Şimdi Ara

Yetenek Yoksunu Burak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
1
Favori
1.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yerine paraya kıyıp daha üst düzey bir forvet alınır.

Galatasaray takımının forveti böyle olmamalı.

Top sürme yeteneği yok,

Çalım yeteneği zaten sıfır,

Alacağı toplarda bile rakibi çekip faul yapması,

Atılması gereken bir çok golü kaçırması,

Kontra ataklarda ayağına topu dolaştırması ve atağı bitirmesi,

Gibi bir çok eksiği olan bir futbolcunun bu takımda yeri yok olmamalıda.

Ama ne burak 2 sezondur gol kralı bu senede gol kralı olur. Gol kralı olmakla futbolcu olunmuyor.

Şahsen ben hersene gol kralı olacak burak yerine.

Her maç aynı performansı sergileyecek senede 10 veya 15 gol ortalamasında oynayabilecek, top sürebilen,adam eksiltebilen,takımı yavaşlatmayan seri bir forveti tercih ederim.

Konuyu kaydedip burak gol attıkdan sonra uplatmayı düşünen arkadaşlar olabilir. Fakat bilinki burak chelsea maçını bile tek başına kazansa görüş ve düşüncelerimi değiştirmez.

Eşeğe altın semer vursalar eşek yine aynı eşek misali burak hakkındaki görüş ve düşüncelerim değişmez.

Bloklamak isteyenlerde liseli ergenler ve bebek gibi blok yazıp konuyu kirletmesin bloklayıp çıksınlar.

• gs hücüm hattını yabancılarla olusturmalı fenerbahce gıbı ve muslera yerıne onur alınmalı.
  • Hay Buraklar kovalasın sizi yeter be arkadaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars

Hay Buraklar kovalasın sizi yeter be arkadaş.

Burak bizi kovalayamaz da yakında biz onu kovalayacağız.

Şaka bir yana da dostum benim düşüncelerim bunlar ben bu adama futbolcu olarak bakamıyorum. Takımda da istemiyorum.

Yani ne şahsına küfür ediyorum nede savunanlara o yüzden o yüzden bırakında rahat rahat görüşlerimizi sunalım
  • şl de o kadar gol attıktan sonra 10m ciddi teklif anca geldi
    bu sezondan sonra 5 6 dan fazla teklif gelmez, satılmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: black winter

şl de o kadar gol attıktan sonra 10m ciddi teklif anca geldi
    bu sezondan sonra 5 6 dan fazla teklif gelmez, satılmaz

Keşke zamanında satılsaydı çünkü böyle olacağını çoğumuz biliyorduk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [ TUĞRA ]

quote:

Şaka bir yana da dostum benim düşüncelerim bunlar ben bu adama futbolcu olarak bakamıyorum. Takımda da istemiyorum.

Yani ne şahsına küfür ediyorum nede savunanlara o yüzden o yüzden bırakında rahat rahat görüşlerimizi sunalım

Senin gibiler anca tavuk kovalar artiste bak. İyice şımardınız anasını satayım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sabri adamdır adam...
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bizim taraftara cidden yaranılmaz. Fenerbahçe taraftarı 77 gündür gol atmayan taraftarı bağrına basıyor. GS taraftarı 100 saattir gol atamayan Burak'a ana avrat hem sahada hem tribünde kayıyor.Vallahi özeniyorum. Adam bu maç 2 net gol pozisyonu yakaladı. İkisini de atamadı.

Burak aynı şeyi yapsa sahada yuhalanır, taraftar sahaya inmeye kalkardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gök-han

quote:

quote:

Milleti kendinle karıştırma burda tavuk kovalayan biri varsa oda belliki sensin fantezilerini kendine sakla.

Etrafınızdaki insanların görüşlerine saygı duyun saygı duymuyorsanız okumayın.

Takım tutar gibi futbolcu tutmaya başladınız.

Objektif bakın olaylara biraz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Milleti kendinle karıştırma burda tavuk kovalayan biri varsa oda belliki sensin fantezilerini kendine sakla.

sen objektif bakıyorsun belli .

cl tarihinde perfect hattrick yapan 3 oyuncudan birini yeteneksiz ilan ediyorsun.

ha sen şimdi perfect hatricki de bilmiyorsundur.

• quote:

Orijinalden alıntı: erdemtas

Bizim taraftara cidden yaranılmaz. Fenerbahçe taraftarı 77 gündür gol atmayan taraftarı bağrına basıyor. GS taraftarı 100 saattir gol atamayan Burak'a ana avrat hem sahada hem tribünde kayıyor.Vallahi özeniyorum. Adam bu maç 2 net gol pozisyonu yakaladı. İkisini de atamadı.

Burak aynı şeyi yapsa sahada yuhalanır, taraftar sahaya inmeye kalkardı.

Sinirden yazamamışım. 77 gündür gol atmayan Sow'u bağrına basıyor olacak.
  • Burak nefreti gün be gün artıyor.
  • "KELLE İSTİYORUM" diye konu açılan bir taraftar kitlesinden zaten makul hareketler beklememek lazım. Burak'ı eleştirmek veya ona tepki göstermek ile kellesini istemek arasında fark var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: INTRUDERTR

quote:

quote:

quote:

quote:

sen objektif bakıyorsun belli .

cl tarihinde perfect hattrick yapan 3 oyuncudan birini yeteneksiz ilan ediyorsun.

ha sen şimdi perfect hatricki de bilmiyorsundur.

Yazık hala gol atıyor.

perfect hattrick yapıyor diyorsunu.

Adam top süremiyor diyorum gol atıyor diyorsun. Ben atamıyor veya gol atıp atmamasına takılmıyorm diyorum hala olayı gole çekiyorsun.

Adam top süremiyor be gol atsa ne atmasa ne attığı kadar top süremediği topu olumlu kullanamadığı içinde zararı var.

Siz hala golcü atıyor diye avutun kendinizi çıkartın şu at gözluklerini.

• quote:

Orijinalden alıntı: carter

Burak nefreti gün be gün artıyor.

Simdi birisi Burak'a hakaret etse ceza da vermezsin. Hosuna gittigini belli etme bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: exclusive

quote:

quote:

quote:

quote:

Objektif bakin diyene bak. Adam olunda futbolcunuza sahip cikip ezdirmeyin.

Adam olsun top sürmeyi öğrensin sahip çıkalım.

• Bu ligde arif erdem gibi bir adam bile gol krali olmuş burak olsa ne olacak. Isterse 50 gol atsin benim takimim şampiyon olamadiktan sonra umurumda degil.
    Teknik acidan bu kadar yetersiz olmasi, gecen sene cl.de attığı gollere rağmen elimizde patlamasinin ana nedeni. Birileri gormek istememekte israr etse de gercekler ortada ve avrupali bunu görüyor. Burak ve selcukla ilgili sadece dedikodu var hani hangi avrupa kulubu istemis bunlari senelerdir. Biri istemis de biz mi fiyat arttirmisiz yoksa hayali tekliflerle bu adamlar bulutlar ustunde mi geziyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten çoğu Galatasaraylı Burak Yılmaz'ı fazla sevmiyor ama sen bunu ulu orta 'Kelle İstiyorum' tarzında dersen tepki çekersin.
    Sen bu adamı Galatasaray'da istesen de ismesende bu adam takımdan gönderilmez,gönderilmeyecek.Çünkü YABANCI SINIRI denen çok saçma bir kural var.Burak Yılmaz,sevsen de sevmesen de ligimizin en iyi yerli forveti.Ayrıyetten milli takımımızın da forveti.
    Zaten seneye 5+0+3 kuralı olacağı hiç,bu adamı hiç yollamayız,yollayamayız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.J. Pacino

Bu ligde arif erdem gibi bir adam bile gol krali olmuş burak olsa ne olacak. Isterse 50 gol atsin benim takimim şampiyon olamadiktan sonra umurumda degil.
    Teknik acidan bu kadar yetersiz olmasi, gecen sene cl.de attığı gollere rağmen elimizde patlamasinin ana nedeni. Birileri gormek istememekte israr etse de gercekler ortada ve avrupali bunu görüyor. Burak ve selcukla ilgili sadece dedikodu var hani hangi avrupa kulubu istemis bunlari senelerdir. Biri istemis de biz mi fiyat arttirmisiz yoksa hayali tekliflerle bu adamlar bulutlar ustunde mi geziyor

Bahsettiğin gibi dostum avrupalı futboldan anlıyor.

Bizim taraftarımız gibi gol kralı yeaaaa diyip transfer yapmıyor.

Top süremeyen atakları yavaşlatan bir adamı sadece gol atıyor diye avrupanın sayılı önde gelen hiç bir klubu almaz ki almadı da,

Çıkan haberlerin bir çoğu düzmece diğerleri de zaten lazio felandı gitse 2 maç sonra yedeğe çekilirdi zaten.

• exclusive kullanıcısına yanıt
    İlk olarak ben hakaret ve küfür olayına karşıyım bunu böyle bilmelisiniz, ayrıca insanlar burada kurallar çerçevesinde istediği gibi eleştiri yapma özgürlüğüne sahip ve son olarak Burak'ı sevmek zorunda da değilim.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.