dokundu hep zaten içerleniyordum kalıbının %1 kadar cesaretin yok diye şimdi yarın falan arar beni hiç alttan almıcam bende bastırcam kavga anında nasıl girmelyim adama elim ağırdır yani çoğu kişi böyle söyler.

Küçükken çok eziklendim tam 35 kg verdim her zaman dalga geçildim öfke krizlerinin çıkmasında bunların büyük payı olmuştur ama kilo verdiğimden beri dalga geçen falan yok ezikleyen yok.Çoçukluğumda çok iyi geçmedi.

Kalıp var cesaret yok daha önce kavga geçmişim olmadığımdan olabilirmi ? Yoksa cesaret hapı atıp girecem yani kesinlikle alttan almıcam cidden çok koydu bana hem kendi kendime söylendim şu kalıbına bak korkak! diye hemde en yakın arkadaşımın dalgasına bile olsa öyle bi laf demesi gururuma dokundu sakat kalacağımı bilsem bile girecem.

Hocam ben kalıpsız normal kiloda hatta biraz zayıf birsiyim.
    ama inanki 3 yıl muay thai vs sporlarla ilgilendim ve ilk yumruğu ben atıcam diyorsan kesinlikle şu şekilde vurmanı tavsiye ederim.
    sol kolunu aşağı çek sağ kolunu bel hizasına kadar geri çek ve hızlı bir şekilde cenesine saglam bi yumruk indir tek vuruşla adami yere serersin rahatlıkla

• Sıkıntı yapma kendine güven yeter.
  • karşındaki profesyonel bir dövüşçü değil. sokak dövüşü veya it dalaşına gireceksin. it dalaşında kuvvet önemli. altta kaldığında üstündekini yere atıp sen üste çıkarım diyorsan bir iki yumruk yer karşıdakinin pestilini çıkartırsın.

@Ragnar
    boksör kırığı diye geçer serçe parmak kırılmasıdır. kavgada sert bir noktaya bütün güç ile vurulursa olacak olaydır. tam güç bir yere vuracaksan yumuşak dokunun olduğu yerlere vur ki bir ay alçıda gezme. birde sürekli kullandığın kol olacağı için çok sıkıntı çekersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C6B037E8D -- 3 Mayıs 2015; 3:11:28 >
  • Fıstıklı olsun

• çok iyi dövüşürüm 4 yıl tekvando 5 yıl muay tai 6 yıl mma adres ver geleyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bremen Bv-244 -- 3 Mayıs 2015; 5:17:00 >
  • Kavga çok enteresan birşeydir.Mesela ben kaç kere içimden kesin dayak yiyicem diyipte dövdüm.Kaç kere şunumu dövemiyicem diye girip dayak yedim

Korkuyorsan korktuğunu belli etme eğer korktuğunu anlarsa bundan cesaret alır ve kesin döveceğini düşünür.

Birde ben kavgada karşı tarafa acıyorum bazen sen sen ol acıma

• karsindakinden eminsen sana karsi alet kullanmayacagindan o zaman kavga et.
    yoksa hayatin kararir benden soylemesi.
    pro dovus egitmenleri kolay kolay kavga eden tipler olmaz bunu da aklinda bulundur.
    ne yapacagini merak ediyorum konuyu takibe aldim

• quote:

Orijinalden alıntı: alhnakbb

quote:

1.85 boyunda 102 kg ve 1 yıllık vucütcuyum dededen gelen bi kemik iriliğimiz var yani pehlivan gibiyimdir hakikaten iri birisiyim.

Mevzu yaptığım çoçuk beni aradı seni evinden çıkartmıcam gibi bişey dedi tehdit etti şu yaşıma kadar kavga etmedim.Edecek gibi çok oldum ama yumruğu atacak cesareti kendimde bulamadım küçüklüğümde ailevi nedenlerden dolayı sinir hastası panik atak gibi bişey var dolarım dolarım içime atarım ve ani bi sinirle patlarım yumruklamadığım yer kalmaz ve yaptıklarımın çoğunu hatırlamam.

Ben korktuğum için alttan alıyordum bi yandanda zoruma gidiyordu ulan 17 18 yaşında adamsın kavgadan korkuyorsun diye en yakın arkadaşım şakadanda olsa g*t korkusu gibi şeyler dedi çok gururuma dokundu hep zaten içerleniyordum kalıbının %1 kadar cesaretin yok diye şimdi yarın falan arar beni hiç alttan almıcam bende bastırcam kavga anında nasıl girmelyim adama elim ağırdır yani çoğu kişi böyle söyler.

Küçükken çok eziklendim tam 35 kg verdim her zaman dalga geçildim öfke krizlerinin çıkmasında bunların büyük payı olmuştur ama kilo verdiğimden beri dalga geçen falan yok ezikleyen yok.Çoçukluğumda çok iyi geçmedi.

Kalıp var cesaret yok daha önce kavga geçmişim olmadığımdan olabilirmi ? Yoksa cesaret hapı atıp girecem yani kesinlikle alttan almıcam cidden çok koydu bana hem kendi kendime söylendim şu kalıbına bak korkak! diye hemde en yakın arkadaşımın dalgasına bile olsa öyle bi laf demesi gururuma dokundu sakat kalacağımı bilsem bile girecem.

ama inanki 3 yıl muay thai vs sporlarla ilgilendim ve ilk yumruğu ben atıcam diyorsan kesinlikle şu şekilde vurmanı tavsiye ederim.
    sol kolunu aşağı çek sağ kolunu bel hizasına kadar geri çek ve hızlı bir şekilde cenesine saglam bi yumruk indir tek vuruşla adami yere serersin rahatlıkla

Hocam 1

Ayaklarımı sağlam yere bascam yani hani açılı durcam kick box daki gibi.

Gardlı olucam

Mesafemi koruycam (tekme yemekten korkuyorum)

Korkmucam

Şu yumruk olayını biraz daha açarmısınız tam anlamadım ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alhnakbb

quote:

Hocam 1

Ayaklarımı sağlam yere bascam yani hani açılı durcam kick box daki gibi.

Gardlı olucam

Mesafemi koruycam (tekme yemekten korkuyorum)

Korkmucam

Şu yumruk olayını biraz daha açarmısınız tam anlamadım ?

Ya sen dert etme kavga aninda odaklanyorsun zaten kavga ettikten sonra anlat bize

• 123termal123 kullanıcısına yanıt
    Hocam kick boks daki gibi durmana gerek yok bu yumruk için ilk yumruğu sen atıcaksan bu dedigimi yap hızlı bir şekilde sol kolunu öne eğ sağ kolunu bel hizasına kadar çek ve çene ye indir yumruğu bu şekilde tek vuruşla bayıltma ihtimalin yüksek

• O fizikle 2 yumrukta yere serersin karşındakini işte çenesine sert bir yumruk atarsan bir daha yerden kalkamaz

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.