Şimdi Ara

Yeter Artık!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha Ceyhun hocanın istifa etmesi için ne yapmamız gerekir? Bugün fb maçını izliyorum.Son 1 dakika 3 sayı ile gerideyiz ve maçın en kritik anı.Mola dönüşünde çizilen oyunu Lise basketbol maçlarında beden hocaları çizmez.Yorumculara bakıyorum bahar'a kızıyorlar.Bence bu maçta Bahar'a kızmamak gerek.Bende çok eleştiriyorum Baharı fakat en kritik yerlerde mola alıpta set çizemiyen bi koça sahibiz.Zaten öyle bir oyun kurucumuz varki .. Adı IŞIL ALBEN .. Ağır Galatasaray'lı .. Belki tanırsınız?

Üst Üste 5 Maçtır 0 sayı ile oynuyor.Elinde top tutmaktan baska bir şeye yaramıyor.. Türkiye'nin en iyi 2 Pota altı oyuncusuna sahip olduğumuz kesin : Tina ve Fowles ama oyunun %70'lik kısmında ; Işıl topu al , bahara at , bahar topu Tina'ya indirsin , Tina Taurasi'ye atsın ve mesafe tanımaksızın Taurasi atış denesin...

Gerçekten üzülüyorum artık.Sinirden elim ayağım titriyor.Biraz Erkek Basketbol'dan feyz alması gerekir Ceyhun hocanın ..

• bu maçı kazanabilirdik, çok şansızdık. artı ceyhun hoca çok büyük hatalar yaptı.

dip not- ışıl alben, son 5 fener maçında sayısı yok

Basket oynayan biriyim sırt ve diz sakatlığı yaşadım.Elbette kendimi GS gibi camiada basket oynayan biriyle hemde bir bayanla kıyaslamayacağım.

Fakat be arkadaş bu kadar verimsiz oynanır mı sokakta 21 de biten maçı ben 2 sayı 5 asist 3 ribaund ile bitiriyorum şu sakat halimle.

Koskoca GS guardısın birde her çıktığın programda GSliyim diye yırtınıyorsun Gerçek GS li azıcık sorumluluk alır yahu.

|AC/DC|Iron Maiden|Kiss|Metallica|Nickelback|Muse|Guns N'Roses|Duman|Deep Purple|Three Days Grace|Airbourne|
    |Supernatural|How I Met Your Mother|The Big Bang Theory|Game of Thrones|
    PSN:ulas_ulas
  • Işıl'a yavaş sallayın, savunmada zehmet edip biraz Işıl'ı izlerseniz anlarsınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PARA ARTIK DERT DEĞİL..
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sabri bile daha cok yarar sagliyor İsil Albenden
    İnsanlar neden domino'nun yıkılışını izlemeyi sever ve ya küçük düzeneklerin birbirini tetiklemesini izlemeyi sever,neyini sever hiç düşündünüz mü?İnsanın içinde hiç bilmediği bi yeri dürter çünkü.Tanrı olmayı hissetmeyi, bir şeylerin sonunu bilerek ayarlamayı ve izlemeyi.Her şeyi yönetebilirsiniz ve uğraştıkça ustalaştığınızı göreceksiniz,insanlığın geçmiş bilgeliğinden faydalanın.Kontrol edilerek değil ederek yaşamayı öğrenin.
  • Ben oyunculara suç bulmuyorum. Takımın başındaki hoca denen adam nasıl bir kafa yapısında ki 2. çeyrek sonunda Taurasi ile penetre edip boştaki Işıl'a boş şut atması için oyun çizebiliyor. Tam tersi olması gerekirken 5 metreden fazla yerleden topu potaya yetiştiremeyen Işıl'a üçlük attırabiliyor. Akıl alacak gibi değil.

Hiçbir hücumda bir organizasyon yapmıyoruz. tamamen spontane hücumlar yapıyoruz. Topu çevirip pota altına indiremiyoruz. İndirsek orada Fowles gibi dünyanın en iyi pota altı 3-5 oyuncusundan biri var. Top ona gelirse atıyor gelmezse boş boş geri koşuyor.

Zaten oldum olası bayan basketboldan nefret ederim saoğlsun Ceyhun hoca ile daha çok nefret ediyorum. Armanın hatrına izliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

kimle oynadiniz ne maciydi sonuc ney arkadaslar ?

Komik olduğunu mu zannediyorsun?
    Ha Işıl'ın da hataları var, o da çok saldı bu dönemde.
    Koça rağmen biraz hırs yapıp uğraşsaydı, en azından 5 maçta 0 sayı muhabbetini koz olarak vermezdi ellerine.

Işıl birkaç sene öncesine kadar çok iyiydi, hatırlayın Cem Akdağ dönemini.
    Özetlersek; Işıl'ın bu durumunda koçun payı %90, kendisinin de ancak %10'dur.

Orijinalden alıntı: yiqiter

quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

kimle oynadiniz ne maciydi sonuc ney arkadaslar ?

Komik olduğunu mu zannediyorsun?

ne komik olcam birader.bilmedigim icin sormustum ama ogrendim.baska provakatorlerle karistirma beni.bilen biliyor zaten beni sikinti yok.soruda mi soramayacagiz burada yahu?

diger mactada siz yenersiniz 1-1 olur.derbinin guzelligi burada.yeter ki olay cikmasin

Şu kadroyla şampiyon yapamıyorsun takımı, biraz gururun, onurun varsa istafa edersin. Kanser ettin bizi be, yeter!

Orijinalden alıntı: Makassi Makassi

bu maçı kazanabilirdik, çok şansızdık. artı ceyhun hoca çok büyük hatalar yaptı.

Işıl anca bebek sahilde turlasin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Chosen

quote:

Orijinalden alıntı: Makassi Makassi

bu maçı kazanabilirdik, çok şansızdık. artı ceyhun hoca çok büyük hatalar yaptı.

Işıl anca bebek sahilde turlasin.

İddaa Işıl Alben sayı atar'a 25 oran vermiş dün bi yerde görmüştüm. =D
    Üç gözlü bir karganın üç gözü olmalı. Bunun sadece bir gözü var, o da kırmızı. Bran, meşale ışığında bir kan gölü gibi ışıldayan gözün onu izlediğini hissedebiliyordu. Lordun diğer gözünün olması gereken yerde ince ve beyaz bir kök büyümüştü. Lordun göz çukurundan çıkan kök, adamın yanağına inmiş ve boğazına girmişti.
    "Sen üç gözlü karga mısın?" -Bran Stark
  • Son 1 dakika 1 sayı gerideyken mola alıp o molada sen o takıma set çizmediysen, Taurasi verip sallasın belki girer mantığıyla oynatırsan, son 20 saniye 3 sayı gerideyken o kritik 3lüğü Bahar Çağlar atıyorsa, Işıl Alben potaya bakmaya korkuyorsa ki insan gerçekten imreniyor FBde Birsel'i gördükçe. Boş buldu mu kaçırmıyor kız ama bizim Işıl boş buldu mu kaçırmayı bıraktım , boş bulduğunda potaya atmıyor bile. Yerlilerde Şaziye dışında zahmet edip o potaya şut atan insan yok.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.